Komentari na vest

Fudbalski aksiom pokosio Srbiju: Brdo promašenih šansi i autogol u 87. minutu za prosuta dva boda u Dablinu

A

AP11

pre preko 2 godine

Steta sto sigurna igra na lopti nije donela vecu presnost vec u prvom poluvremenu. Vidi se pomak u igri naseg tima, mora ovo bolje pogotovo u odbrani. Bice bolje i nadamo se najboljem, ne vidim zasto ovakvim pristupom i zeljom ne bi pobedili Portugal, sav respekt prema njima ali sanse imamo. Napred Srbi, napred Orlovi!
T

Tom ue

pre preko 2 godine

Dobro smo igrali..al to je ta nasa boljka..uvek zaseremo u zadnjih 15 min..to nas prati decenijama..a i nemamo srece..dal je nismo zasluzili..ne znam..a sad ako odemo u baraz..tesko cemo proci..pisto tamo nije vise dvomec..vec 3 grupe sa 4 tima..i samo povednik ide dalhe..tako da..tesko..al ooet treba biti uz Piksija i mimomke..jer igramo odlicno..da se ne lazemo..
C

Crvcko

pre preko 2 godine

Đuričić odličan
H

Hmm...

pre preko 2 godine

Nadam se da si ironičan!
с

сајбер курајбер

pre preko 2 godine

Нема шансе да прођемо Шведску, Швајцарску, Украјину, Русију, Чешку, Шкотску. Шкотску??? Значи аривередерле СП. Можда да прођемо Норвешку? Имамо много бољег центарфора. Нааааа. Само да не доживимо катастрофу против Португалије. Ма шта, играмо лепо, ја сам срећан.
K

Komentar

pre preko 2 godine

Dokle vise sa forsiranjem kiksare Blekija i nezrelog i nedoraslog za ovaj nivo Pavlovica, Stefan Mitrovic koji je igrao odlicno i Spajic koji je tata odbane za sve njih sad su izbaceni iz 11 jer se moralo naci prostora za Nastasica koji se vecito povredjuje i vecito je nespreman i nije imao kontinuitet igara koliko vec dugo, a na spisku recimo ni nema Marasa koji igra sjajno u Spaniji ili Milunovica koji ima odlicnu sezonu iza sebe, sto se tice veznog reda Gudelj vecito slabo a sansu ne dobijaju ni Grujic ni Ilic ni Racic, a odrekli smo se Milivojevica koji je na toj poziciji bio nas najbolji izbor, takodje fali nam jedan igrac kreativac sa klupe da udje kad nestane kreativnosti Tadicu i SMSu ili iih uhvati umor ili jednostavno fali dodatne svezine i kreacije a imamo Kataija koji se ne poziva, da ne kazem da bi on u nekim kombinacijama mogao i u prvih 11 ako nista umesto SMSa koji nije uvek na nivou, isto tako Mladenovic koji igra fudbal zivota bi trebao dobijati vise prostora, kao i Birmancevic, jos treba reci da Vlahovic cesto na terenu deluje jos zeleno za reprezentaciju, a Despotovic igra u svojoj najboljoj formi, kao i sto je Pavkov ponovo usao u svoj sjajni ritam.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Na prvi pogled klasičan simpatizer mezimice. A bogami i na drugi....
G

Gostic

pre preko 2 godine

Који ли ти фудбал гледаш друже...
J

JužniFrontPančevo

pre preko 2 godine

Po toj logici, morao bi da igra i Zdjelar... A nije ni na mapi Piksiju...
V

Varela

pre preko 2 godine

Porediti tako ozbiljne igrače kao što su Pavlović i Milenković sa ovom dvojicom hahahah neverovatno.Šta je Bleki kriv kod gola pokušao je da skloni telo koliko može kad se ovaj zaleteo ali džaba.Gde je golman u toj priči?
S

Smislov

pre preko 2 godine

Milivojević????????? Da taj igra, ja uvijek primijetim u 35. minuti. Alibi igrač, koji predaje loptu onom najbližem do sebe. Trčanje bez imalo kreacije u igri, to može ali samo na atletskom mitingu u Cirihu. Pavlović i Milenković, šta su oni to juče griješili?
B

Bok

pre preko 2 godine

Čudi me da nisi pomenuo i Kangu, pa da ekipa iz Ljutice B. bude kompletna.
O

Obojeni u crveno

pre preko 2 godine

Nisi realan
B

Brale

pre preko 2 godine

Neverovatno je da je nama Gudelj jedini klasicni zadnji vezni(Maksimovic,Grujic,Racic,Lukic i Ilic su vise centralni vezni) i vidno igra lose i vidno je najslabija karika u vezi a uopste se ne poziva Zdjelar, sto se tice golmana prvo je forsiran Dmitrovic pa kad se videlo da previse kiksa preslo se na Rajka koji je blaza varijanta u odnosi na ovog prvog, Stojke u ovim godinama bi branio bolje od njih kao i uvek sto jeste za reprezentaciju, al ajd treba dati sansu madjima i nerazumno zasto se onda ne poziva Aca Popovic koji je i ako bas mlad izuzetno zrelo i sigurno branio u ovim evrokvalofikacijama, ako su Italijani jos onomad stvili mladog Donarumu pored svih svojih iskusnijih gommana sto i mi ne bi uradili slicno, na spoljnim pozicijama pored Kostica koji nesporno treba da je tu gde jeste pozivaju se igraci koji ili gotovo uopste ne igraju u klubovima poput Radonjica ili imaju slabu minutazu i uzeo ih zub vremena poput Lazovica, a imamo Lazara Markovica koji je vec uspesno igrao za reprezentaciju i sada ponovo usao u vrhunsku formu plus je u najboljim godinama a nije ni na spisku, ili kao Zivkovic koji je na spisku ali ne dobija ni minut prostora a prosle sezone bio najbolji igrac PAOKa i igra u sjajnoj formi, takodje vazno da je Lika Jovic redovan na spisku koji nema ozbiljnih i kvaletirnih minuta vec koliko dugo vremena i ne samo sto je na spisku nego jos i dobija minute pored vec dva sjajna centorfora koje imamo.
G

Gostic

pre preko 2 godine

Па ја јесам гробар, ал ајде мало се спусти на земљу. Мало си превише као паметан
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Druze menjas nikove ali su ti komentari isti, ti si covek zagrizeni grobar koji gleda reprezentaciju kroz partizan, idi leci se covece rekao sam ti vec, ti imas ozbiljnu dijagnozu.
1

121

pre preko 2 godine

Митровић је играч за утакмице против Луксембурга и Фарских Острва. Проверите од 43 гола колико их је дао озбиљним репрезентацијама.
a

asi

pre preko 2 godine

muka mi vise od vas bolesnih zvezdasa.Igra reprezentacija bolesni covece a ne klubovi.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

121-Ne igra Mitrović sam u reprezentaciji.nije svemoguć da daje na svakoj utakmici gol,prosto to je nerealno,Igrači koji su 5 puta bolji od njega ne davaju golove na svakoj utakmici..Kad si pre zaboravio prvu utakmicu protiv Irske,ko je tada davao golove....Do sada je u ovim kvalifikacijama valjao,sad opet ne valja tako to obično biva kad neda gol...Evo danas je SMS bio dvostruki strelac....
1

