Komentari na vest

FSS vraća grb sa četiri ocila, beli orao odleće sa dresova! Srbija u bojama zastave

B

Bili su plavi

pre 3 meseca

1930 su bili plavi. Verovatno si pogresno informisan zbog filma Montevideo gde su prikazali crvene dresove. Više puta je pisano na tu temu, istrazi na google-u.
R

Rale123

pre 3 meseca

Bože mi oprosti,ali taj orao mi je ko golub zgažen na cesti.
E

E to je

pre 3 meseca

Najbitnija stvar na svetu. I majmune da stavis na glavu, kvalitet i dobra igra ekipe se gleda..
M

M Miloš 90

pre 3 meseca

Konačno jedan dobar potez. Uvođenje onog očerupanog orla koji ne izgleda kao orao sa naše zastave i onog kičeraj dresa su bile najgore bjekovićeve odluke.
P

Plavi dres!

pre 3 meseca

Super odluka za grb, samo jos da se vrate plavi dresovi po cemu smo bili uvijek prepoznatljivi.
N

Nope

pre 3 meseca

Nismo YUG, nismo Skotska, stop Tito dresovima!
s

samo crveno

pre 3 meseca

kome smo bili prepoznatljivi, kao da bilo ko ima pojma kakve dresove imamo i kakve smo imali pre 100 godina
P

Plavi dres!

pre 3 meseca

Plavi dresovi su jos od kraljevine Jugoslavije, mi Srbi smo odabrali tu boju. Od prvog svjetskog prvenstva smo u plavim dresovima. Kakva Skotska, ni smo bili uz Francusku i Italiju najprepoznatljivija plava reprezentacija na svijetu. Najvece legende naseg fudbala su nosili plave dresove. Tek krajem 2006 odlukom jednog covjeka koji je u fudbalskom savezu tada odlucivao su promjenjene boje u crvene. Inace ne bi se sada ni vodila polemika oko toga. Vidimo da je oprema i ostalih sportova plava. Ako je logika nekih prva boja na zastavi onda treba pomenuti Njemacku, Holandiju, Italiji koji uopste nemaju boje dresova na zastavi ili Rusiju koja je zadrzala crvene dresove poslije raspada zemlje a to im je treca boja na zastavi.
U

Udri Bruce Lee

pre 3 meseca

Napokon! Ubrzajte proces da na prvenstvu igramo u staroj i pravoj kombinaciji.
E

Etoo

pre 3 meseca

Eto grobari, vaš FSS vam je udovoljio sa bojama zastave. Da se razumemo, nemam ništa protiv, štaviše, samo čisto da se zna.
M

MarkoR

pre 3 meseca

Nije udivoljio nama Grobarima već čitavoj Srbiji. To što je vama Zvezda iznad i ispred Srbije to je vaš problem. Samo vama smeta što više neće biti crveno-bela kombinacija već u bojama Srbije.
I

Igi33

pre 3 meseca

Zašto bi ikome smetalo da reprezentativci Srbije igraju u bojma Srpske zastave? Pa nismo Poljska da igramo u crveno beloj kombinaciji i nismo ni Japan ili Južna Koreja da igramo samo u belim dresovima.
v

van

pre 3 meseca

Pametno. Bez eksperimentisanja vise. U bojama zastave, kako drugacije
A

Ajmo orlovi

pre 3 meseca

Rezervni dresovi nek budu plavi!
P

Pazi

pre 3 meseca

Istorijski naši prvi dresovi sa SP 1930. bili su crveni. Bilo bi lepo da bar rezernu budu takvi. To su po meni i najlepši koje smo imali.
N

Nenad Jovanov

pre 3 meseca

Nadam se da će ovo što sam pročitao biti vest koja se obistinila... Dvoglava ćurka nam nije donela mnogo sreće! Želim Srbiju u prvih 4 reprezentacija u svetu. Dok su nosili dresove sa teslinim motivima kidali su širom sveta. Kad ode bagra koja ne voli moju zemlju, imaćemo lep fudbal i jaku nacionalnu ekipu. Bravo za FSS, ekipa koja sad vodi državu nije vam ni do kolena. Doterajte SNS ološ, imaćete pune stadione na svakoj tekmi!
Г

Грдне ране

pre 3 meseca

То ће нам сигурно донијети бољу игру, било би боље са тим да се позабавите стручњаци...

Mali peca

pre 3 meseca

konacno i oni nesto pametno da urade

kuri

pre 3 meseca

"ФСС урадио истраживање јавног мњења" - што тако није и за предсједника савеза...
Đ

Đukić

pre 3 meseca

Štao se sprdate sa Grbom,ima Srbija svoj Grb kome smeta dase stavi na Dres.
Z

Zvlat BG

pre 3 meseca

"FSS uradio istraživanje javnog mnjenja". Koje crno istraživanje? Videli komentare na Mozzartu!
Z

Zunzilend

pre 3 meseca

Mislim da je grb sa cetiri ocila kljucni faktor za bolju igru. Mislim da od toga treba poceti defininitivno.
С

Срб

pre 3 meseca

Не можда или ако него под обавезу средити да на ЕП имамо прави грб на грудима а не карикатуру!
Б

Бг

pre 3 meseca

Нема ако него већ за ово ЕП да се скине брука и карикатура папагаја са груди!
I

Igi33

pre 3 meseca

Ajde Bogu hvala više da vratimo dresove u bijama Srpske trobojke. !
M

Micaga 11789

pre 3 meseca

Ma jasta, mada bi ja i oblik lopte promenio. Ove okrugle ne odgovaraju nasim fudbalerima. Naravno druga prica je sa kosarkasima, vaterpolistima, teniserima,..more biti da su oni odavno resili problem sa grbom
I

Igi33

pre 3 meseca

@Micaga 12789 Zašto bi ikome smetalo da reprezentativci Srbije igraju u bojma Srpske zastave? Pa nismo Poljska da igramo u crveno beloj kombinaciji i nismo ni Japan ili Južna Koreja da igramo samo u belim dresovima.
E

Eseks

pre 3 meseca

Kozmeticke promene i skretanje paznje.Nego,gde su pare od nagrade za Katar dragi nasi funkcioneri??
M

Mikac678

pre 3 meseca

@Cubi93 slova BETA imaju na vizantijskom krstu a mi imamo OCILA na krstu, jeste da vizuelno izgledaju slično ali nije isto. Naša boja je CRVENA a to što istu boju nose i neke druge reprezentacije šta im radimo, prva i sačuvana zastava STEG koji je zabeležen bio je dvobojka crveno plava kao dve zastave cara Dušana svetlo zelena zastava sa zlatnim krstom i crvena sa zlatnim krstom na žutoj pozadini. Grb je bio crveni orao na beloj podlozi a kako postajemo carstvo dobijamo zlatnu/žutu podlogu, gubitkom carstav orao postaje srebreni/beli, danas imamo srebrenog/belog orla sa zlatnom krunom i dva zlatna ljiljana. Eto, ako nekome nije jasno odakle zlatna i stalno prave neka poređenja sa drugim državama
S

Steeler

pre 3 meseca

Ako hoćemo orla na dresu, imamo državni grb i FIFA propisi dozvoljavaju da bude na dresovima (Mađari, Slovaci, Poljaci nose). Ako hoćemo grb FSS-a i to je u redu, ali moralo bi da se uzme u obzir da je taj grb dizajniran pre 20ak godina i da bi bilo dobro da se osavremeni u par detalja: izgled ocila (u sadašnjem su ocila šuplja), font i kontrast natpisa Srbija u odnosu na ostatak grba i na kraju dizajn lopte u grbu jer je sadašnji bubamara dizajn u stilskom neskladu sa celinom grba. Svakako, srce celo crveno plavo belo.
T

Tarik Ulida

pre 3 meseca

Sad kad nam uvale čuvene Kapeli Sport dresove, kao "najveći sponzorski ugovor u istoriji FSS-a" 😂
T

TD

pre 3 meseca

Reakcije bile podeljene? Nikome se nije svideo taj grb.
C

Cirkan

pre 3 meseca

Znaci opet nesto u nazad! Svi savezi menjaju nesto, samo mi nemozemo napraviti iskorak. Ima tolko kreatora na mrezama sto prave fantasticne dresove i grobove.
M

Miki19911

pre 3 meseca

Po meni je stari grb 4S ultra dosadan. ima tolko kreatora sto su pokazali kako moze izgledati grb sa 4S... onaj stari nista bolji nije od orlova.
R

Rommel

pre 3 meseca

Orao je simbol cirka 120 drzava u svetu. Nama je ovaj dvoglavi orao sto je u sustini jedna nakaza koja ne postoji u prirodi. Frankenstajn. Ko iole poznaje istoriju nase zemlje zna koja je zivotinja simbol ovog naroda a to je vuk. Nas sivi vuk.
K

Kdksa

pre 3 meseca

Наравно Срби су од увек имали вука као амблем, поистовећивали се са њим, као што Енглези себе зову лавовима, Руси медведом. И да је је среће да лого наше лиге буде вук а не лопта, и да нам буде на грудима грб фудбалски вук... Они то неће да прихвате а знамо и зашто
R

Realnoo

pre 3 meseca

Identitet naše reprezentacije se tretira kao oblačenje na vašaru u Šapcu. Bili plavi I posle raspada Jugoslavije kada smo bili SCG, pa od osamostaljenja bordo, plavo, beli. Pa sve crveniji. Onda crveni potpuno I dres i šorts i štucne, kao Albanija, Turska, Švajcarska. Bili ocili, skidaj ocile, daj orla, daj neki grb Nemanjića (ali prazan) na grudima. Skidaj orla, vraćaj ocile (sa grbom ko zna šta je), vraćaju crveno, plavo, belo...Do sledeće promene. Ali dobro, mogu da rade šta hoće, ljudi realno više teško i da gledaju reprezentaciju u fudbalu...
V

Veljko9

pre 3 meseca

Konacnoo sjajne vesti.. Da ne gledamo vise ono belo napravljeno u paintu..
Y

Yes sir

pre 3 meseca

Nadam se da nije obavezan redosled boja naše zastave. Recimo, prva garnitura: crveno, plavo, belo, a druga garnitura: plavo, belo, crveno. Kao treća garnitura može i potpuno bela, potpuno plava, ali nikako potpuno crvena jer već ima nekoliko reprezentacija koje su prepoznatljive po tome. Grb s 4 ocila je prepoznatljiv, jedinstven u svetu i odslikava nas.
C

Cubi93

pre 3 meseca

Još kad bi znao da je to čisto vizantijsko nalseđe i da nema veze sa nama.
Y

Yes sir

pre 3 meseca

Mi imamo mnogo nasleđa od Vizantije. Ima i pesama mnogo o Vizantiji - i savremenih. Imam pojma o istoriji i znam za Vizantijsko nasleđe i uticaj ovde. Vremena prođu, nešto ostane, a najvažniji je sadašnji trenutak. 4 ocila u ovom vremenu reprezentuju Srbiju i to mnogo više od orla, jer je inflacija orlova po svetu. Kako misliš biti prepoznatljiv po tome. E, Vizantija, to ti je baš jak argument protiv.
L

Lioson

pre 3 meseca

Slazem se, samo da malo bolju formu uzmu grba, moza 4S, ali moze forma na primer sto Barcelona ima. Zlatno, belo, crveno :)
m

miile

pre 3 meseca

čuj ,,odbor za hitna pitanja".....pa svake godine ko pošta...1,5 milion evra za novi logo
F

Fußballspieler

pre 3 meseca

Lično ne volim bele štucne jer se mnogo prljaju i ružno izgledaju pa stoga nisam ni ljubitelj kombinacije opreme u boji zastave. Grb i treba da se vrati stari jer je mnogo lepši. Mišljenja oko ovog trenutnog uopšte nisu podeljena jer se nikome ne svidja. Što nisu pitali narod kada su ga uvodili a sad kao slušaju šta narod traži pa vraćaju stari grb i boju opreme. Ima naš fudbal ozbiljnije probleme kojima se niko ne bavi nisu samo grb i boja šorca i štucni problem u našem fudbalu.
v

vroom

pre 3 meseca

Onaj dres i grb koji smo nosili protiv Ceske u prvoj utakmici kao Srbija i dalje je ubedljivo najlepsi....
g

gunđalo

pre 3 meseca

orao je ionako izgledao kao da je reprezentacija Poljske. Nimalo originalan
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Ovaj orao izgleda kao neka bolesna ptica koju su mokru spasili iz Dunava. Meni su se sviđali oni dresovi koje smo nosili na SP dok nas je vodio pokojni Antić. Ok, ne moraju da budu takvi, ali mi imamo lepe boje na zastavi i ako se uradi kako treba može dres da bude prelep.
u

udujd

pre 3 meseca

biće za koju godinu opet tender za idejno rešenje grba ovo samo kod nas prolazi 100 puta radimo jesno te isto nikada kako valja
!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre 3 meseca

odlicno ! jos adidas da budu i bice savrseno!
!

