Komentari na vest

Francuski ego je opasna stvar: Svađali se i roditelji, Rabioova mama protiv Mbapeovog tate i Pogbinih rođaka

c

cccc

pre gotovo 3 godine

Ja mislio tako je samo kod srba kad ono I kod drugih.
K

Koskakoskakoskica

pre gotovo 3 godine

Pogba je ‘pogrešio’ jer mu je upravo Rabio uvalio kosketinu od lopte, ne prvi put tog dana.
J

Jarchevina

pre gotovo 3 godine

Rabio je realno zalutao u ovu ekipu,igra samo zato sto je “pravi” francuz,daleko najslabija karika uz Kimpembea..
K

Khan

pre gotovo 3 godine

Mbappe retko odvratan covek. Bukvalno mu u faci vidis da je ljigavstina. Klasicna nindza kornjaca. Istripovao da je najbolji na svetu. Ali to je kad mu se pumpaju cene i ego.
S

Srpski Pogba

pre gotovo 3 godine

Mi nemamo takvih problema. Naši se uvek lepo druže na splavovima.
d

dr esex

pre gotovo 3 godine

tako je mene moja baba zeznula al sta ces kad baba mora da se slusa
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

A onda je dosao debeli Mino Rajola i rekao im da je on i mama i tata i brat i sestra i da bez njega nema ni njih da mogu nazad u Sen Deni odakle ih je izvukao.
d

drago10

pre gotovo 3 godine

to nisu fudbaleri, već preplaćeni klinci
R

Rodman1986

pre gotovo 3 godine

Svako drugo takmičenje imaju skandale unutar ekipe, zato ih nikad nisam gotivio. Volio sam Anrija i Trezegea, i prije njih Žinolu i Kantonu kao igrače , jer su bili fudbaleri, muškarci, a ove današnje našminkane sesi bljak.
M

Mile JNA

pre gotovo 3 godine

Fali jos Jokicev cale da kaze kako mu je sin umoran .
B

Brko

pre gotovo 3 godine

Pogani francuzi, onaj njihov bljutavi magazin nije dodijelio potpuno zasluzenu Zlatnu loptu Robertu Lewandowskom. A da je PSG osvojio ligu prvaka, Mbape bi je dobio bar pocasno, vanredno ili sta vec. Uvijek su kao nacija bili pogani, smislit ih ne mogu.
G

Gostovanje i gajba

pre gotovo 3 godine

To je taj moderni fudbal.. menadžeri,mame i tate i pokoji muškarac na terenu. Kada se izgubi plače se svi su drugi krivi. Nemci nose dugine boje..Zamišljam jednog Mateusa 90e godine sa pederskom trakom.. pa kako bre? Zato mi je žao što je Švedska ispala igrali su muški.
G

Gzwx

pre gotovo 3 godine

Majstore Svedska je od svih drzava na svetu (uz Novi Zeland mozda) najpederskija, najisfeminiziranija i najislamizovanija drzava. Oni su "ustrojili" lava koji je simbol njihove vojske jer je "zenskim vojnicima" smetalo sto ima muske genitalije lav. Ponudili su javno azil za 11m muslimana iz Indije, Kine i odakle sve ne, jer su oni tamo kao ugrozeni. Neki od njihovih politicara je rekao da bi voleo da ime Muhamed bude najcesce ime svedskih decaka za 50 godina... Migrant je tamo pokusao da siluje devojcicu (14g ako se ne varam) i spasio ga je DECAK kojeg je migrant ubio, i to se zataskava i dan danas. Svako ko se protivi tim bolesnim idejama za njih je fasista i nacista. U Svedskoj ne smes da budes musko, smes da budes samo taliban, homoseksualac ili neki transgender itd. Tacno da reprezentacija tzv Kosova igra protiv Svedske, sa sve Haradinajem na desnom beku, uvek cu navijati protiv ogavnih Svedjana.
N

Na casu fizickog

pre gotovo 3 godine

Zbog izgubljene utakmice posvadjali se Radovan (Rabio) Milan (Mbape) i Petar (Pogba) i svadja se prenela i ispred skole gde su se umesali roditelji i rodjaci. Kao da citam novine i rubriku verovali ili ne. Pa kad bi Lilian Tiram zvao mamu a Klod Makelele tatu da se raspravljaju oko toga ko je kriv? Bem ti fudbal na sta se izvitoperio.
A

Artur2

pre gotovo 3 godine

U ovo francusku ima 10prosjeka poveb od lenglea,zume,tolisoa,duboa,rabioa itd itd,a nems mjesta za fekira,auara,pajea,upamekana a ima za dinjea lenglea sisoka itd..
A

Andre Ayew

pre gotovo 3 godine

Svi koji su navijali protiv Francuske( kakva god da je) za onu mutantsku reprezentaciju prepunu nasih prijatelja, treba da ih bude sramota.
V