121

pre preko 2 godine

Дечко је дао 10 голова на небитним пријатељским утакмицама, 6 голова Луксембургу, пар голова Литванији итд. Дечко је угушио Јовића, Пријовића, питање је времена када ће Влаховић дичи руке од репрезентације. За време док је он први шпиц једно велико такмичење. Мој коментар можете схватити како хоћете то су чињенице, не играју најбољи и зато немамо резултате. То је суштина свега, нема везе ни са Звездом ни са Партизаном. Ја бих само волео да видим корените промене, а прва од њих је да први шпиц репрезентације буде нападач РМ или Фиорентине а не Фулама.
G

Gostic

pre preko 2 godine

Боље је ћутати и бити глуп него проговорити и отклонити сваку чињеницу
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

@Gostic Pa to vazi za tebe druze, citiras tudje citate i to ne znas da uradis kako treba, pogledaj sta si napisao. Da ti pomognem, to je rekao Abraham Linkoln a glasi....Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

121-Pre svega svaka utakmica u reprezentaciji je bitna,čak i prijateljska.Da bi napredovali na rang listi i dobijali lakše grupe moramo da pobedjujemo u svim utakmicama a ne da šaljemo igrače iz Ling Long lige.Uopšte je nebitno gde koji igrač igra,Mitrović može da igra 7 ligu Engleske to mene ne zanima,bitno mi je kako igra za reprezentaciju,činjenica je da daje gol na skoro svakoj utakmici i to ne može niko da mu ospori.Samo u ovim kvalifikacijama on je dao dva gola Irskoj,ušao je sa klupe i za 5 minuta dao gol,potom još jedan za pobedu,dao je gol Portugalu početkom drugog poluvremena i pružio nam nadu da možemo do boda,što smo na kraju i uradili,dao je dva gola Azerbejdzanu,jedva smo ih pobedili,dao je dva gola protiv Luksemburga a i treći gol je njegovih ruku delo,i to je sve malo i to su sve nebitne utakmice zato što nije dao gol juče.On guši Prijovića koji je tada večito bio povredjen,povreda ramena,skočnog zgloba i čini mi se kolena ili je nešto drugo bilo u pitanju,skoro godinu i po dana nije igrao fudbal zbog povreda.On guši Jovića koji je isto tako povredjen non-stop,čim je došao u Real povredjen,pa kazne,skandali,korona,pad sa kuće,pa opet neke povrede.Tek ove godine za sada je sve u redu sa njim,nit igra u Realu,jedva i da je na klupi i ti bi njega sa gipsom oko noge zvao da igra za reprezentaciju,igrao je juče 20 minuta nije dao gol.On guši Vlahovića,koji je do prošle sezone bio igrač koji ime da postigne gol samo iz penala,čitao sam ja pažljivo komentare zvezdaša i grobara i onda je pred kraj sezone dao 7 golova takoreći eksplodirao,odmah mora biti prvi spic,kakav Mitrović,može Vlahoviću kopačke da nosi itd.Igrao je juče 70 minuta nije dao gol,protiv Luksemburga 20 nije dao go,šta bi ti,bitno je da su obojica dali golove protiv Katara kako ti tvrdiš u nebitnim utakmicama i to igrači Katara nam sami poklonili 3 gola tako što su grešili u dodavanjima....Nema nas na velikim takmičenjima jer ne možemo da pobedimo iole ozbiljniju reprezentaciju i to nije Mitrović kriv.Ne izvlaći on žreb i nije on kriv što stalno izvućemo Litvaniju,Luksemburg i Portugal.Vidiš i sam da 1 ide dalje direktno,svi su u glas rekli nemamo šta da tražimo protiv Portugala,sa takvim stavom nas neće biti još dugo na velikim takmičenjima...
1

121

pre preko 2 godine

Главни проблем многих овде је што сматрате да су ваше емоције битне. Мене апсолутно не занима шта ви мислите и осећате. А. Митровић је симбол неуспеха ове репрезентације, сто говоре чињенице. Где су Матић и Лука Миливојевић, ако је све сада у реду и играју само најбољи зашто се два најбоља нису вратили? Да је Митровић толико добар играо би у иоле озбиљнијој лиги, решета мреже по другој лиги енглеске а чим се пређе у Премијер лигу одмах клупа. Када су Јовић, Костић и Гаћиновић кидали у Бундес лиги да ли је Јовић био први шпиц? Наравно да није а како то објашњавате стручњаци?
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

121-Tebe ne zanima šta drugi misle,što si onda ostavio komentar.Lupio si tek tako da je Mitrović dao gol Farskim ostrvima iako to nije istina i misliš da će to tek tako da ti prodje.Jović prvi sezonu u Ajntrahtu nije briljirao,tada su se igrale kvalifikacije,tek u drugoj sezoni je eksplodirao.Mitrović nas je tada vukao sa Tadićem kroz kvalifikacije za SP u Rusiji.Iako nije odigrao ni minut u kvalifikacijama kao ni SMS obojica su bila pozvana na SP u Rusiji.Muslin je tako želeo,nije hteo da mu iko sastavlja tim,njega su smenjili,doveli Krstajića poslušnika i njih dvojica su bili prvi na spisku.Prva utakmica gde je Jović bio starter od početka i to zato što je Mitrović povredjen,odnosno tek se vraćao iz povrede i nije mogao odmah 90 minuta da igra,bila je protiv Ukrajine 5:0 i to u tandemu sa Prijovićem...Pitaš se gde su Matić i Milivojević,očigledno da ništa ne pratiš oko reprezentaacije,sve mora da ti se crta,no pustiću te da to sam istražiš.Igrali su i oni i ništa bolje nije bilo.Simbol neuspeha,i opet se vraćam na ono da ne igra sam,niko ne brani ostalim igračima da daju golove.Mitrović je davao golove glavom,levo nogom,desnom nogom,iz kolena,ledjima,u padu,kako god je stigao,bori se čovek za razliku od drugih koji šetaju.Vuće nas kroz zadnja tri prozora kvalifikacija,SP,EP,SP,kao što rekoh daje golove na skoroj svakoj utakmici,ako nije gol tu je asistencija,nije svemoćan,zato ima zamene u vidu Jovića i Vlahovića pa oni kad ga daju,videli smo da ne umeju 1na1 da daju gol.Mitrović je pre svega u Fulam došao kad je Fulam bio bliži ispadanju u treći rang nego ulasku u premijer Ligu,dao je tada 12 na 17 utakmica i uveo ih u Premijer Ligu.Lepo je krenuo tu sezonu bio je čak i prvi strelac sa 6,7 golova u prvih par kola i onda se povredio,sezonu završio čini mi se sa 11 golova.Odigrao je prošle ili pretprošle godine najbolju sezonu u karijeri gde je dao 26 golova za Fulam i 12 za reprezentaciju,čini mi se da je imao negde oko 41.42 postignuta gola ukupno,negde je dao još tih 3,4 gola možda kup ili tako nešto.Sam je rekao da ne želi da ide iz Fulama jedino ako to budu od njega tražili.Nije hteo da njegova porodica trpi,svima je lepo u Londonu,oženio se,ima dvoje-troje male dece,uživa tamo...Na klupi je završio posle Škotske,teško mu je palo to,a i Fulam u Premijer ligi igra defanzivan fudbal,jedva predju pola,dok u drugoj ligi igraju napadački fudbal sa puno golova,al šta vredi da ja tebi objašnjavam kad ti ništa ne pratiš.
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Samo da kazem,piksi odlicna postavka igre,sto se i ocekuje od majstora igre. Međutim defanziva je isto bitna-nije je bilo veceras. Muslin je u pravu,sergej i tadic jednostavno ne idu zajedno,bas kao i vlahovic i mitar. Uvek visak prostora pozadi. Piksi je vise klupski trener,dajte minuse,ali ni jedan ozbiljan trener ne bi dopustio da mu vezni red i odbrana ima toliko prostora koji se sveo na gudelja,koji to ne moze da pokrije. Moj deki ce da bude bolji trener. On zato drzi sanoga i kangu ,samo da bi zaustavili te rupe. Vlahovic ce biti nas najbolji napadac ikada,snaga save i darka,rutina koju je nekad imao peđa će doci vremenom.
N