!!!!!

pre 3 meseca

samo kad sklonise onu belu pticu sa grba! na dres ide grb f.saveza i imamo bas lep ,kad vec ne znaju belog orla sa predstave onako kako izgleda na grbu drzave ! bolje ne moze od boja zastave i to je odlicno! svidja mi se ovo sto pominjete boju sljive,ali samo za rezervnu gostujucu varijantu i to za poneko takmicenje jer su i beli dresovi taman za nas!
T

Taj plavi dres

pre 3 meseca

Vraća se, vraća se, do sledeće promene :)))) Ovo je milion puta bolja oprema od ove poslednje, ali ipak mislim da bi nam crveni grb s ocilima najlepše došao do izražaja na plavom dresu i sa trobojkom preko grudi u stilu Sao Paula/Sampdorije, taj dres bi bio prelep srpski dres.

Владан

pre 3 meseca

Ако загледате те ''орлове'' мало боље корз историју видече те да су то лешинари који су од увек били на овим просторима.То је истина права...ово данас су уз диктат са стране...стваили пачје кљунове да нас исмеју
С

СРБ

pre 3 meseca

Њихова мржња према белом орлу нема граница. Голема мржња према грбу државе којом владају. Како су ово подмукло одиграли: направе ружан и непримерен србском белом, па онда га склоне јер као ето не ваља. А и ово о три боје је глупост, и такође неоригиналност. Уместо да узмемо боју шљиве, и тако играмо са оригиналном, препознативом, јединственом бојом (како имају нпр Италијанци своју азурну јер су са три стране окружени морем, или Низоземци наранџасту, или Немци своју белу са црним гаћама - нико од њих нема те боје на застави), они се играју као малоумна деца са бојама заставе.
G

Gostivoj

pre 3 meseca

Mi smo u svetu prepoznatljiviji po cetiri S nego po orlu, i kad orao nije bio na grbu Srbije, u SFRJ, bila su cetiri S (ocila). Grb FSS sa ocilima je jedan od najlepsih grbova fudbalskih saveza, jednostavan sa izrazenim nacionalnim simbolom. Lepota grbova je u jednostavnosti. Sto se tice boje dresova i pozivanja na Italiju, Italija plavu boju ne nosi zbog mora vec zbog postovanja prema dinastijji Savoja koja je ujedinila Italiju a njihov grb je bio plave boje. Ovo sa bojom sljive necu da komentarisem.
t

tako je

pre 3 meseca

O sakacenju grba sve jasno. Cerupaju nacionalni simbol, ne pitaju...Inace kada dodje neko prvenstvo, cesto mi padne na pamet zasto ne uzmemo neku jedinstvenu boju kao boju sljive, bilo bi lepo i prepoznatljivo uz srpsku ornamentiku.
G

Gandalf.treci

pre 3 meseca

Kad ste već zapelo za šljivu što i zastavu ne promenimo u crvenu boju i stavimo orla u boji šljive da bude 'nako Srbski!
d

dottore

pre 3 meseca

Aman čoveče, mi jedini na svetu imamo 4 ocila, jedini. Preko 100 država u svetu u grbu ima orla, dali belog ili crnog nebitno. Naš trade mark su ocila u kombinaciji kao na našem grbu. Grb Srbije pod Obrenovićima nije imao dvoglavog orla, kao i grbovi u starim grbovnicima.
И

Ишизаки

pre 3 meseca

Вратите плаве дресове. Ето ти Немаца, црно, жуто, црвено на застави а играју у белим дресовима. Ми смо плава чета и тако је требало остати.
B

Budar

pre 3 meseca

I talijani su azzuri a nidje plavog nemaju na zastavi
С

СРБ

pre 3 meseca

Може да се вређа Терза колико год хоћете али он је увео први црвено плаво и белу гарнитуру и двоглавог орла за златним бројевима на леђима као на новчаницама народне банке Србије. И поред наговарања Ћурковића да је много националистички како му је говорио он је био упоран и спровео до краја.Погледајте те слике кад је био Клименте тренер па ће те видети ,најлепши дресови 🇷🇸🇷🇸🇷🇸!!! После су кренули од да уводе црвене скроз па се није знало дал је Велс,Швајцарска ,Аустрија или Србуја кад играмо.
С

