Komentari na vest

Fudbal nije fudbal bez čarolije: Remek dela De Ketelarea i Kopmajnersa za muzeje i LŠ (VIDEO)

D

Družeuuu

pre 3 meseca

Nije maldini džaba pljunuo 30 miliona za njeg,al šugavi ameri su morali sve da upropaste
9

999

pre 3 meseca

Koliko je Atalanta pregotivna ekipa, njih covjek ne moze da ne gotivi, za koga god da navija😍 Kakav su fudbal igrali prije 4 godine, najbolji u Evropi dalekooo, tacno me puca nostalgija kad se sjetim Zapata/Muriel, iza su majstori Gomez i Ilicic, a po bokovima Gosens i Hatebur razbijaliii.. Steta sto nisu imali roster da osvoje titulu, svima bi bilo drago.
G

GgGasperini

pre 3 meseca

Ja ne znam Cemu ovoliki minusi. Tacno znam na sta sve mislis,sa uzitkom ih je gledati. Prave neki skroman tim,ne placaju igrace mnogo,a za to malo dobijaju nestvarne rezultate, i odlicne prodaje. Sad mi je samo “zao” sto nemaju nekoga iza spica kao sto je bio Papu Gomez kakav doktor,kakav je to tim bio. Ovaj tim je nadolazeci isto podjednako dobar.Pravo je cudo kako da se namesti tako da De Ketelare igra isto levom nogom i istu visinu ima J.Ilicica 1,91 i da je tehnicki toliko dobar a jos mlad bas. Jos ne odgovara Milanu(top prica za Atalantu).Pritom on voli da igra sa jos jednim napadacem,jer kao sami spic ne moze on to,prosto je takav profil za ulogu Ilicica. Ma ja uzivam njih da gledam,bas imaju dosta igraca u izlogu za velike, svi su vrh.
A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Mislim da je u ovom momentu De Ketelare najpotcenjeniji mladi igrac u Evropi, kakva tehnika, kakav sut iz kolena, hirurski precizno i to odakle...a mogao je drugacije da zavrsi akciju, cista perfekcija, ovo bi samo mogli Bergkamp ili Le Tisije sa ovom mekocom...
I

Internazionale

pre 3 meseca

Najbolja liga na svetu, Seria A.
a

aa

pre 3 meseca

Placite hejteri.....Mali je ubica

Bojan Lordinho

pre 3 meseca

U poslednje vreme,na zalost,ovakve tekme se vide na nekih 3-5 godina,efektivno,golovi,slobodnjak... itd...Ne toliko davno,recimo u Seriji A,ako ne svako,svako drugo kolo ovakve barem 3 tekme budu..