NickNs91

pre preko 2 godine

Ne treba mi da razmisljamo o prvom mestu,vec da prvo odradimo gostovanje Luksemburgu i obezbedimo baraz. Ni to jos uvek nije osigurano,a mi placemo za direktnim plasmanom...
G

GajaE87

pre preko 2 godine

Može i Portugal da kiksne u Dablinu. A mislim da dobijamo Portugal u gostima.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Au Ljudi sta je bre sa vama,pa nama igraju drugoligaski igraci i oni koji nemaju dva nastupa za klub,Portugal nije slucajno bio prvak Evrope,nemamo ni teoretske šanse.
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Gost lk Šampion Evrope je Italija.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

mislim ljudi koji pišu dajte Pavkova pored Mitrovica, Jovica, Vlahovića i Despotovica su stvarno posebna priča, ljudi odigrali smo dobar meč, primili gol na glupost, dešava se, teramo dalje
P

Pentraksil

pre preko 2 godine

Ja lepo danas u nekoj vesti rekao da ce biti 1:1, ali mi ocito komentar nije objavljen.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Pa jel si stavio pare na kladzu...da bar zaradis kad si vidovit
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Tako je to kad se stvori lažna slika.Imali smo sreće da upadnemo u grupu sa 5 reprezentacija,zamislite umesto Katara sa kojima igramo prijateljske da je bila 6 reprezentacija tipa Ukrajina.Stvorila se lažna slika da kod Piksija igramo napadački fudbal iako svi znaju da u odbrani duva promaja i da primamo gol skoro na svakoj utakmici,Već u prvoj utakmici protiv Irske krenulo je po zlu,gubili smo sa 1:0,na kraju nekako pobedili sa 3:2 njihovu drugu,treću reprezentaciju.Protiv Portugala smo gubili 2:0 imali smo sreće da postignemo prvi gol odmah na početku drugog poluvremena zahvajući greški odbrambenog igrača Portugala,pritom mogli smo izgubiti tu utakmicu u poslednjem minutu.Protiv Azerbejdzana 1:1 do 81 minuta,potom gol Mitrovića,protiv Luksemburga na 2:1 verujem da su mnogi strepeli i ovo večeras je kao šlag na tortu da se ništa nije promenilo dolaskom Piksija,ali izgleda da to niko ne vidiIo.Igramo kao napadački fudbal a čim nas neko malo pritisne mi paničimo i primamo obavezno gol.što se i večeras videlo.Rezultat čemo videti na kraju kvalifikacija....
S

Sima1

pre preko 2 godine

Potpisujem svaku reč !

Falični Tom

pre preko 2 godine

Baš to. Imamo u grupi reprezentacije protiv kojih ako ne igramo ofanzivno onda bolje da se bubamara nikad više ne zakotrlja u Srbiji. Problem je odbrana. Kad od ovakvih protivnika primaš golove, to je ogroman problem. Sviđa mi se napredak u igri i to što stvarno ima neke konekcije i hemije u reprezentaciji ali stvarno u odbrani mora mnogo bolje.
a

asi

pre preko 2 godine

Veze nemas sa fudbalom ama veze nemas.Klasicni dezirni jadni pljuvac.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

asi-A ti imaš veze sa fudbalom,šta sam to pogrešno rekao,što lepo nisi objasnio već odmah napad...Nemam pametnija posla nego da nekog pljujem.Treba biti realan,kod Muslina smo primili 10 golova to je bio očajan fudbal,6 reprezentacija je tada bilo u grupi.Sada imamo 7 primljenih golova 5 reprezentacija u grupi sa tendencijom da primimo još koji gol.Danska igra napadački fudbal 22:0 a ovo naše,provlaćimo se svaku utakmicu...
С

Србин

pre preko 2 godine

Сада нам је угрожено и друго мјесто, јер имамо само 5 бодова више од Луксембурга али и меч мање, следећу утакмицу гостујемо Луксембургу и ако изгубимо Луксембург је на виртуелно плус 1. Заборавимо на Португал барам дол се 2 мјесто не обезбиједи.
a

al bez zaje....

pre preko 2 godine

ako izgubimo od onih izbeglica iz Luksemburga onda da ugasimo fudbal .
G

Gostimir

pre preko 2 godine

A očekujes da ce Luxemburg dobiti u Portugalu? Luxemburg ce Irska da dobije, samo da im vrati za 0-1, a ne vjerujem i da Azere mogu dobit tamo.
Н

Ненад

pre preko 2 godine

Свака част играчима и селектору на вечерашњем издању, одлична формација, надиграли смо Ирце као ретко ко на њиховом терену. Не сећам се да сам некада видео такав пресинг наших играча на противничку задњу линију. Са оваквом игром и офанзивном поставком можемо победити Португал у Лисабону (или где се већ буде играло). Драже ми је оваквих 1:1 него победа од 2:0 на гузове у формацији 5-4-1. Још једном, свака част, мислим да им после овакве игре нико не би замерио и да су 3:0 изгубили. Гол Ираца не вреди ни коментарисати, онакве ствари се једноставно десе некад. Позитивно је што сада нећемо калкулисати против Португала, биће ил’ пуковник ил’ покојник, немамо шта да изгубимо.
G

Gostic

pre preko 2 godine

Свака част!
S

Smislov

pre preko 2 godine

Mi kada bi izgubili u finalu SP, ovdje bi bilo hiljadu kvazistručnjaka, koji bi ispljuvali drugo mjesto i kukali što nije igrao Račić.
G

