Komentari na vest

Flik u šoku: Brutalno razočarenje... Henes: Infantino je katastrofa za fudbal, trebalo je da mu kažemo - dalje nećeš moći!

s

sosooans

pre preko 1 godinu

Meni samo.jedno nije jasno,Katar je bio investitor radova a radove su izvidile firme iz njemacke amerike iz cijelog svijeta koji su dovodili jeftinu radnu snagu. Svi su uzeli kesovinu a onda poceli pricati o pravima.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Шта смо доживели! Немци нам држе предавања о људским правима. Земљо, отвори се!
F

FM

pre preko 1 godinu

Ovi sto pljuju po Nemackoj su oni sto 2015. nisu mogli dobiti Madjarski pasos pa da odu preko. Nemci su ih oducili od fudbala, samo ne pobedjuje uvek bolji. Golman Japana skinuo 3 zicera u 10 sekundi. To se brani jednom u 10 godina.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Nemci posle 2 kola su u autu tj ispali su posle meča sa Japanom,sad se traže alibi teme kojim žele da zamaskiraju činjenicu da su ispali juce u grupi. Poenta svega.
k

klakerica

pre preko 1 godinu

Poslednji put kad su se Nemci pitali o ljudskim pravima nije se bas najbolje zavrsilo.Tisina tamo i da vam se seme zatre da je pravde na ovoj planeti.
S

Statler

pre preko 1 godinu

rd23 | Mislim, svakome bi trebalo osnovna ljudska prava da budu preča od jedne igre. Katar kao država tako funkcioniše, to je njihov sistem vrednosti, kome ne odgovara ne treba tamo da ide. Kraj diskusije.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Dokle je ovo društvo u kom živimo došlo kada se nemci bore za ljudska prava.
G

Gost978

pre preko 1 godinu

Pa jedino ako si ceo život stvarno proveo u šljiviku možeš da napišeš ovakvu besmislicu. U Nemačkim školama svako dete uči iz istorije šta je Hitlerova Nemačka uradila i koliko je patnje i nesreće nanela svetu, da se to nikada ne bi ponovilo! U Nemačkoj, vlast ne može drvo da poseče iz neke ulice ukoliko stanarima te iste ulice ne obrazloži i opravda svoj postupak. Možemo pričati o licemerju velikih sila, veliki su i može im se (ne daj Bože da smo mi na njihovom mestu), ali pre Nemaca bi morao da svoj protest pošalješ na bar 20 drugih adresa u svetu...Lako je lupetati bez "iz šljivika"
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Baš lepo argumentovano sa tvoje strane, načitanost izbija iz svakog slova. Naspram mog šljivika tvoj beton deluje zaista impresivno, nema šta. Sigurno bar pet generacija živite u gradu, možda i više. Samo ne vidim nit koja povezuje sečenje drveta i holokausta, za dalje ne moram pisati. A da ne spominjem da su najveća zla i činili pozivajući se na svoju "uzvišenost" u odnosu na druge narode, u svakom smislu. Tako i sada tobože ONI brinu o demokratiji i ljudskim pravima. Jeste, do prve prilike. "Kam da bi se obradovao da opet dođu?".
M

Mimiii

pre preko 1 godinu

Umesto da se zapitaju kako loše igraju već duže vreme, oni se bave pederima. Ne vredi.
r

rider90

pre preko 1 godinu

Sta kazu? Svi igraju fudbala a samo svabe pobedjuju. Hahaha, pali su nacisti.

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Reprezentacija kojoj Zile igra desnog beka nema šta da traži na svetskom prvenstvu. Ne znam ko lika stavlja tamo. Ima dva metra, balvan klasičan. Sa njim na neku to je igrač manje. I drago mi je zbog Ridigera što su izgubili. Čovek izigrava budalu, potcenjuje protivnika. Trebali su Japanci na kraju meča svi da trče kao on u njegovom pravcu, čisto malo da siđe na zemlju. Jedini problem je što Japanci kao nacija nisu takvi. Svaka im čast na pobedi.

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre preko 1 godinu

još su ga na sve to stavili na desnog beka, mogli su i Gobelji pasoš da ponude
s

sladjann

pre preko 1 godinu

Ovaj place kao grobari kada izgube utakmicu ....ha ha ha
8

85310

pre preko 1 godinu

Bas si sladjan, mogu li da te zovem "lepi"..?
K

Kome smeta

pre preko 1 godinu

Jak Japan? 😄
i

ispravke

pre preko 1 godinu

Katar dobio domaćinstvo 2010, to je 6 godina pre infantina.. Drugo nisu svi navijači nezainteresovani nego samo nemački navijači ali to je zato što im je reprezentacija slabija od kisele vode.

Gost357

pre preko 1 godinu

Kako ove nemce boli sto je katar odbio da daje jeftin gas nemcima. I sad im nista ne valja u kataru. A to rata u ukraini i krize sa energentima ih nista nije zanimalo. Dragi moji nemci uvek sam vas volio da gledam u fudbalu a sad vas molim spakujte kofere i idite i pustite nas druge da uzivamo u fudbalu.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Bogami se grobarima smeši fina cifra evrica. Ovaj Asano od danas vredi ne 5 miliona evrica nego 10.
B

Boban1

pre preko 1 godinu

@Cccc,kakvi bre evrici,pa Partizan je dužan Asanu pare i dobio ih je na sudu. Čovek pobegao glavom bez obzira.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Ovaj selektor je jako los. Japanci su izmenili igrace i ubacili brze u napad, dok su Nemci ostali spori u tom segmentu. Zar je moguce da selektor ne vidi da mu igraci ne mogu stici Japance? Vazno da su oni pre utakmice pokrili usta. Sad mogu da se pokriju usima.

Gost357

pre preko 1 godinu

Ja koliko vidim nemcima ce bude bas tesko dalje da prodju. Japan sad samo treba pobedi kostariku i njemu je prolaz zagarantovan. A nemci moraju pobede spance sto ce biti sizifov posao buduci kako igra spanija. Mada koliko su nemci napali ovaj katar po prvi put bi volio da odma ispadnu i to da ih spanija nakanta kao kostariku.

milford

pre preko 1 godinu

Nije Infatino trcao za loptom vec ovi vasi uvredjeni LGBT fudbaleri
m

milance taktik

pre preko 1 godinu

Samo neka se brinu za traku i neka stavljaju ruke na usta, neka glume ludilo a karma odradjuje svoje. Lgbtljdzxy i njihovi ljubitelji posle evrovizije hoce i fudbal da prisvoje.
1

118d

pre preko 1 godinu

Bave se svim i svačim osim fudbalom. Koje boje je kapitenska traka, koja su ljudska prava u Kataru.. Zato će i ispasti
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Ma da Vi pričajte o ljudskim pravima. Vi pričajte o poštenju i o Infantinu, on li vam je sastavljao reprzentaciju i u Rusiji a i u Kataru ne izgledate bolje. Igrači se vuku po terenu kao babe Japanci prema vama izgledaju kao da imaju ugrađen motor. Spali ste na to da su vam glavni igrači oni koji i nisu Nemci zato polako i klizite na dole.
G

Gostmar

pre preko 1 godinu

Hansi je rođen za klupu Bayerna i onaj koji to nije vidio je najveća budala u istoriji fudbala.
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

Njima izgleda veci problem traka koja je trebalo da podrzava lgbt a ne kako igraju...
r

rd23

pre preko 1 godinu

Mislim, svakome bi trebalo osnovna ljudska prava da budu preča od jedne igre.

Gost357

pre preko 1 godinu

Zato mi je i drago da su izgubili. Ako vam se nije svidjala zemlja sto ste dosli. Nego ja mislim da je ovde veci problem sto katar neda gas ispod cene.