Komentari na vest

Fudbaleri neće da postanu siromašni ako zarade 6.000.000 umesto 8.000.000 evra

predragstojnic@gmail.com

pre preko 2 godine

Bravo legendo!Kako sam te mrzio kada smo 79 te u BG od poslije 3:0, ispali,toliko te sada cijenim i volim.Ti i i slicni iz tog vremena u odnosu na ove panjeve bi ste trebali da imate po milijardu eura mjesečno!Zivio Rumenige,zivio zdrav fudbal.Dolje pretplaceni tetovirani manekeni !
N

Nein

pre preko 2 godine

Malo su naporni ovi papci iz Bajerna. Pokupovali sav talenat iz Bundeslige u zadnjih 50 godina a non stop nešto pametuju drugima. Naravno da ih ne zanima Superliga jer imaju monopol u Njemačkoj.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Ovo je zdrava poruka i krajnje vrijeme da se zaustavi ovaj cirkus zvani moderni fudbal...koji prijeti da obesmisli najbitniju sporednu stvar na svjetu. Sve se ovo pocelo desavati uplivom arapskog novca bez pokrica i limita sa jedinim smislom da se operu pare i zadovolji neciji ego. Stvaranje vjestackih klubova i upumpavanje para u iste gubi se na tradicionalnim vrijednostima cime se domaca takmicenja dovode u situaciju gubitka takmicarskog duha i fer pleja. Ostali zive na mrvicama i pokusaju prezivljavanja i da bi hranili ove vec debele i zadrigle kojima nikada dosta. Fifa i Uefa moraju da donesu nove pravilnike o visini plata i obestecenja za jednog igraca koji moraju da odgovaraju realnim prilivima novca i funkciji jednog kluba koji su odrzivi i mogu da podmire godisnje troskove a ne kao do sada naslanjajuci se na kredite bez pokrica. Sve vise klubova vidimo koji upadaju u ovu zamku bez izlaza, kao sto su Barselona... Juventus i da ne nabrajam dalje. Globalno je svjet u problemu savremenog alavog covjeka koji sto vise pogodnosti dobija...prerasta u sve vise nezadovoljnog, sebicnog i pretilog...koji zavrsava otkazivanjem vitalnih organa i preranom smrcu!!!
d

drago10

pre preko 2 godine

stanite u kraj agentima fudbalera i rešili ste 80% posla,,, sad je rutina kad jedan igrač odigra dobru sezonu da odmah traži bolji ugovor i platu, pa ga dve godine nema, al ugovor je potpisan
G

Gaxter

pre preko 2 godine

Najveći klub na svetu i ubedljivo najzdravija prica Bajern Minhen!
G

Gost777

pre preko 2 godine

Samo ne rece kako vi nemate problem sa tim jazom koji prave Englezi sa Mardokom i Skajom, a Karl? Bilo bi isto tako fer da i vlade Italije i Spanije usvoje da ce drzava stati iza Reala i Juventusa kao Njemacka sto je stala iz Bajerna, jel tako? Kakvo licemjere.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

sami su krivi i zelim im fijasko svima. Zbog njih je promenjeno pravilo odlaska mladih igrac u druge zemlje , sve je ucinjeno da bogatiji budu jaci i sad kuknjava . Odavno pretplacujete igrace dabogda svi riknuli ko Barsa
g

gost123412

pre preko 2 godine

revolucija jede svoju djecu...
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Ja sam prvi za to da se igračima smanje zarade, pogotovo u ovih 7, 8 najjačih liga u Evropi. Ali da se te pare od smanjenja plata zadrže u klubovima, a ne da odu u privatne džepove.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Sednete i dogovorite se da ograničite plate fudbalerima.Uzme se recimo 20 000 000 za plate fudbalera i iznad toga se ne ide.Real Barselona Liverpul Bajern itd.Ne da budete divljina.Kako u američkim ligama sve je ograničeno a ne kao ovde u Evropi ludilo.