Gostopet

pre preko 2 godine

Ali reakcija Milinkovic Savica kao na seoskom fudbalu,divljacki napucava loptu dok golman vice moja hahah pih
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Hahahahaha...jeste brate slazem se...kao ono na seljackoj livadi 5 liga sever...da izadje van sela lopta pa dok je neko vrati, sudija svira kraj pa bosle bezi u kukuruze
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

ovo mu je malo oborilo cenu pa ne verujem da je vise od 80 milona sad

Boris Novkovic

pre preko 2 godine

To je naša reprezentacija mentalitet godinama. Umesto da napuniš mrežu do vrha, ti igraš trte mrte na njihovoj polovini. Sad će opet kalkulacije matematika šta ako da odemo u baraž
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Isto sam to rekao pa dobio minuse...vidim ljudi poumirali od silne lepote igranja...jebo rezultat
S

Sramota

pre preko 2 godine

Kleknuli na početku, kleknuli na kraju.
p

partizanus verus

pre preko 2 godine

nadam se da su sada svi videli kako se sabotira mitrovic od strane tzv "selektora" cak i pojedinih saigraca znaci potpuna promena taktike danas u odnosu na luksemburg namerno da mitrovic ne bi igrao u formaciji u kojoj daje prosecno 2 gola po utakmici a onda na 1-0 jovic kao ne vidi praznog mitra na gol samo iz pakosti a tada smo mogli na 2-0 ali nece 38 napadac madrida dati loptu grobarcini da pretekne ronalda i mesija i ispise istoriju ne bojte se sujeta je to jaca od njega znaci jedan zdjelar nije pozvan da igra za reprezentaciju bitno da je pozvan rajkovic kiksara a ne stojkovic koji je u 38 idalje nas golman broj 1 ali naravno postoje partizanovac on nece biti pozvan a pozivaju se neki radonjici i lazovici koji sede cele godine na klupi samo da bi ih uvaljali menadzerski o jovicu 0 gola na 435 utakmica necu ni da pricam
V

Vare

pre preko 2 godine

Kakve nebuloze pricas.alo decko igrala je Srbija a ne partizan i zvezda.
M

Milos92VS

pre preko 2 godine

Kako glup komentar, kako te nije sramota da ovako nesto izjavis. Lazovic najstandardniji igrac Verone, kakav crni Stojke nemoj da bulaznis, niko Mitra ne bojkotuje, al to je taj standardni grobarski spin da su svi protiv vas i vasih igraca, pun mi vas je k***c vise.
r

realno85

pre preko 2 godine

decko oladi bre malo. pa nije veceras igrao partizan nego reprezentacija!? smanji dozivljaje...
a

abc

pre preko 2 godine

Šta si ti hteo da kažeš, možda da smo protiv Škotske u stvari pobedili i da je debeli bio dobar, da smo na krilima te njegove fantastične partije protuv Škotske nastavili da razbijamo na prvenstvu Evrope????
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Ђуричић је продукт Звездине омладинске школе, а вечерас је бриљирао. Играли смо добро али смо се испромашивали и пре него што су направљене измене.
a

asi

pre preko 2 godine

Lud si
G

Gost456789

pre preko 2 godine

Brate koliko si ti bolestan lik. Osvesti se malo, zbog tih teorija zavere te verovatno ljudi gledaju kao retarda, fazon usamljen do zla boga. Nisi najpametniji, a vidimo da nisi ni najnormalniji. Promeni to, vremena ima. Od ovih u repki samo jos Milivojević fali, realno nemamo bolje. Koji crni Zdjelar, u Olipmijakosu nije prosao.. Gudelj u sevilji(dosta da trenira sa njima, ne mora da igra), Malsa igra primeru, Račic, SMS, Lukić seria a a ti ces Zdjelara koji najbolje igračke godine provodi u našoj ligi gde mi iz komentara da se fizicki spremimo mozemo lagano da igramo... Samo budi realan i izbaci mržnju, ljubi te brat. Pozdrav od navijača zvezde.
G

Goticscke

pre preko 2 godine

Odlicna igra ali problem je sto gol moze da im da i San Marino...
G

Gostimir

pre preko 2 godine

nema se šta zameriti, dobro su igrali
A

Apatrid

pre preko 2 godine

Piksija poštujem ali sa jednim golom razlike se ne izvode iz igre oni koji su isterali veći deo meča. Prvih 11 je imalo samopouzdanja a to nam je najveća boljka. Ne mislim da su obavezno lošiji ovi na klupi, već ni njih ne bi trebalo menjati ako gaze 75 minuta. Pa nek se odmaraju noćas..
K

Kostajnica

pre preko 2 godine

Da igramo protiv engleza ili španaca dali bi dva tri gola a primili 7-8 ovim stilom igre.
N

Nex

pre preko 2 godine

Igramo najlepsi fudbal u poslednjih 30 godina. Malo dodira, brz protok lopte, stvaramo gomilu sansi. Jedini minus je da smo bas konfuzni kad se branimo. Ne zna se ko gde stoji, ko sta radi tako da kad god protivnik predje na nasu polovinu deluje da bi moglo biti opasno. Fali nam defanzivni balans. Kako god, podrska Piksiju i momcima. Prvi put u zivotu uzivam gledajuci reprezentaciju.
c

covek_realan

pre preko 2 godine

sve dok nam tim kroje razni ramadani i ostali kriminalci, a pripadnici raznih frakcija kao najgori sektasi ponavljali kako je sve zasluga njihove "najbolje fudbalske skole", mi cemo da gledamo ovakve sramote. Hvala vam ni za sta i da se vise ne vidimo
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Niste napravili igrača za reprezentaciju ima 20 godina.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Pa mi smo bre i od Luksemburga primili gol...tako da...dobro smo i sacuvali 1-1...slepčine
b

bata zoća

pre preko 2 godine

E sve stručnjaci ... Odigrali smo vrhunsku utakmicu ,to sto nije htela u gol i po nepisanom pravilu primili drugi,jednostavno je to fudbal ,i to je to . A ovi "stručnjaci " ,tipa "Tadić balerina" ,"Mitar drvo" Ce te iste prvi da dizu u nebesa čim pobedimo neku sledeću utakmicu . Bravo za nase ! Sa ovakvom igrom i zalaganjem dobijemo Portugal!
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Dobices 5 komada, ne zavaravaj se. Portugalci su vanzemaljci za nase.
a

asi

pre preko 2 godine

Gosrimire idi gledaj sah nije fudnal za tebe.
b

b.

pre preko 2 godine

Nije bilo Mitrovo vece.Desava se.Vidi se da je umoran.
e

eh

pre preko 2 godine

Онда га лепо изведу на полувремену јер се видело да неће метнути ово вече...а искрено није било потребно ни да одигра уопште ову утакмицу...силовали су са њим без потребе...цео живот не воде репрезентацију стратешки.
r

realno85

pre preko 2 godine

svaka cast momci. realno trebalo je samo malo srece i smirenosti u zavrsnici akcija. piksiji svaka cast na napadackoj formaciji s 7 napadacki orjentisanih igraca. samo tako nastavite, pa i ako vam se desi neki kiks kao danas ne moze vam se uzeti za zlo.
A

Andre99

pre preko 2 godine

Glavu gore momci odigrali ste veoma kvalitetno jednostavno lopta nije htela ući u gol a trebala je bar još 2,3 puta...
S

Slavoljub Muslin

pre preko 2 godine

Ovo je sve zbog toga što je selektor koji nas je odveo na SP smenjen pre Svetskog Prvenstva! A na njegovo mesto postavljen politički poltron bez dana trenerskog staža! Nakon nekoliko godina predsednik FSS je optužen za svašta, ali se nismo iskupili prema Muslinu! To će nas pratiti zauvek, ako ne reagujemo dok je čovek živ! Dajte mu mesto predsednika Fudbalskog saveza! Nemojmo da nas ovo prokletstvo prati zanavek!
G

Gost....

pre preko 2 godine

Ma bre više sa Mislinom, svaka čast za uradjeno, ali dajte ljudi ne pravite od njega nekog napucanog trenera...
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Kako te samo ne mrzi da kopiras svoje komentare i delis na svim mogucim vestima?!

Katalonija

pre preko 2 godine

Ti kontakt sa realnošću nemaš. Zadnje tri tekme pod njim smo izgledali gore nego pod Krstakoćem i Tumbakovićem zajedno.
n

nebo

pre preko 2 godine

Ne bih se slozio stobom samo zbog Muslina, ima tu Mulina koliko hoces, pre bih rekao da je to naplata za sve grehe kojih imamo na pretek zadnjih godina a mozda i decenija!!!
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Mene je najvise iznenadilo to sto se u opšte nisam nervirao. Valjda sam navikao tokom svih ovih decenija na svakakve nase gluposti pa me ni ovo nije potreslo. Mi srbi smo majstori da zaseremo. U svemu. Realno.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Isti slucaj prijatelju...sta ti je moc navike
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

I da smo dobili 1:0 mislim da bi morali dobiti Portugal za prvo mjesto.
x

xxl

pre preko 2 godine

igrač od "100 milke
.

.....

pre preko 2 godine

Svi samo pričaju o 100 milke a niko za njega ne dade tih 100 miliona. Igrač vredi onoliko koliko se plati za njega, a tih 100 milke koliko ja znam niko nije pljunuo. Al Muslina smeniše što ne stavlja igrača od 100 milke.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Bravo, Mitre, brt, najbolji si kad je najteže. Hehehe
G

Gost...

pre preko 2 godine

Imas problem covece, veliki problem.....mozes samo da mrzis.....samo za to si i stvoren mali covece
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Izvini, Frojde, nisam te prepoznao, brt. Hehehe
p

partizanus verus

pre preko 2 godine

znaci podrzavao sam pixija iako je zvezdas (cigan) ali sada je jasno da je sujeta proradila znaci guranje po svaku cenu lazovica radonjica i jovica kvazi fudbalera na ustrb vlahovica markovica i mitrovica e pa ne moze tako nek ti onda igra degenek i borjan jel ti jasno bre zadrigli meraklijo a na klupu reprezentacije mora doci trener sa autoritetom koji nece ni po babu ni po stricovima znaci savo milosevic ili ako ne moze savo onda ponuditi stanoju a sasa ilic u strucni stab a ne neki jokohama kavazaki okinava japanci i bata mirkovic
i

istina

pre preko 2 godine

nemoj dete da lupetas u ove sitne sate, imas skolu sutra ujutru idi spavaj
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Koje guranje, ljudi usli na pola drugog poluvremena?! Ako mislis zasto ih je zvao, ok daj adekvatne zamene i sve ok...
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Milenković dominira, brt, a i Kosmodisk takođe. Hehehe
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Играли смо добро али нисмо имали среће. Свеједно и да смо данас однели 3 бода, победа у Португалу је императив ако желимо да будемо први у групи. Отићи тамо и калкулисати на нерешено било би равно поразу. Игрци су кивни на Португал јер су оштећени пре неки дан, можда и њима откину који бод у Даблину, али ми пре свега треба да гледамо себе.
G

Gost....

pre preko 2 godine

Misliš Kosmodisk što ode za 10 milki i što sa 19 godina igra standardno kao sa 10 godina iskustva? Misliš na kosmodiska što ga francuska štampa ističe za partije sto pruza... ....Vasj kosmodiskovi odoše u gradu za 1.2 miliona, patološki pacenice....Samo dajte neki doprinos više za nacionalni tim,dajte nekog igraca što pravi razliku.....smesan si
G

Gost za gosta

pre preko 2 godine

Zato nam tako i ide sto on igra u reprezentaciji i to mu jedina ekipa za koju igra.
g

gazi lomi Zvezdo

pre preko 2 godine

bravo momci, bravo Pixi kralju
D

Dario1104

pre preko 2 godine

Ovo nije realno, još ne mogu da se povratim. Mogu tek sa zamislim kako je igračima ... igra je bila stvarno dobra osim na trenutke, totalna Kontrola! Oni do sutra nam ne bi dali gol... i onda šok. Ne mogu bre da verujem... sami sebe, iz totalne nepotrebne intervencije, ko da je djavo uso u njega, ko da mu je neko mozak zablokirao. Šta je on u tom trenutku pomislio pojma nemam. I da nikog ispred njega nije bilo, brate okreneš, zagradiš, golman uzme ... gotovo. Ne mogu da shvatim. Ne mogu ..
В

Видић

pre preko 2 godine

Морало је да се врати за Португал! Чиста несрећа..
e

enab

pre preko 2 godine

moment odrzanja energije...
G

Gost....

pre preko 2 godine

A kad će da se vrati portugalu za gol iz ofsajda na prošlim kvalifikacijama u bgd....il za ovo sa ircima
G

Gost e

pre preko 2 godine

Igrac utakmice Veljković,celu utakmicu cuvao njihove napadace i Pavlovića.
v

vare

pre preko 2 godine

veljkovic najgori.uzas od igraca
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Pavlović je bio najteži za čuvanje...čak je i Gudelj morao da uskače...
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ne pamtim kada smo ovako dominirali u polju. Ta ista Irska je nadigrala Portugal u gostima. Fascinirali su me Irci kao publika. Lose im ide a neverovatna podrska sa tribina. Ne verujem da bi nasi imali ovakvu podrsku na njihovom mestu.
V

Vanzemunac

pre preko 2 godine

Novinarski aksiom pokosio medijsku euforiju.
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

IGRA JUNAČKA!!! BRAVOOO!! Trebao nam taj j... drugi gol, al sta sad!!! Posle dugo vremena, IGRAMO KAO TIM!!!! GLAVU GORE!! IDEMO DALJE! PIKSI DOKTORE!!
G

Gile 88

pre preko 2 godine

Sve sto dobro uradi ova reprezentacija upropasti igrac koga nazivaju SMS ja vecu neznalicu u fudbalu nisam video bez obzira na gol koji je postigao Igrali smo vrhunski osim sto nismo koristili sanse a imali smo ih bar 5-6 dve Radonjica i po 1 Mitrovica i Milenkovica . Milenkovic ne snosi nikakvu odgovornost za ovaj gol jer ovaj SMS nazovi talenat za koga neki kao nude 80 miliona valjda da im postize ovakve autogolove ne zna da ispuca loptu ka centru terena a da ne pogodi svog saigraca koji stoji na pola metra od njega . Sa ovih 1-1 iako uz odlicnu igru kvalifikacije su za nas zavrsene jer baraz nema sanse da prodjemo a svu krivicu treba da preuzme nazovi najtrazeniji igrac Lacija koji iako niko pojma nema zasto navodno kosta 80 miliona mozda mu to plati Portugal jer im je prakticno otvorio put ka SP.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Milenković nije kriv samo u tvojoj mašti, brt. Hehehe
G

Gile 88

pre preko 2 godine

@ Vazi brat. Milenkovic ima nesrecu sto mu se pise autogol SMS je imao priliku da izbije i u aut i u korner sad nek ide u Benfiku da mu daju 80 miliona jer je Portugalu poklonio plasman na SP mozda bi i izgubili u Lisabonu ali on nam je ovim unistio i pravo da se nadamo do novembra pa da tamo nesto pokusamo.
p

pedja 80

pre preko 2 godine

ajde ne se...te vise umisljeni strucnjaci
0

0211

pre preko 2 godine

Ovo ne čudi. Isto ne bi čudilo i da dobijemo Portugal tamo. Jbg Bože
г

гост Петар

pre preko 2 godine

Грешке Пиксија. Добро нисмо доживели пораз. Веома лоше процене тренера. Лаѕовић је требало много пре да уђе да одбрана добије сигурност и то је то.
G

GrobariNBGD

pre preko 2 godine

Kriv je Piksi jer je namerno gurnuo unutra po direktivi Jovića i Radonjića Zvezdaše na silu a isterao Vlahovića i Jović umesto da doda Mitru na prazan gol on šutira samo jer je sujeta jača da slučajno ne bi Grobar bio bolji i od Ronalda i Mesija a reprezentaciju ko šiša, jel' da e pa neće moći više tako
G

Gost Lazove

pre preko 2 godine

Spustio mu glavom u pet metara loptu koju je mogao i on da tuce na gol.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Znaci ajmo ponovo...igrala je reprezentacija Srbije, ne Partizan...ne Zvezda....REPREZENTACIJA SRBIJE....retardi
K

Koje lozenje

pre preko 2 godine

A nece dobiti ni Luksemburg tamo
I

Igra extra

pre preko 2 godine

Sa ovakom igrom netreba se plasit nikog, dugo nismo ovako igrali! Svaka cast momci,
T

Telka

pre preko 2 godine

Druze pa protiv Norveske sa Tumbakovicem smo igrali za klasu bolje, a Norveska je za Irsku, Azerbejdzan i Luksemburg Belgija...
v

vare

pre preko 2 godine

telka@druze sa piksijem pi pobedili skotsku u beogradu 4:0.toliko o tvom poznavanju fudbala
C

Cer

pre preko 2 godine

Cista nesreca, nista drugo
P

PoPo

pre preko 2 godine

Koji sam konj. Upucase me bosanci za 280€. Da mi Dzeko da izgubljenih 100€.
V

Vare

pre preko 2 godine

I mene isto.nisam mogao da verujem kad sam video.nikad ne videli svetsko prvenstvo
P

PoPo

pre preko 2 godine

Jos razmisljam da li braca hrvacani ili braca izBosne. I konj stavi BiH.
O

OMERLIJA

pre preko 2 godine

Verujem da svi koji prate Zvezdu i Srbiju ili jugoslaviju 50.god. da ovakve vesti dozivljavaju kao vise nego normalne pojave, vece bi iznenadjenje bilo da smo dali drugi gol ili sacuvali rezultat. Nama je gen takav gubitnicki i kad smo bolji da od 2-0 upropastimo sve u roku od 3 do 10.min. evo samo u sekundi mi na pamet padose par Zvezdinih situacija sa Bayernom 80-ih od 2-0 do 2-3, Bayern 2000 i neke 2-1, 2-3. 1991 Bog nas spasi onom stativom, pa Bordo, pa i silna Barsa krenemo sa centa 1-1. Dinamo kijev u kijevu pjanovic 3 zicera, ovde 1-0, pa Bajchetic panj 1-1, ma svake godine od 1956. tako i reprezentacije, nije PIKSI kriv, on je kralj, nego mi imamo GEN GUBITNIKA. Trebaju fudbal da igraju ljudi koji su rodjeni za to, tj nacije, na nasu zalost hrvati su takvi u fudbalu samo.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Strazbur...
G

Gost 94

pre preko 2 godine

Nije ovo bilo toliko lose, samo je jedan igrac napucao drugog, greska jbg.
V

Vare

pre preko 2 godine

Sergej milinkovic koji uvek igra smireno tehnicki potkovano raspali loptu po sred Milenkovica ko da prvi put igra fudbal.to ni deca na treningu ne bi uradila.inace odlicna igra Srbije.vratice se ovo negde.mozda vec u Lisabonu.
K

Koma

pre preko 2 godine

A vrsni štoper ne zna ni gde se nalazi. Šta je trebalo da uradi Sergej, da pusti loptu?
G

GostNBG

pre preko 2 godine

A da ne pricamo da je Rajkovic vec bio na lopti,samo da je pokupi☹️nije mi jasno ovako glupo sami sebi ubijemo sanse za plasman🇷🇸
7

7up

pre preko 2 godine

Sve je meni ovde jasno osim ovih sto se loze, kao idemo Srbija, kako igramo, gazimo itd... alo ljudi, osvestite se, igramo sa reprezentacijama fudbalskog taloga, Irska, Azeri, Luksemburg. Njih bi i Tumba na klupi pregazio...
Z

Zeljko Pantic

pre preko 2 godine

Nate kako ulazi Jovic, ulazi Lazovic,ulazi Radonjic, na golu famozni Rajkovic a na klupi demagog Pixi. Sa toliko Zvezdasa bez kvaliteta na terenu sanse da ne primimo gol svele su se na nulu.
L

Lazni igrac

pre preko 2 godine

A Mitrovic ne moze da se sastavi 90 min kao u Premijer ligi....
C

Crnarupa

pre preko 2 godine

Lekcija po stoti put a sad Lekcija od piksia. Objektino, svaka cast momci a na igru
F

F.C. Cadiz

pre preko 2 godine

Momcima nema sta da se zameri. Bazunu je branio malo je reci neverovatno. Bili su zreli za 6 komada veceras... A ne tako davno, rodili smo mecku kako bi ih dobili 1:0 u gostima, ako se ne varam, golom Kolarova, i utisak je bio da smo se namucili kao da igramo protiv Nemacke... Ne treba zaliti za prvim mestom. Nije to neka zavera konkretno protiv nas, nazalost mi smo u toj situaciji, ali mogao je biti bilo ko drugi. Ovo ce verovatno biti poslednji mundijal u karijeri Ronalda, i prosto, nista nece biti prepusteno slucaju... Svi smo imali prilike da vidimo njihovu utakmicu protiv Iraca pre samo par dana, i na sta je to licilo... Da smo nastavili da pobedjujemo, u Lisabonu bi dobili crveni u prvih 20 minuta, oni bi dobili penal, nadoknadu koliko god im treba, zute kartone i faule za mrki pogled, a ne nesto vise, i tome slicno... Ako treba, isekli bi nas bez imalo skrivanja i srama, ali bi to uradili po svaku cenu... Glavni utisak veceri kada govorimo o nama mi je... "I Francuska kiksne, odigra 1:1...Ali je Francuska!" Nista vise ja tu ne bih dodao...
H

Hahahahahahagagahagag

pre preko 2 godine

Greote od tebe...cus ove tteorije...mora da je sve to zbog toga ne sto je Portugal bolji 3x nego sve ekipe zajedno..mora da bi tu sudija morao da uskoci...e dok je tebe i takvih navijaca, nema leba.
F

F.C. Cadiz

pre preko 2 godine

Druze, za Portugal kao reprezentaciju, Real, i Ronalda kao za mene ubedljivo najboljeg igraca ikada, u istoriji fudbala, bez ikakve diskusije i konkurencije navijam duze nego sto ti imas godina verovatno sudeci po nacinu pisanja i samom toku misli... Nista ja njima ne umanjujem... Nisu oni nista gori od svog standardnog nivoa... Oni su Portugal pa su Portugal...Stvar je u tome da smo u prethodnom periodu mi znatno bolji, i da izgledamo bolje nego ikad... Jel razumes rec marketing?! Gledanost? Share? (Posledice eventualnog izostanka Ronalda sa mundijala...) A hoces da pricas o Ronaldu?
S

Saleks

pre preko 2 godine

Uopšte nije bilo potrebe da Sergej ispucava loptu, lopta je išla Rajkoviću u ruke, čistu loptu bi uzeo.
n

nebo

pre preko 2 godine

Odigras utakmicu maltene pefekt, kontrolises desavanja na terenu 87 minuta, treba da pobedis sa 3, 4 gola razlike i onda ti se desi ovakva glupost, prosto i jednostavno problem menatliteta!!!
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

J...m te fudbale!!! Odigramo najdominantniju utakmicu u kvalifikacijama i imamo apsolutnu kontrolu igre i onda sebi zabijemo ovakav gol. Pa da covjek nevjeruje sta sve vise nece vidjeti...onaj golman klinac kako ga neki dusebriznici nazvase...nevjerovatne odbrane, a mi se ispromasivasmo za sve pare. Nervira me Vlahovic sa svojim dodirima viska lopte...koji po obicaju zavrse izgubljenom i propustenom sansom. Jos nevjerujem da smo prodali ovako glupo utakmicu i da smo izgubili dva boda na ovakav nacin...bas boli ovaj remi...jer smo stvarno bili kvalitetniji i bolji!!!!
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Nista ti ne mjenja ovo. Jest trebalo dobit, ali pobjeda ili iks isto je, baraž siguran, ali moras za prvo dobit Portugal. Tako da nije strasno.
K

K

pre preko 2 godine

Svaka cast, nikad bolje nismo igrali, prvi put posle vise godina da igramo fudbal. Prvi put da je bas lepo gledati nas fudbal.
K

Koma

pre preko 2 godine

Azerbejdzan, luksemburg, irdka
E

Eh

pre preko 2 godine

Molim vas, moooolim vas... Da potpišemo neku peticiju da se dva drveta Milenković i Veljković oteraju iz reprezentacije. Takve debile nikad nismo imali. "Novi Vidić" je "Novo drvo" i lik koji nas je stavio u nemoguću misiju. Mali Pavlović, Milunović i Nastasić + Maksimović i Mitrović. Zašto nema Kataia? Zašto nema Lazara Markovića? Pavkov, Despotović? Gajić ili Gobeljić umesto Petkovića? Fića Stevanović bi bio osveženje na krilu umesto Koleta. Pavkova zvati na svaki spisak. On jednim dodirom sa loptom može da reši utakmicu i to bi moožda bio recept protiv Portugala. Boli me kurac, lupajte minuse, ali Pavkov je takav. Ali i dalje ne mogu da verujem da najbolji igrači Zvezde i Partizana nisu pozvani, a pozvan je Lukić, Petković, M. Ilić...
Р

Роко

pre preko 2 godine

Дај друже не лупај молим те, несрећан гол и тоето
A

Alo e

pre preko 2 godine

Kakvog Lazara Markovica???? Sve kanta do kante koje si nabrojao
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Ma i Gobeljića da zove...
A

Apatrid

pre preko 2 godine

Dobro ako si protiv Blekija ili bilo koga drugog ne moraš da se ispovraćaš do kraja teksta i sapleteš u svoje delo..
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Jel si ti ozbiljan kad si ovo napisao, Gajic i Gobeljic u reprezentaciji?! Brate ja sam zvezdas ceo zivot, to mu dodje pola veka, ali tebi stvarno nesto nije ok u glavi, realno.
E

Eh

pre preko 2 godine

@Роко ne pričam ja o nesrećnom gol nego i o celoj utakmici. Pa Gajić i Gobeljić, iako ne znaju ni jedan ni drugi da centriraju, bolji su igrači od Petkovića, koji je odigrao svega 10 min u TSC ove sezone i dobija poziv za reprezentaciju? Čak šta više, i Miljković je bolji igrač od Petkovića. Jel shvataš sad ili moram da crtam?
G

Gosticcc

pre preko 2 godine

Па све сте лепо рекли. Стварно смо трагични. Свака част. Неко нешто има против нас а тај неко је изгледа Бог. Ред је да добијемо те Португалце. Свака част на игри, али то што се нама деси то само нама може да се деси. Просто тако је увек било. Ћераћемо се ми још. Живела Србија и идемо у Катар.
L

Lord

pre preko 2 godine

Ajd sada udri po selektoru ! Ništa ovo nije dobro,..itd. Smena,ostavka,…i sve što ide uz naš već na daleko čuveni i prepoznatljiv nacionalni sport pljuvanje,… E,zato i ne možemo nigde,zbog nas samih ! Samo pogledajte komentare,..Šta je stručnjaka majko mila,..a kod kuće male mace,mao i na poslu tabula raze !!!
G

Gostw

pre preko 2 godine

A mnogo mi je žao jer realno igrali smo fenomenalno ali izgleda da nam je ovo u krvi
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Drugo mesto je uvek bila naša realnost, to što se mi naložimo da smo najbolji na svetu posle svake pobede, to je do nas navijača.
k

ko se lozi

pre preko 2 godine

ja nikad vise se necu naloziti na reprezentaciju dovolno sam se ja razocarao da bi me zavaralo par dobrih tekmi u kvalifikacijama.Pa 2006 smo primili jedan jedini gol u celim kvalifikacijama i otisli na svetsko i oborili negativan rekord po broju primljenih golova u samo 3 meca.Mi smo luzeri i to se nikada ali nikada nece promeniti,a ja sebi nikad necu dozvoliti da navijam za nesto cime upravlja kokeza tole bjekovic ili neko takav pa makar se to zvala i srbija.Zato evo vec 8 godina kako svaki ciklus navijam protiv nas
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Kad iz deset prilika ne das bar dva gola onda sta reci dajje, ovo je neprihvatljivo toliko dominantni i na kraju strepis i za bod, Ne moze se ovde pricati o nesreci, moze da te nece sreca dva puta, ali iz dest prilika prosto moras da postignes jos taj jedan gol, nemoze ovde biti opravdanje losa sreca, tesko da sad redosled moze da se promeni na tabeli, jedino da portugalci sami sebe uniste u nastavku sto cisto sumnjam, sto manje sad zali pre ce da se oporave od ove gluposti veceras
A