СРБ

pre 3 meseca

Црвено плаво и бело с њим се дичи српство цело!!! ❤️💙🤍🇷🇸🇷🇸🇷🇸
z

zero

pre 3 meseca

al je nama dosadno….
B

Belgrano

pre 3 meseca

Dobro je sto ce prestati brukanje sa onim nakaradnim, poljskim piletom i sto ce se vratiti grbu koji se savim pristojan i svima poznat. Ali ovo je samo jos jedan primer kakvi amateri rade u savezu, kakva je to jagnjeca brigada i nesposobna banda, jezivo.
D

Da li je toliko tesko?

pre 3 meseca

Plus zuti dres, crveni sorc sa sa zastave Zara Dusana, grb neka bude Dusanov ili danasnji sa zastave. Galvani dres plavo, crveno, belo. Stvarati Ultras Orlovi!!!!!!
V

Vlada79

pre 3 meseca

Ovo ima samo kod nas, uradili su ovo "očerupano pile" pa su posle 2-3 godine uradili istraživanje da li se ljudima dopada? Pa to su trebali prvo da urade, tako se radi, pa ono što se dopadne da se napravi. Ali svi znamo zašto je ovako, uradiš novi grb, platiš dizajnerima i uzmeš masnu proviziju, zatim dok taj grb implementiraš na sve, štampane kataloge, digital, brendiranje oko stadiona, majice.....uzmeš opet masnu proviziju i onda kad se zatvori krug, ti uradiš istraživanje, opet na to uzmeš debelu proviziju, pa opet novi grb.....i tako u krug....pa nismo mi baš tolike budale još uvek!
K

Kako da ne

pre 3 meseca

Čuj "ima samo kod nas". Vidi se da nisi bio nikad nigde. U svakom savezu je isto ovako, pljačkanje, menjanje grbova i sve ostalo
V

Vlada79

pre 3 meseca

@Kako da ne - E ako si mi rekao da nisam išao nigde, svetski putniče! Sva sreća pa ti ne izlaziš iz aviona pa znaš kako je u ostalim fudbalskim savezima u svetu....
4

47627278427

pre 3 meseca

Neka rade sta hoce ali dabogda izgubili svaku 10-0!!!!
s

sashki85

pre 3 meseca

Oce ruca, nece ruca, ajde otvori usta aaaaaa kakvi ljudi sede u fss to je bruka. ma stavite jedno veliko slovo O, simbol za jednu veliku nulu. kakva neozbiljnost. stavite plave dresove, sramota da i hrvati i bosanci imaju plave dresove a mi ne, cak ni kao opremu za trening.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Druze mi nismo crveni...
v

v1ad

pre 3 meseca

Hocu set zutih dresova u stilu Dusanove carske zastave kao rezervne dresove. Nista beli ili plavi dresovi.
G

Gandalf.treci

pre 3 meseca

Al drecavo žuta i velika slika cara Dušana preko celog dresa!!!!
K

Kako

pre 3 meseca

Ne sme u 3 boje. Pa Francuzi Belgijanci Španci igraju sa 3 boje sa ne govorimo o Brazilci a koji igraju sa 4 boje žuta plava bela i zeleni okovratnici. To su bezvezarije. Problem je što nemamo pravog dizajnera koji će smisliti i boje i model da ne budu dresovi ko pelerine već uz telo ko i šorcevi da ne budu preko kolena već do sredine butina ko 79tih i 80tih kad su Puma i Adidas pravili najbolje dresove šorceve i štucne
O

Orlove

pre 3 meseca

Su istrebili zadnjih 100 g u Srbiji sem beloglavi skupova na Uvcu. Al oni su lešinari. Samo u Vojvodini Banat 2 para i na Fruškoj Gori ima 2 para Orlova Krstaša. Tako da možemo i divnu pticu Fzana koja je takođe naš simbol staviti na grb da drži loptu iako i njega lovci radi zabave a i zbog dobre supe love. Ipak njih ima na hiljade. Žilavi su otporni graciozni što su sve osobine kvalitetnog fudbala
P

Pjer Karden

pre 3 meseca

Fazana da staviš na grb,ja sam za to da stavimo krticu na grb,kakve sve budalaštine neću ovde pročitati.
D

DechkoT

pre 3 meseca

Evo samo čekali da neko prospe lovačke fazone koji su samo njima smešni i nikome više! Orlova krstaša ima u čitavoj Evropi oko 400 parova a u Srbiji ih ima evidentiranih 7 parova što je malo ali na to utiču mnogi faktori
a

ahahaha

pre 3 meseca

na cemu si ti sinak....fazana ahahah,e ulapsa mi jutro. Iii izlaze na megdan Spaniji nasi fazani ahahahahaahaha pa stvarnooo
A

Aleksa1234

pre 3 meseca

Pa zasto jednostavno ne stave dvoglavog orla sa zastave i crveno plavo bijele dresove i sve rijeseno.. Ne znam cemu eksperimentisanje sa bilo kakvim bojama i grbovima.. To ce se svidjeti svakom Srbinu na planeti..
V

Vrbas

pre 3 meseca

Meni se ne svidja orao sa zastave. Kao ni boja zastave. Ne znam ko je i zbog cega menjao zastavu koja je bila 2006. Boje su sad nekako mutne (prljave), a orao ima kljun kao papagaj, a i sav je nekako skupcen. Stara zastava je puno lepsa bila.
N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Prethodni grb je bio “kriminal”…Pitao sam se da li smo Poljska ili Crna Gora😅
1

145 5

pre 3 meseca

Živimo u eri grafičkih dizajnera a orao na grbu kao da je crtalo dete od 3 godine. Katastrofa.
G

Gäste

pre 3 meseca

To nam je najveci problem bio...
M

Mikac678

pre 3 meseca

Koliko ovi iz FSS-a ustvari nemaju pojma zašto da se skida orao kad može da se zameni sa grbom Nemanjića našim pravim orlom, zamisli zoveš reprezentaciju orlovima a sklanjaš orla sa groba i pod pritiskom vraćaš onaj stari. Nekima smeta zlatna a imaš zlatnu krunu i ljiljane na grbu i imao si srpsko carstvo i treba da je imamo na dresovima a to što gomili neznalica smeta šta da se radi!
G

Goran Gogi

pre 3 meseca

Ovi iz fss (nedimovic surbatovic fosili dzajic i bjekovic) naj radije bi stavili evrice na grb...
A

Avangard

pre 3 meseca

Cime se bave ovi samo da maskiraju sa strane trulez u samom sistemy FSS. Slazem se da lici na Poljski dres i da treba vratiti stari grb ali to nije nesto sto se mora resavati na hitnoj sednici odbora. Najpre funkcionisanje samog saveza, infrastruktura i los kvalitet lige i klubova, pa samim tim i ogranicenost reprezentacije za neke vece uspehe od pukog plasmana na EP ili SP.
K

Kikili

pre 3 meseca

Konačno! Samo je pitanje ko će odgovarati za bačene novce na loše rebrendiranje. A da - niko!
S

Sedorf10

pre 3 meseca

Crveno, plavo, beli. Tako je. To je nalepsi dres. Za vreme Radomira Antica smo imali najlepse dresove. Takodje stari grb mnogo bolje predstavlja nasu zemlju nego novi, koji je malo smesan. Tako da ove promene iako nisu Bog zna kako velike veoma su vazne za identifikaciju navijaca sa srpskom reprezentacijom. Naglasavam ne reprezentacijom Srbijem vec Srpskom reprezentacijom. Pametniji ce shvatiti u cemu je razlika.
n

nemandya

pre 3 meseca

Mislim da ne sme da se igra u tri različte boje prema pravilima fife, a što se tiče grba menjati odmah.
i

iz sljivika

pre 3 meseca

Afrikanci igraju kao papagaji, tako da tri boje neće biti problem.
g

gost354

pre 3 meseca

Francuska,Estonija....
С

Супер...

pre 3 meseca

...можда сад и победимо неког на великом такмичењу!
B

Babaroga

pre 3 meseca

Kupuje se dres sa brojem 9 - Mitrović i pravac Gelzenkirhen
A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Ne znam sta su dosada cekali, ali ajde, problem po problem