Komentari na vest

Fudbaler Liverpula SMS porukom odbio da igra za reprezentaciju

D

Deniz

pre preko 1 godinu

Ovi su danas fudbaleri djeca. Nema vise Figa, Zidana, Nedveda, Maldinija, Karagera, muškarci, ovo su sad manekeni. Sms poslao i rekao da neće, ko' tetka.
u

upravuje

pre preko 1 godinu

Potpuno su upravu ova deca što su prevazišla u21 tim,šta ima tu da ga zovu,to su većinom poluprofesionalni protivnici nek mu polomi noge neki napaljeni klinac neće ga portugal finansirati u životu
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Ne znam kad ce ovi klinci shvatiti. Bukvalno nijedan igrac ikad koji je promenio drzavu za koju ce nastupati nikad nista nije napravio. S obzirom na to da je dosta fudbalera sujeverno, ne znam kako ne razmisljaju i na tom polju. Cak i Kosta, koji je bio u zivotnoj formi, tada jedan od najboljih centarfora sveta, ispao sa Spanijom u grupi. A Karvaljo ako misli da ce kod Engleza imati vise prostora, grdno se vara. Pa oni nisu hteli Troj Dinija da zovu u reprezentaciju jer nije skroz njihov.
N

News

pre preko 1 godinu

Ako je bio na sirem spisku za svetsko prvenstvo, on nema pravo da nastupa za drugu reprezentaciju. Igrac koji se nadje na sirem zvanicnom spisku za Evropsko ili svetsko prvenstvo ne moze vise da menja reprezentaciju. Imate pravila na Fifinom vebsajtu.
Х

Хах

pre preko 1 godinu

Трој Дини :D Па тај је на врхунцу каријере био чемпионшип/доњи ниво пл фудбалер каква црна репрезентација, сигурно га нису звали зато што је црнпураст за разлику од Стерлинга, Саке, Вилсона, Тонија..
M

Mauro Camoranesi

pre preko 1 godinu

a ja?
@

@news

pre preko 1 godinu

Da si ti živ i zdrav 🤣🤣🤣au druže koja provala
N

Nemanja111

pre preko 1 godinu

Krkic…
b

bokibre

pre preko 1 godinu

Perez...