©Starsport
©Starsport

FSS stao uz Sudijsku komisiju: Istupi Novog Pazara neprihvatljivi i tendenciozni

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.02.24. | 11:05

Optužbe superligaša okarakterisane kao neosnovane

Prvo prolećno kolo Mozzart Bet Superlige donelo je i tradicionalna saopštenja, a led je probio Novi Pazar, koji je posle remija u gostima Železničaru iz Pančeva izrazio nezadovoljstvo suđenjem i direktno optužio prvog čoveka Sudijske komisije Dejana Santrača.

Javna pisma kluba sa stadiona kraj Jošanice bila su tema jučerašnje sednice Izvršnog odbora kojom je predsedavao Dragan Džajić, a iz Stare Pazove je poslata jasna poruka.

Izabrane vesti

Data je puna podrška Sudijskoj komisiji na čelu sa Dejanom Santračem, dok je istup u medijima Fudbalskog kluba Novi Pazar ocenjen kao neprihvatljiv i tendeciozan", navedeno je između ostalog u rezimeu sa sednice.

Istom prilikom, doneta je odluka o produženju ugovora selektoru ženske reprezentacije do 17 godina, Aleksandru Petroviću, a za koordinatora instruktorske službe imenovan je član mlade reprezentacije koja je 2004. godine osvojila srebro na Evropskom prvenstvu Bojan Neziri.

Takođe, članovi Izvršnog odbora informisani su o programu priprema za EURO 2024 i ujedno verifikovali ugovore za odigravanje prijateljskih utakmica protiv Rusije (21. marta), Kipra (25. marta), Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna).

Iz Fudbalskog saveza Srbije su istovremeno istakli da će inkasirati značajna sredstva od prihoda sa sva četiri meča, kao i da im posebno imponuje činjenica da će se na utakmici u Stokholmu od aktivnog igranja oprostiti zvezda evropskog i svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović.


tagovi

FK Novi PazarFudbalski savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara