Komentari na vest

FOTO UBOD: Možda nije bio dobar trener, ali Solskjer je zauvek legenda Junajteda

B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Zauvek će se pamtiti ono veče i finale LŠ 1999 ma koliko možda bio loš trener za MUFC i njegove navijače je LEGENDA!!!👍💪👏🇧🇻
B

Butcher

pre preko 2 godine

Znam Oleta lično.Držao sam mesaru u Londonu,odma do njegove kuće đe je živeo dok je igro.Jedan divan čoek,jedna divna porodica!Svaki drugi dan su dolazili u mesaru i uvjek sam se trudio da im osječem najbolji komad!Jednom mi je čak poklonio 4 karte da vodim ženu i đecu na utakmicu,a ja sam im uzvratio tako što sam im poklonio kanticu kavurme!

Kukaa

pre preko 2 godine

Koliko neki ljudi ne znaju za sramotu 😅😅😅
r

rokoko

pre preko 2 godine

ahhahahhah care
Z

Zrmonja

pre preko 2 godine

mislis u mancesteru, a sta je bilo sa cvarcima jel probao? jel mu se svidjaju, jede li dzigernjace, krvavice, ....?
P

Peki30

pre preko 2 godine

Igrao u Manchesteru, a ziveo u Londonu? Jesi li siguran, sine?
Y

Yiddo

pre preko 2 godine

Slavimo ga i u Londonu, a siguran sam i širom Engleske
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Nije svako Zidane...
k

kost

pre preko 2 godine

Fudbal je emocija.. Sve su uspeli da iskorene..lepotu u tom sportu.. Ali ljubav se sakriti ne moze...ili je ima..ili ne
E

Engleski nogomet

pre preko 2 godine

Tako to rade veliki klubovi!
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Šteta sto će mladjim generacijama ostati u lošem pamćenju.
I

Istočno od Rajka

pre preko 2 godine

Kojim mlađim generacijama, ovi što ga zovu Solšer, ne znaju za "Fergie time", Šmajhela matorog i Kralja Erika, ne znaju na žalost šta je "sunday league", fudbal se prati zbog tiketa i fantazija, navija se za pobednike, misle da je engleski stadion i kultura navijanja jadnija od naše jer ima hindusa, kineza.... simpatizeri sa šalovima, pravi firmaši ne nose obeležja, ekipe su na nivou paba u kraju gde su ti svi drugari, neki doktori, neki džankiji ali jedino što je tad važno je klub, nema kopa, vođe stada kao kod nas. Uglavnom anarhično pevanje sa svih strana isključivo o klubu jer je stvar ljubavi, tradicije, lojalnosti klubu i u najnižim ligama hahaha kod nas? samo ako plati režim? :D E vodiće vas čika cile, ako uzmete lovu... Normalno Liverpul i MUTD kao najveći klubovi imaju i najveću bazu navijača i to je najveći derbi engleskog fudbala, London je tu mnogo zanimljiviji, gde su recimo Arsenalovi, Totenhemovi i Čelsijevi navijači daleko od Milvolovih, Palasovih, Vest hemovih pa i QPR-ovih. Vila i west brom u birmingemu svakako, a od severnjaka Njuka, Hal, Lids Blekburn i Midlzbro. U stvari svaki grad, kraj koji ima lokalni klub, ima svoju bazu navijača kojima ne pada na pamet da navijaju za Siti ili Čelsi. (Škoti su još jači). Slična kultura jedino postoji još kod švaba, i u po nekom manjem Španskom, Žabarskom klubu, odakle je ta fašistička "ultras priča" umotana u zastavu kluba pod parolom bratstva i jedinstvene tribine uz pomoć psihologije mase i jeftinim manipulacijama pogubljene omladine stvorila ovo što i mi imamo decenijama unazad... Plus što mi se u sred Beograda na Zvezdinoj tekmi peva po pola sata o Ubijenim kriminalcima, kosovu, krajišnicima i ostalim stvarima kojima nije tu mesto. Kapiram da je većina tih "vođa" izbeglo od nekud ili osećaju potrebu da se pozdrave od ubijene braće ali to apsolutno ne moram da slušam na utakmici, niti imam želju da pevam! Organizujte se pa pravac u mitrovicu ako vam je do pevanja o Kosovu, a narikanje o ološima možete da preskočite jer se i onako međusobno ubijate sise.
W

WhyS0Ser10us

pre preko 2 godine

Ogroman gest navijača Junajteda. Pokazali veličinu koliko god da je bilo teško posljednjih nekoliko utakmica sa Oleom.

Falični Tom

pre preko 2 godine

Kao trener nije jednostavno dorastao zadatku i mislim da je bolje što je dobio otkaz nego da ga navijači zamrze. Prevelika legenda je i previše je zadužio klub da bi ga ga tek tako zaboravili.
D

Djavoo

pre preko 2 godine

Ole je legenda kluba i uvek ce biti!
В

Видић

pre preko 2 godine

Поздрав ЛЕГЕНДО!