FOTO UBOD: TutoSrbi

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.11.22. | 11:19

Srpski sportisti “okupirali“ naslovnicu torinskog Tutosporta

Na drugom uzastopnom Mundijalu ih nema pa im dešavanja u Kataru i nisu baš fokus. Otud u današnjem subote u Tutosportu u centru dešavanja su – Srbi! Četvorica naših sportista - Sergej Milinković Savić, Dušan Vlahović, Saša Lukić i Novak Đoković - ove subote "okupirali" su naslovnu stranicu torinskog lista.

Najveći prostor dobio je Sergej o čijem transferu u Juventusu se sve češće piše na Apeninima.

Izabrane vesti

"Milinković – Juve otvaranje pregovora. U avgustu je bio dogovoren transfer za 60.000.000 evra, ali su se Bjankoneri predomislili. Kanali komunikacije su ostali otvoreni i sada se radi na novom početku pregovora", navodi torinski list na prvoj strani.

U centru naslovnice Novak Đoković, učesnik polufinala završnog mastersa u Torinu koji je sinoć dobio maratonski meč sa Danilom Medvedevim.

"Đokovićeva veličina. Novak nije ostavio ni mrvice Medvedevu i postaje sve veći miljenik publike u Torinu", zapaža Tutosport.

Prostor je pronašao i Dušan Vlahović nakon što je ulaskom u igru na poluvremenu u potpunosti promenio tok jučerašnje utakmice sa Bahreinom. Prethodno je, podsetimo, zbog povrede propustio pet Juventusovih utakmica.

"Ovoga puta se odvažio… Vlahović ušao: gol i dve asistencije."

I za kraj Saša Lukić. Italijanski list najavljuje odlazak “desetke“ Torina na zimu.

"Lukićev šamar Torinu. Prodaja u januaru neizbežna, Prat za Jurića kao zamena."



tagovi

Serija ANovak ĐokovićSergej Milinković SavićDušan VlahovićSaša Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara