Komentari na vest

FOTO UBOD: Čuka spremna za VAR, postavljene platforme za ofsajd kamere

B

Bcs Šabac

pre gotovo 3 godine

Ovo mi liči na čeku u Karakuši.Džaba Var ovi će opet da kradu.
D

Draškooo

pre gotovo 3 godine

Sramota za privatan klub, umesto tribine, oni postavili skelu. Klub koji će da nas predstavlja u Evropi, užasno.
k

koolerski

pre gotovo 3 godine

pravi se loza za svezdine sudije..
J

Jedno veliko

pre gotovo 3 godine

Bravo za Čuku. Vidi se šta je pravi organizovan klub. Još kad bi opština imala imalo časti i razumevanje pa dala građevinsku dozvolu za renoviranje stadiona. Nažalost neće dati jer žele da klub isele na drugu lokaciju i da na mestu stadiona izgrade stanove.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Pa te stanove ce upravo graditi gazda kluba
C

Cjepka

pre gotovo 3 godine

Ja mislio čeke za divlje svinje.
M

Mireee

pre gotovo 3 godine

Realno.. Toliko ulozili da na svakoj planini ima po 10 VAR ceka za divlje svinje. Impresivno ulaganje u infrastrukturu.

07.08.16

pre gotovo 3 godine

VAR je pretpostavka regularnosti,a ne garant.Zar smo svi zaboravili mec Srbija-Svajcarska?Pa onda situacije sirom Evrope,gde uprkos VAR-u nekad kontakt sa rukom bude penal,nekad ne bude.Dosta toga zavisi od sudija,vidimo po Engelskoj kako sve to tragikomicno ispada.Sudije em moraju da budu postene,em da znaju posao.A pritisaka,marifetluka,namestanja,ce uvek biti,takav nam je mentalitet.Bas kao sto je neko lepo napisao pre nekoliko dana u koemntaru,sad ce jos veci cirkus kad svi krenu da spopadaju sudiju,povicima,daj VAR,daj VAR,proverio si njima,proveri i nama sad...Za svaku iole sumnjivu situaciju..Ima mecevi da traju i po dva i po sata.
b

bojank91

pre gotovo 3 godine

Neće tu VAR mnogo pomoći kad će Partizan i dalje da dobija diskutabilne penale. Dovoljno je da sudija baci oko na ekran i da kaže da je kontakt bio dovoljan za penal. Možda im ponovo proći spontani padovi u 16 ili kad protivnički igrač ispuca loptu pa se dočeka na nečiju nogu ili kad im se dva igrača međusobno sudare, a sudija okarakteriše to kao jedanaesterac. Kako god bude - Natko je tu
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

vidi prvi gol protiv Radnika u kupu pa ako te nije sramota ti se opet javi
J

Jaro

pre gotovo 3 godine

Aahahah ali VAR po ovim nasim njivama i blatušama... Bolje da uzoru da posade krompir da se nahrani ovaj gladni narod..
d

duh iz boce

pre gotovo 3 godine

O, kako će mi nedostajati penali s osamnaest, 20 metara. Otišla je romantika, više ništa neće biti isto. Još ako sudije budu imale onaj zvučni detektor da je lopta prešla gol liniju punim obimom, to će ubiti draž fudbala. Mnoge sudije će morati potražiti stručnu medicinsku pomoć jer neće moći na lak način pomoći svojim ljubljenim klubovima. Čuka, Voždovac, Voša, TSC plaču.

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

Slazem se sto se tice 12 klubova i da bude kao u Danskoj. 22 utakmice pa se liga deli i onda jos 10 utakmica . 32 ukupno i to je vise nego dovoljno . Sad samo da se malo srede stadione, da klubove prodaju igrace i da se uloze na infrastrukturu umesto da se podeli na gangtere i na direktori. Za 2 godine bicemo ozbiljna liga i ako bog da i ozbiljna drzava. Pozz od Pravog norwegian Viking kao moj drug i brat Kristian Khars
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

Jao jao jao pa sada na Partizai nece moci ni u top 4. Dzaba sto ce drzava platiti licencu kad nece moci izboriti Evropu. Pa morace da odustanu 3 4 da bi oni igrali. Karma je cudo katanac zvecka stranci beze nema vise casova ljubavi. Ako ako i treba im tako.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Grešiš, i to opasno. Iz dva razloga. Prvi su sudije. Sudija može da gleda diskutabilnu situaciju, i uvek da dosudi u nečiju korist, a to će uvek biti u korist gromade, jer ono, čije su sudije, toga je i VAR. I druga, oni ionako igraju sklanjalice, apsolutno VAR neće da ima uticaja na rezultat ako njihovi protivnici reše da "greše" ili da ne zapinju puno već da glume čunjeve. Jedino će da ga koriste da poništavaju Zvezdi golove, videćeš.
s

sami sebe lazete

pre gotovo 3 godine

da ponistavaju zvezdi golove hahahhaha jedan gol ste dali na 3 derbija? hahahahhahah koja ste vi smehoteka, jasno je ko dan, stanoje je doktor za stankelu, partizan je sampion sledece sezone
9

951357

pre gotovo 3 godine

Stiže poštenje :D Još samo i poštene sudije da dovedemo, i to je to :D
P

Pavkov

pre gotovo 3 godine

VAR ne znaci odmah regularnost. Sada cemo umesto laznih penala dobiti prave penale, lomljenje igraca, namerne startove i povlacenje. Treba mafiju isterati iz fudbala. A to ako neko hoce da namesti, namestice i sa VAR-om
Z

Zlatko Psihopata

pre gotovo 3 godine

Toliko o lažima navijača Zvezde da mi nemamo stadione za VAR tehnologiju a zapravo se radi montaža koja nema veze sa tribinama. Ko ne poznaje navijače Zvezde, skupo bi ih platio. Oni se ničega ne stide.
r

rty

pre gotovo 3 godine

Jesi ti bio nekada na nekom stadionu u Srbiji? Ili ne daj Boze Evropi? Jesi video negde ove kucice sto podsecaju na osmatracnice pored terena? Nemamo jedan stadion 21 veka u zemlji. Marakana se jedva provlaci sto se standarda UEFA tice, na JNA sam gotovo siguran ne bi mogla igrati LS po sadasnjim pravilima. Ostalo nije u rangu 4 Engleske lige. Kada sam kao klinac pre 20 godina trenirao u Macvi postojala je ozidana zgrada u sklopu tribina izmedju juga i istoka koja je trebalo da bude novinarska loza. Dan danas tamo stolarija nije stavljena i to je i dalje zgrada bez prozora i vrata gde se pisa u poluvremenu jer toaleta za publiku nema. I mi pricamo o VAR a tereni oranice ako padne kisa to je muka gledati o pokrivenim tribinama, grejacima terena itd itd ne bih ni trosio reci. Treba reforma kompletnog FS i to prava ne ove sjase jedan da uzjase drugi.
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

E hvala Bogu, posle VAR-a, da se skrati liga na 12 ekipa maksimalno, pa da zalicimo na nesto.
t

tilovani_komentator

pre gotovo 3 godine

I da se sredi sudijska organizacija, to su tri preduslova. Dobro, uslov svih uslova je da Fotelja Rasim ne bude predsednik FSS. To bi bilo betoniranje groba u kojem se nalazi srpski fudbal.
o

ovakoje put

pre gotovo 3 godine

Apsolutno se slažem, polako ali sigurno se ide ka tome, od 20 na 16 pa od 16 na 12, hrvati imaju 10 i lepo organizovanno takmičenje, ali mi smo veča zemlja i 12 je top, kao u danskoj, svako sa svakim dva puta, 22 kola, pa podela prvih 6 drugih 6, prvvih 6 medjusobno jos 2 puta , znaci 22 plus 10 kola topcina.
g

gziba

pre gotovo 3 godine

Napraviti ligu kao Danci, 12 klubova pa plej of i aut 22 kola pus 10, eksra zanimljivo prvenstvo imaju i kvalitetnije u odnosu na nas a nista veci kvalitet nemaju.
I

Ivan333

pre gotovo 3 godine

Plus bi tako i bila 4 derbija + možda kup godišnje što je isto top stvar