Vare

pre gotovo 3 godine

Mutantska je i jedna i druga.nek su ispali odvratni francuzi.sad ce i svajcarci
A

Alessandro

pre gotovo 3 godine

Najbolji tim Francuske reprezentacije su činili mnogo veći i mnogo bolji igrači Bartez, Tiram, Desai, Blan, Lizarazu, Djorkaef, Dešan, Makelele, Zidan, Anri, Trezege i ostali koji su ne samo popunjavali broj nego i davali ogroman doprinos velikim uspesima. Ovi današnji me podsećaju na reprezentaciju SCG u košarci 2005. Dešan je napravio ogromnu grešku pravljenjem kompromisa i menjanjem sistema igre da bi na taj način smirio usijane glave i svakog od njih stavio u startnu postavu. Očigledno da nije bio u stanju da preseče i odredi svakom od njih pojedinačno ulogu koju treba da odigra na terenu. Njih iz ovoga može da izvuče samo neko ko će imati autoritet da svakog od njih postavi na svoje mesto. Zidan to možda jeste ali nislim da bi Venger bio mnogo bolji izbor pogotovo ako u stručni štab stavi neko dovoljno veliko ime ko je kao igrač bio mnogo uspešniji od ovih sadašnjih igrača.
T

Taj konverzacija

pre gotovo 3 godine

Ocekuje se da Desan izadje kao Obradovic 2005 posle Francuske
M

Majator

pre gotovo 3 godine

Problem nije u tome sto su oni dream team, tj. velike zvezde. Njima je problem, sto svi misle da nije, jer je 21 vek, migranti. 80% ekipe cine igraci koji vuku korene iz Alzira, tunisa, gvineja, senegal, itd. Treba i to naštimati, 15 igraca razlicitih nacionalnosti koji su rodjeni u francuskoj. Pogbu, i slicne boli uvce dali Francuska osvojila ili ne, drugacije bi pristupio kad bi igrao za Gvineju. O tome je vec pricao Kalidu Kulibali, kad je umesto Francuske izabrao Senegal. ,,Kuca mi srce za obe zemlje, ali se osecam vise kao Senegalc, nego kao Francuz.‘‘ i tako je sa ostalima, samo sto oni nisu samovoljno izabrali Francusku…
C

CroOsijek

pre gotovo 3 godine

I Pogba i Rabiot posebno dva ljigava decka. Prvi sto misli da je zanimljiv s onim cirkusantskim samanskim plesovima nakon gola, drugi sto misli da je igrac a realno je na razini vec spomenutih Betisa i Southamptona (mada je pitanje jel i za njih dobar), a i zbog one odvratne zene, MENADZERICE mu... Ova dvojica su bitni samo zbog lose kvalitete danasnjeg nogometa. Di je jedan Maniche od takvih, a da ne spominjem neke vece aseve tog doba.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Ja bi Pogbi posle svakog gola koji da dao žuti zbog onog kretenskog proslavljanja istog. Možda i crveni.
m

mesina

pre gotovo 3 godine

Mbape ima strašan problem u glavi,to se vidi već dugo.De Brujne sedne sam i produži ugovor sa Sitijem,a Mbapeov tata putuje u Madrid,mama u Barsolinu,tetka u Minhen...Postao je isti degenerik kao Neimar.
a

ahahahahhhahhaahah

pre gotovo 3 godine

idii eej , pocijepah se od smijeha hahahahahah
v

vare

pre gotovo 3 godine

pa idu sto ne bi isli?nije isto hoce li dobiti 20 ili 40 miliona.i tvoj sin da igra da ima 20 godina i ti bi isao.
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

I vi njih nazivate šampionima, “dream teamom”, čudite se kako su ispali? Pa oni su kao mala deca na fudbalskom treningu, svađaju se kao sedmogodišnjaci, roditelji im sede u loži i međusobno se svađaju, trener jadan ne može da smiri dečicu. Kakav god kvalitet imali, oni su jedna smešna ekipa i verujem da se neki tamo Nemac ili Španac smeje kad pročita ovo. Ekipa puna umišljenih zvezda, bez pravog lidera. Benzema ima liderske sposobnosti, ali je pokvarena osoba spremna da ogovara i ucenjuje sopstvene saigrače. Rabio je mamin sin, prosečan igrač. Mbape umišljena zvezda kome fali par vaspitnih da se malo prizemlji. Pogba najobičniji klovn, čovek se nakon datog gola majmuniše kao malo dete ometeno u razvoju, nikad ništa uradio nije sem što se majmuniše po terenu i instagramu. Lengle ko da je vanbračni sin Infantina ili Čeferina, svuda ga guraju, u Barsi, u reprezentaciji, a dečko ne zna gde se nalazi, prosek od štopera. Dembele klinac plaćen 120 miliona da bi igrao igrice do kasno i ždrao brzu hranu. A Dešan je još gori, čovek bez jasnog sistema, nesposoban da umiri svoj vrtić od reprezentacije, celo prvenstvo eksperimentiše ko da igra FIFA-u. Kante i Žiru jedni od retkih normalnih u reprezentaciji. Još samo fali da roditelji i rođaci umišljenih zvezda siđu na teren da se svađaju sa selektorom onda kad njihovo derište ne igra ili, još bolje, da se pobiju na terenu pred svima.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Iz te reprezentacije mi je jedino zao lorisa, zirua i kantea...ostalo, sve neki umisljeni likovi, druze pokazi na terenu da si tata a ne da se kreveljis. Ali dobro i danas je takvo vreme da se ceni sve samo ne neke kvalitetne ljudske osobine.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

I Varan je ok lik..
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Zene i sport
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Drago mi je da su Francuzi ispali. Nijedan svetski prvak nije igrao tako kukavicki kao oni. Imaju vrhunske igrace, brze, ali svaku utakmicu igraju bunker i cekaju kontre. Svidja mi se recimo kako Nemci igraju. Bez obzira na igrace koje imaju, oni imaju svoj stil igre, trude se da napadnu protivnika, daju gol, igraju napadacki.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Ne svidja ti se Francuska, ali zato su nemci dobri, jedva prosli grupu gde nisu n izasluzili prolaz, ali vec su u berlinu verujem
B

Brko

pre gotovo 3 godine

Malj, pa govori o stilu igre, bez obzira na rezultat. I ja volim kako Njemacka igra, uvijek ofanzivno i kad vode 2:0, nema stajanja
G

Ganzibell

pre gotovo 3 godine

Hahahaha odlican vic, Pogba lider hahahah. Obican beskicmenjak i on i menadzer mu kao i pola tima Fr.... Eto na sl velikom takmicenju gdje budu igrali nece biti Zirua i tih matorih pa cemo vidjeti sta ce napraviti. Vec sad se mogu kladiti isto nista!
I

Ivan Pixy

pre gotovo 3 godine

Eto..... A posle Srbi najgori?! 😂😂
K

Knezevic1111

pre gotovo 3 godine

Ovaj Rabio je toliko precenjen ugrac da je to strasno.. Ne znam samo ko ga forsira On je na nivou:Fiorentine..Betisa..Sautemptona.
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Sto je precenjen?
i

iii to

pre gotovo 3 godine

ako je i za njih dobar//
K

Kao sto rekoh

pre gotovo 3 godine

Ako izgube francuzi slavicu ko da sam dijete dobio! Hvala pozz
n

nikola1992

pre gotovo 3 godine

Tako je kada se sirotinja istripuje da je nesto bitna. Ovi jos i sutiraju loptu i poznato su, pa im se moze, ali njihove mame, tate, braca, rodjaci... Na tribinu pa divljaj, kakva crna loza.
G

Goss

pre gotovo 3 godine

Dal je neko cuo da su se svadjale tetke jednog Kake i Ronaldinnja..jednog Balaka i Svanstajgera..i onih ranijih carava iz vremena Sedorfa,Del pkea ipogotovo za vremena generacije Van Bastena islicnih...ove danas placip***** dozvoljavaju da im se majke mjesaju u sport...
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Danas su roditelji sve cesce menadzeri, sto je ok sa jedne strane jer zele najbolje za svoje dete, ali opet sa druge strane, subjektivnost dovodi do ovoga. Pre toga nije bilo
B

Brasileiro

pre gotovo 3 godine

Rodbina Kake nije komunicirala sa ostalima jer su bogati i obrazovani, dok su Ronaldinjo i većina ostalih polusvet iz favele, gde je lutrija da li ćeš napraviti karijeru ili ćeš popiti metak sa 19. Bukvalno ne bi imali jednu zajedničku temu.
C

Cristiano

pre gotovo 3 godine

Mama utipovala da je sin neki igrac, a on ne prosek nego ispod proseka svetlosnu godinu, lik bi u Sevcenkovo vreme 2000ih mogao samo kopacke da cisti, sad sto su sad dosla vremena da se svaka susa nesto prsi i da vredi po 50mil. to je nesto drugo, za Rabioa pricam.
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Precenjeni i nabedjeni igraci.
S

Skakadak

pre gotovo 3 godine

Problem Francuske reprezentacije je ustvari problem njihovog drustva.Gomila nacija zivi u istoj drzavi a svi su nevidjeni rasisti a prave se da nisu.Ko je bio u Francuskoj shvatice
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Ja sam rodjen u Parizu i slazem se sa tobom...Cistim Francuzima istripovanim je simpatican Pogba, Tiram i ostali crni igraci i oni su " cisti" Francuzi...A oni sto nisu poznati im se gade, tj obostrano jedni drugim...A kad pogledas da im nema kroz istoriju crnaca i arapa nikad ne bi bili dva puta prvaci sveta i dva puta prvaci evrope .. Prosla su vremena 70-tih pa i 80-tih kad su reprezentacije bile etnicki ciste...Ovo kod njih je bukvalno selekcija Afrike...E zato im je tako kako je, svadja, pa i mrznja...Poznavajuci im mentalitet znam kako gledaju na nas , Srbiju kao Srbiju, istok uopste...Nadmena bagra koja misli da su oni sve, i njihovi susedi zapadnjaci ..Da istok ne postoji vec samo zapad, Amerika...A kad valja Srbin ili Hrvat Karabatic odmah dobija pasos i drzavljanstvo, papire...A za obicne Srbe su papiri cudo. E zbog mnogih stvari mi je drago sto su ispali, mada i ovi Svajcarci su odvratni...Pogba, Mbape su toliko nadmeni da to nije normalno, a i vecina su takvi...Mbape nikad nece biti igrac zlatna lopta, sve je veci egocentrik a i nije decko sa magijom koju imaju Messi, Ronaldinjo, Zidan nekada , Maradona, Kaka, Romario, Rivaldo pa i Kristijano koji je vise egzekutor, vrhunski sportista nego n madjionicar...Ja i sad stojim iza svojih reci da je Nejmar najveca magija u PSG-u kao i u Francuskoj ligi...
P

Pa paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

@Tako jeeee - ja sam ziveo u Parizu jedno 6 godina, mada dosta na relaciji sa St.Etijenom. Sve zavisi koji deo grada je u pitanju. U Parizu kao sto znas, postoje distrikti (za ljude koji ne znaju to su kao opstine kod nas), samo sto je to kod njih podeljeno bukvalno na indiske kaste. Pravi Parizani, da kazem stara garda, zivi na obodima grada, ili u distriktu br 6. Oni ne mrze Srbe, bas naprotiv, i to pogotovu stariji. E ovi mladji, amerikanizovani, tu vec ima svega, a i dosta se pamti Taton, tako da nesto od toga i kapiram. Vec kada zadjes u dalje distrikte, e tu je dzunga-lunga prava dzungla, moze mrak da te pojede. Cerak Vinogradi su bre cudo u odnosu na to! Uzasan rasizam, sami francuzi mrze ovu unutrasnju politiku i emigrante, ali takodje znaju da bez njih u sportu ne bi bili nigde, pa i tu dele na dobre i lose afrikance itd - to si i sam rekao. Ali inace da, zapad poprilicno ne podnosi istok, i to sto ides vise zapadnije to je gore, ali i na istoku je isto, sto ides istocnije, to vise mreze zapad. U St.Etijenu je npr prica potpuno drugacija, tamo nas Srbe porpilicno cene, barem je to moj utisak, a i dosta nasih zivi tamo, a i sam rasizam je daleko manji. A ovo sve sto se desilo, pa nije ni cudo, ceka njih neka nova revolucija, dugo je nisu imali.
T

TsoG

pre gotovo 3 godine

@tako je, pa 80-ih im nije bila etnicki cista reprezentacija, Platini italian, pa crnci Tresor, Tigana, Janvion, Couriol, itd. Ne volim ni francuze ni francuski jezik, francuska arogancija je na kub.
L

Lesakesa90

pre gotovo 3 godine

Ma onog trenutka kada su zvanično objavili da će Benzema igrati za reprezentaciju znalo se da od njih na ovom prvenstvu nema ništa! Čak i da nije pravio nikakav problem, karma je čudo! Na stranu svi njegovi fudbalski kvaliteti, ali evidentno im se to obilo o glavu!
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Prozivas najboljeg njihovog strelca na prvenstvu koji nije napravio nijedan incident? Kakva karma,sami su krivi za ovo sto im se desilo i znalo se da ce biti ovako jos pre prvenstva kad su Mbape i Ziru zapoceli pa se prosirilo do skoro svih (sem Benzeme koga si prozvao)
G

Giggs

pre gotovo 3 godine

Mbape je postao suvise arogantan. Žiru stvarno ne dobija previše lopti od njega, iako sw odlicno kreće.
1

1908

pre gotovo 3 godine

Isto to se desavalo kada sam gledao PSG, Ikardi za 70 min protiv City nije dobio 1 loptu, a ne mozes je ni dobiti pored Mbapea i Neymara...
V

Vrlaz

pre gotovo 3 godine

Odvratno.
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

I onda kazu, mi zvezdasi ganferi.....Pa ovi su veci ganferi i od samih ganfera. I drago mi je sto su tako nadobudni ispali.
G

Gost3

pre gotovo 3 godine

Да ли си толико оптерећен да и овде помињеш Црвену звезду?