Komentari na vest

Forsberg za Mozzart Sport: Srbija ima velike šanse u Kataru, nisam iznenađen Mitrovićem jer znam šta radi u Engleskoj

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Kizabg Najgore je to Sto uvek primimo gol iz prve sanse protivnika to ne sme da se desava Ali je ispao tipicno za igrace iz beton lige.
N

Neko tamo negde

pre preko 1 godinu

Svedski plejmeker sasuo gomilu hvalospeva na racun Orlova a novinar gomilu istih na racun "svedskog plejmekera"... Jbg, kad te neko hvali onda mu treba vratiti a ako te neko kritikuje onda ga treba pljuvati... A realnost? Ma ko te pita danas za realnost.. Zivimo u svetu Medija, gde je sve onako kako u medijima pise... Zato i jesmo tu gde jesmo, pred nestankom(mislim na citav svet). A mozda je i bolje da nestanemo... Cuj, ispadne Forsberg Maradona jbt.. Jedan sasvim prosecan igrac... Ali hvalio je Orlove, treba to vratiti... :)

Bojan Lordinho

pre preko 1 godinu

I da znam da necemo uraditi nista na SO,ne bih kao Srbin napisao da je PITANJE STA CEMO uraditi...uradicemo ono sto Srbi rade kroz istoriju,ispisacemo je ili zlatnim slovima i biti jedno od prva tri mesta,ili cemo jako uticati na ceo tok.Hvala,prijatno!
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Gospodin na spram onog Sljama Trenera njihovog !
p

plavac

pre preko 1 godinu

car.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Zameniti komplet odbranu Babica, Mitrovica i Mesovica sa Pavlovicem, Blekijem i Veljkovicem i to je to, sredinu i napad ni slucajno ne menjati! Delije mogli ste uputiti javno izvinjenje velemajstoru Mitrogolu umesto sto paradirate sa cetnickim kapama i zvezdinim trešama!
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

@Kalcopolista Bravo za komentar!👏👏👏
и

и?

pre preko 1 godinu

Опет би било исто. Ја нисам приметио да одбрана о којој причаш није примала голове. Кад играш тако офанзивно мораш примати голове. Једино ако немаш врхунске одбрамбене играче, а ми их немамо.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Uz Milenkovica,Pavlovica,Veljkovica sinoc se pokazalo samo da Babic Ima Kvalitet Dron Mitrovic najgori na terenu bio koliko smesno ispao za gol kao na seoskom fudbalu one najnize lige.
k

kizabg

pre preko 1 godinu

Bitnije je da ovi u napadu ne greše i promašuju šanse. Sve dok su oni na visini zadatka, nije strašno ako primimo po neki gol. Važno je da damo bar jedan više nego što primimo
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Jeste lepa pobeda i ubedljiva, ali sto se tice Katara, ne znam koliko cemo uraditi. Od celog naseg tima, samo Mitrovic ima golove kao rutinu. Jednostavno zna odaklei kako da je sutne, nema razmisljanja da li ce biti gol. Svi ostali nista. Videli ste kako je Zivkovic promasio prazan gol sa 4m, prebacio je za celu visinu gola. Pa Tadic koji je vise dodao loptu golmanu, kad mu je Vlahovic dao ispre dgola ili sam Vlahovic koji takodje promasi gol sa par metara. Jednostavno treba da imas tu rutinu davanja golova i sigurnost, a to ima jedino Mitrovic. Nemamo drugog takvog igraca, ma kako da igraju dobro, da su tehncari itd. U isto vreme primamo neverovatno lako golove. Svedjani bez ikakve sanse dodju do situacije da je njihov igrac sam ispred golmana u srcu sesnaesterca. Tu je veliki kiks napravionas igrac sa brojem 4, ne secam se ko je to bio. Ostavio je sredinu i posao bez razloga ka krilu. Nedopustivo je da se tako igra odbrana.
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Živković je naleteo na loptu u punoj brzini desnom slabijom nogom...dešava se...kasnije je namestio gol... Tadića je Vlahović pogodio u butinu jer je poslao poluvisoku (pre)brzu loptu...ono bi retko ko dao... Kod gola Šveđana, Babić je krenuo da zatvara Mitrovićevo ispadanje, i mnogo više je tu kriv Kostić kog nigde nije bilo...

Katalonija

pre preko 1 godinu

Babic je morao da pridje Mitrovicu jer ga je Forsberg prosao, tu je problem jer ni Lukic ni Kostic ne lete, igramo toliko ofanzivno da jedan DMF ne moze da pokrije sav taj prostor a Kostic je ostao bar 30 metara od situacije. Dal je mogao bolje ne znam, vrv ne ali u ovakvoj formaciji on mora da juri nazad da pokriva stranu jer je rupetuna bila ogromna. Koliko sam video on je setao jer je smatrao da je predaleko sto vrv i jeste bio ali to je upravo i problem. Jednostavno ako cemo da igramo sa 6 ofanzivnih igraca, svi moraju da oru teren da stignu u odbranu kada je kontra ili polukontra, inace cemo primati onakve golove. Ali na kraju krajeva, to je kompromis na koji je Piksi spreman jer veruje da uvek mozemo da damo vise.
@

@каталонија

pre preko 1 godinu

За њихов гол је искључиви кривац Митровић. Ако си гледао утакмицу ваљда си видео.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Mitrovic dade 3 komada, 1 iz stopostne sanse, 1 iz polu-sanse, 1 ni iz cega. Neki "strucnjak" mu dade ocenu 8.5. Sergej namesti ciste dve sanse za gol, da ne govorim o svemu ostalom, neki "strucnjak" mu dade 7. A da su saigraci iskoristili sanse, dali bi mu 9 jer bi onda statisticki upisao asistencije, a ovako kad promase onda Sergeju dve ocene nize, za isto dodavanje?
d

dottore 13

pre preko 1 godinu

Slažem se, i da dodam. zvezdaš sam ali volim Mitra kao brata rođenog !
p

plavac

pre preko 1 godinu

samo ljudi bez srca mogu da ne vole onu njušku.znam da se svakom ganeru otme 'to bukvo' ali ni sebi ne sme da prizna da ga obožava
t

tsss

pre preko 1 godinu

Svedski majstor, njegove reči imaju težinu bravo Emile