Komentari na vest

FSS stao uz Sudijsku komisiju: Istupi Novog Pazara neprihvatljivi i tendenciozni

Z

Zoii

pre 3 meseca

Niko iz Novog Pazara nije ni ocekivao od prevaranata da se zaloze za istinu, zato je zalba i upucena na adresu UEFA i FIFA, a ne vama. Ovaj deda da ima obraza ne bi "obavljao" funkciju koju obavlja...Zalosno je samo sto ga navijaci CZ podrzavaju jer je to covek koji im je pokrao klub i doveo ga na rubu propasti bas kao sto im sada ovaj radi, a oni mu drze stranu. Ovu situaciju za kradju u Pancevu ako bi gledali realno, a ne kroz prizmu da je rec o Pazaru koji mnogi mrze ..onda bi jasno videli zasto se klub buni. Onda ne bi videli komentare tipa, ne vidim razlog za ovo, eto jedan penal im jos nije sviran, sve ostalo manje vise dobro. Gol domacina dosao iz nepostojeveg faula, nije dosudjen penal, nije pikazan Stankovicu crveni zbog namernog udaranja Obradovica, izmisljeni faulovi sa zutim kartonima...ali to je nista 😁

gemathegreat

pre 3 meseca

Sad lepo svirati svaki žuti karton Pazaru i striktno se držati pravila , za prigovor sudiji isto. Publiku kad god podivlja prazniti stadion a vole da divljaju i ne zatvarati im tribine već ponavljati tretman svake druge nedelje i novčano kažnjavati za ispade. I tako do treće lige ili dok se ne uljude.
p

pepe dva

pre 3 meseca

taj mitiljavi djaic sta on yna oyagonoma koje donosu ljudi koji su iz zvezdine mafije na celo sa mujom iz cipurica i sns kps i psc a taj djaic neka se seti kako ga je devojks ostsvila na dan vecanja i pobela u poyarevac za legendu malog vojceta

gemathegreat

pre 3 meseca

Jesi ti naranio ovce, eno bleju ???
Н

Недиме

pre 3 meseca

одведи га у "Радмиловац" и имаћеш га за читав живот...
g

gigant

pre 3 meseca

Mozda je bila poneka greska, ali isto tako bila je ocajna igra pazara, puno losija u odnosu na jeseni dio, pazarci traze greske u sudjenu, a ne vide da su lose igrali da su lose vodjeni od strane trenera, puno losije igraju u odnosu na jeseni dio.
C

Chelsea1234

pre 3 meseca

Brate u redu je to ali i Zvezda i Partizan imaju lose utakmice pa dobiju. Nije neka igra bila, ali ovo je oduzeta pobeda. Da se Suma nije uneo u facu sudiji ne bi svirao ni drugi penal.
O

Osteceni su

pre 3 meseca

Gledao sam utakmicu i pazar je bio osteceni minimum 4-5 situacija i prvi gol zeleznicara je postignut iz nepostojece preksaja🤷‍♂️
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

Recite Džaji da Moša neće moći da igra za vikend, a Tirke je povređen! Radoje je emigrirao!
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Bukvalno utakmica gde nisu nizašta oštećeni posebno. Sudija je svirao i delio kartone bez veze za oba tima. To je već neznanje. Njima problem što je sudija čekao VAR. Pa za to VAR i služi.
?

??

pre 3 meseca

Tako je. To sam i ja rekao prvi put kad je ovo bilo tema, svi su me osudili. U toj utakmici se radilo o sudiskim greskama na obe strane. Zaliti se zbog vara koji nije reagovao iste sekunde je suludo. Tu je sudija uradio po pravilu. Nije prekidao napad koji je i dalje trajao tek kad je lopta izasla iz igre otisao je da pogleda var i dosudio penal. Nema vece budalastine nego zaliti se na tu situaciju u kojoj su dobili penal. Var tome i sluzi. Mogu iz novog pazara da pogledaju neku utakmicu preko tva, a da nije njihova pa ce im biti jasnije.
k

kendisport

pre 3 meseca

Da problem je sto je sudija cekao VAR jer je stajao na tri metra od prekrsaja, a i slep bi video da je ocigledno igranje rukom. A sta cemo sa tim gde igrac Panceva sutira napadaca Pazara bez lopte namerno i ne dobija crveni karton? Slozicemo se da bi to odredilo dalji tok utakmice.
D

Dal je moguce

pre 3 meseca

Ahahaaa...uprava zvezde stala uz svog predsednika sudijske komisije ahahaaa...ovo nije ni za Politikin zabavnik.
N

Novosadjanin 2467

pre 3 meseca

Kad je Novi Pazar u pitanju onda su optuzbe, tendenciozne i neosnovane, a kada treba utakmica da se registruje u korist Cukarickog 3:0, u utakmici Cukaricki - Partizan, prosle sezone usled prekida meca od strane Partizanovih navijaca, onda se utakmica ponavlja. Zato nam je tako, kako nam je. Teski kriminal.
S

Soko

pre 3 meseca

Uredu je da se zastiti sudiska organizacij ali nije u redu da se selektivno stiti. Kad je jedan klub trazio smenu odmah je FS CZ reagovao.
L

Lik

pre 3 meseca

Ja sam gledao drugo poluvreme ove utakmice i nisam video ništa od navoda iz Novog Pazara osim još jednog penala koji je mogao biti dosuđen. Kriterijum prekršaja i slične stvari, potpuno izjednačeni.
m

ma da

pre 3 meseca

pa da realno da pogledas taj jedan penal dva gore dole gol dva i ne prave razliku u fudbalu.
J

Jaaaaa

pre 3 meseca

Dokle više taj Pazar?! Stalno sa njima problemi ...
Z

Zasto

pre 3 meseca

Jaaaa- jedino oni vole svoj lokalni klub (uz vecite) i zato se i bune(skoro 100%gradjana Novog Pazar voli svoj lokalni klub)😃ovo ostalo je sve zvezda ili Partizan🤷‍♂️ovi ostali i da osvoje titulu nebi imao ko da se raduje ili da proslavi taj uspeh🙂
V

Vojvodinaš ja

pre 3 meseca

Hitna sednica pa hitna odluka pa kazna, kada ih neko dirne jos kada je istina aauuu, nisu raspravljali o postavljanju clanova za rešavanje sporova za domace fudbalere pa tako igraci nemaju nikakva prava, domaci igraci, a puna im usta srbovanja i nacionalnog..

The Intersect

pre 3 meseca

eto svi smo mislili da ce stati na stranu nekog kluba😂😂
R

Raša77

pre 3 meseca

Zar je neko sumnjao u drugačiju odluku..