(©Starsport)
(©Starsport)

Fjorentina ponovo gleda ka Humskoj: Nova meta Samed Baždar

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.01.23. | 08:07

Italijanski Skaj javlja da je mladi napadač Partizana želja Ljubičastih

Srbi i Crnogorci koji su igrali u Srbiji, pa odatle otišli put Firence, ostavili su veliki trag na Artemio Franki stadionu, to jest, ostavljaju ga i dalje. Toliko su u taboru Ljubičastih zavoleli igrače sa ovog područja da i dalje redovno „češljaju“ šta ima zanimljivo, a njima dostupno najpre na Topčiderskom brdu.

I kako javlja italijanski Skaj Sport, našla je Fjorentina novu metu u Humskoj 1. Posle Nikole Gulana, Matije Nastasića, Stevana Jovetića, Adema Ljajića, Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića, tom utabanom stazom Beograd – Firenca mogao bi da krene Samed Baždar.

Izabrane vesti

Talentovani ofanzivac Partizana, kojem, istina, u Humskoj još nisu potpuno ustanovili koja mu pozicija najbolje leži, bio je pre godinu dana želja Juventusa, ali crno-beli iz Torina su, navodno, bili spremni da plate samo 1.000.000 evra na šta crno-beli iz Beograda nisu pristali.

U međuvremenu Baždar je počeo da „krade“ minute na seniorskoj sceni, da postiže golove, pa da mu samim tim i cena raste. Ne javljaju Italijani koliko je Fjorentina spremna da plati Partizanu za mladog ofanzivca, ali činjenica je da se Ljubičastima saradnja sa srpskim Parnim valjkom višestruko isplatila do sada. Samo od transfera Dušana Vlahovića u Juventus zgrnuli su ogroman novac. A, mogli su i od Nikole Milenkovića da su bili spremni da ga prodaju...

Tvrde Italijani da je za Baždara zainteresovan i nemački Hofenhajm, a Turci ponovo lansiraju priču o interesovanju Fenerbahčea. U svakom slučaju, omladinska škola Partizana je ponovo stvorila igrača za kojeg se interesuju klubovi iz liga Petice.

Baždar je jesenas odigrao 22 utakmica na svim frontovima za Partizan, uglavnom kao rezervista, postigao je četiri gola, dok je za jedan asistirao.



tagovi

Samed BaždarFK PartizanFjorentinaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara