Komentari na vest

Florentinov ponoćni intervju: Mbape nije došao zbog političkog pritiska! Nismo želeli Halanda da nam sedi na klupi

4

444444

pre gotovo 2 godine

Hahaha placi Pereze 😂😂😂 barsa i real najveci klubovi na svetu hahaha al u lopovluku mozda
I

IvanRicardo

pre gotovo 2 godine

Realno, sve je danas oko marketing! Je Real osvojio ls itd. Ali la liga je marketinški jako pala, primjer je Messijev dolazak u ligu 1,odma tv prava skočila na milijardu i nešto itd. Svi igraju igrice i svako svakog proziva, ali la liga je to radila godinama. Sada imaš engleze di je tvornica para, gdje sama vlada pritišće klubove da dovode zvijezde da se još veći novac okreće i to je normalno. Pa zašto Tebas sada tuži city i psg, pao im je prihod a on predsjednik, automatskim on gubi na sljedećim izborima. Jednostavna logika. Kada su u Španjolsku igrali najbolji, nije ni planirao da ikog tuži, afera za aferom, ali se njemu nije stolica tresla, sada se trese jer sponzori se okrenuli nekoj drugoj ligi, odma ide tužba itd... Svaka se liga bori za što veću lovu i bolji marketing. Tebas se nije ljutio kada su mu ti isti arapi plaćali masno sponzorstva,savez, klubove, tv para i sl. Tko gubi ima pravo da se ljuti.
M

Miami

pre gotovo 2 godine

Mislim da su za haalanda pogresili. Jedino neznam Dali haaland moze da izdrzi sa njegovim telom, Bio dosta povredjen. Ali da ga je macron zvao I gradonacelnik to je preslo svake mere. Drzava gradi jak Klub a arapi placaju.
R

Realno87

pre gotovo 2 godine

Haland nije za RM, kad uporedio njegovo fudbalsko znanje sa Benzemovim razlika je nebo i zemlja. Druga stvar da ga dovedes, ulozis toliki novac malo je nerealno da sexi na klupi ili misliš da treba Benzema da sedi? Benzema svakako želi da igra sto veći broj utakmica ima kapacitete, pred njim je još dve godine fudbala. Pojaviće se već napadač u narednom periodu koji je klasa za RM
D

Damir92

pre gotovo 2 godine

Kad je rekao ovog Mbapea nisam zeleo mislio je na to sto je Mbape trazio da bude sportski direktor neformalno znaci da se i on pita za transfere. U Realu bi to mogao samo da sanja, u Madridu niko nije iznad kluba a to najbolje znaju Kristijano Ronaldo i Serhio Ramos. Mbape je dete kojeg su ubedili da ostane kad se sva ova prasina slegne shvatice brzo da i dalje nije srecan tu. Lepo je kad te zove predsednik zemlje, pa te docekaju kao kralja u Kataru sve to prodje i opet moras da gostujes Amijenu i sl klubovima…

milford

pre gotovo 2 godine

Inače je mnogo privlačnije gostovati Kadizu ili Almeriji
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Kaže Rodrigo će sigurno biti najbolji igrač na svetu i uzeti Zlatnu loptu kao i Vinisijus, a borio se kao lav da dovede Mbapea. Pa neko bi morao na klupi da sedi. Šta će ti Mbape ako imaš dve Zlatne lopte na tim pozicijama? Malo je to ne fer prema Rodrigu i Vinisijusu.
M

Manche

pre gotovo 2 godine

Mbape bi bio zamena za Benzemu iako po vokaciji nije klasičan Špic.

Deniz

pre gotovo 2 godine

Ovome je sreće te nije političar, imam osjećaj da bi bio Adolf Hitler 2.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

ja sam mislio da su funkcioneri u ovim velikim evropskim klubovima pametniji likovi od nasih tvorzi,vazura,tonceva ,itd
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Covjek ima pravo. Nisam nikada volio Real, jer su u ujeo bili jaki i kupovali najbolje igrače, ali sam vatreni navijač reala kada igraju protiv arapskih kolonija.
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Uze ti Laporta Halanda i Mbapea, Halanda 2024 a Mbapra 2025 a ti tad mozes samo da se feskas.... Do 2024 Barsa ce u potpunosti oporaviti finansije i iskasapice celo transfer trziste da apsolutno niko nece znati sta ga je snaslo..
B

Bolesnick

pre gotovo 2 godine

Odmori malo. Nađi devojku. Druzi se. Sta ti je čoveče? Potraži neku dobru dijagnozu.
M

Maree78

pre gotovo 2 godine

Nemas ti pojma, Haland nije doso u Real zbog benzeme i bas ce on doci 2024. U Real kao Benzemin naslednik, sto se tice Mbapea sig nece u Barsu ili ce u Real ili Liverpul, a Barsa ce sig za par godina opet dovoditi najbolje ali Mbapea sig ne..

NemanjaKZ

pre gotovo 2 godine

Legendo
A

Antonioo87

pre gotovo 2 godine

Ee bas zbog toga barsenola i usla u dugove i bankrotirala skoro... Hteli da prate real na transfer pijafi sa transferima i upropastili se dok real lagano gruva eo transfere od 100 mil lagano.. Barsrkona n8kaf nece imati moc koju ima rral ali ce nakon reala biti jaca i pozrljn8ja strana of svih ostalih- ako izuzmemo arapski novac naravno u svemu drugom...
C

Coan01

pre gotovo 2 godine

Sve si u pravu legendo,evo Perez čita tvoj komentar i roni suze grleći 14.trofej Lige Šampiona...
A

AntiplasticaR

pre gotovo 2 godine

Plus! 😁😁