Alo bre

pre preko 2 godine

Mitronogol samo protiv azerbadjana luksenburga pa gde je veceras taj lazni rekorder ?
G

GostVa

pre preko 2 godine

U pravu si,zato Radonjic uvek daje kada je tesko !!
J

Jaoooj

pre preko 2 godine

Dobra reprezentacija pobijedi i kad joj ne ide,a losa evo ko npr. mi kiksa i kad igra dobro.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Čini mi se kao da nisu zeleli da daju drugi gol. Zadnja kontra pred njihov gol, kada je Kostic promasio, tj pogodio golmana sve oslikava.
G

Gost Host

pre preko 2 godine

Jel realno da čekate da izgube ili ovom prilikom igarli nerešeno, da bi pljuvali, zar ste toliko u životu isfrustrirani?
R

Realan covek 36

pre preko 2 godine

Protiv Luksemburga kada sam upozoravao da je moglo 2:2 da bude ljudi me ismevali po komentarima , evo sad vidite sta se desava , velika neozbiljnost i najveci problem je nenormalno opustanje kada povedemo . Ne valja ovo nista . Ako u barazu izvucemo Svajcarsku, Svedsku/Spaniju(zavisi ko prodje), Izrael ili Hrvatsku\Rusiju ——>ispadamo . Neverovatna neozbiljnost i neopravdana euforičnost nacije.
m

miile

pre preko 2 godine

pa nama ne treba neprijatelj
M

MD77

pre preko 2 godine

Mozete da pricate sta hocete,ali boljunigru Srbije ja nisam gledao. I bukvalno,lopta nije htela u gol iako su momci dali sve od sebe. Ircima se osmehnula sreca,mi je nismo imali veceras. Moze se reci da nam je veceras priznat onaj gol Portugala u Beogradu
Z

Zeljko Pantic

pre preko 2 godine

Tako je to kad ne brani najbolji srpski golman veliki Vladimir Stojkovic nego Rajkovic i slicne prevare.
D

DekiSum

pre preko 2 godine

Ma da, Jedina razlika oko primljenog gola da je Stojke branio bi bila da bi on lično napucao Milenkovića umesto SMS, toliko o tvom najboljem golmanu 😂😂😂
Д

Дустр

pre preko 2 godine

СРАМОТА
T

Takoo jeee

pre preko 2 godine

Prvo dobiti nimalo naivni Luxemburg pa onda napasti odvratne i prepotentne Portugalce sa prepotenkom i pljacljivkom Ronaldom...Pokusati napokon uzeti sva tri boda kao sto je i Irska bila blizu da im uzme sva tri u Portugalu...Nisu uspeli ni jedan ali su zato vcrs srecno ostili neporazeni u Dablinu...Napred Piksi , napred Srbija po sve bodove do kraja i dugo iscekivane pobede u puno dvomeca sa Portugalijom...Dobicemo ih napokon kad bude najsladje, a to ce biti u novembru ove godine...Sad je Luksemburg najvazniji da se dobije...
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Leixlip se zove grad u Irskoj gde je Omodemidele rodjen, Idah je rodjen u Corku, tako da nema potrebe da se hvatamo za takve stvari i da trazimo u tome razlog sto smo izgubili... jednostavno nismo imali srece....
P

Poppaaa

pre preko 2 godine

Piksijeva teorija da se ide na gol više ništa ne valja. Da li hoće neko da mu kaže da treba da se igra na dva gola više pa nam se ovo ne bi dešavalo?!
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Pa sta ti misliš šta znači na gol više? Hahaha
G

Gott

pre preko 2 godine

Nikada nismo igrali ovako dobar fudbal. Hvala vam momci na svemu pa i na ovom jednom bodu. Deset smo im mogli dati ali eto... Fudbal je cudo. Glavu gore
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Ne da “onaj odozgo”!! Ne radi se godinama u Savezu kako treba, nismo posteni prema sebi, igrali raznorazni igraci i to sve mora negde da se vrati…Pogledajte samo ko su selektori mladjih selekcija, neki nisu bili treneri NIKAD (Sasa Ilic do skoro, sada Lukovic…) sve je to dokaz loseg rada, a kada nisi posten onda mora da se dogodi ovako nesto, nazalost…
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Sramota ....
N

NAJACISMO

pre preko 2 godine

toliko smo jaki da jedino mi sami sebi mozemo da otkidamo bodove
M

Ma da

pre preko 2 godine

Limeni za trenera

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Biti ovoliko bolji, stvoriti ovoliko prilika i ne pobediti... to može samo Srbija na ovome svetu...
E

ET-1

pre preko 2 godine

Igra je bila dobra imali smo dosta šansi al eto opet kiks i šta ćeš život ide dalje. Realno drugo mjesto je naša realnost, a u baražu nam ne ide i nikad nije išlo tako da opet bi mogli ostati bez velikog takmičenja.
D

Drug clan

pre preko 2 godine

Ma oke je, nismo se ni nadali, sve je ovo-vec vidjeno. Idemo ispocetka.
a

asdasasd

pre preko 2 godine

na kraju da budemo srecni sto nismo porazeni imajuci u vidu kakve su dve sanse imali Irci u 92 i 93 minutu
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Pa onda oni treba da pevaju što nisu primili 7 komada.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

A koja je tačno razlika između poraza i ovih 1:1 u ovakvoj utakmici?
e

ercov

pre preko 2 godine

Piksi je poremetio ceo sistem igre do tada pesprekorne reprezentacije Srbije nerazumnim izmenama posle kojeg se nismo vise videli na terenu.
K

Konami nevera

pre preko 2 godine

'Pesprekorne', šta igrali su PES?
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Ne bi nama pomogla ni reprezentacija Brazila u nasim dresovima sve sa najboljim trenerima svijeta...kad jednostavno imas oreol LUZERA ove igre onda ti niko ne moze pomoci.Gasi svjetlo,motaj kablove...
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Au trebali dmo 6-0 da vodimo...ovo ko na FM, sutnes 20 puta pa izgubis ili nereseno u zadnjih 5 minuta

Kameni

pre preko 2 godine

Ej pa ja ne verujem! Preko 10 šuteva u okvir gola, Irska veoma tanka po kvalitetu, kad ono autogol u 87. minutu... pa ja ne znam koji je ovo sindrom ali osećao sam da će se desiti tamo posle 80 minuta. Ode veče u... znaš već gde.
G

Gost55

pre preko 2 godine

Када се ради о фудбалској репрезентацији Србије, искрено, било би чудније да се оваква глупост није десила. Овако глупо испустити побједу може само Србија.
G

Gostmk

pre preko 2 godine

Moze! Makedonija protiv Islanda!
G

Galiot

pre preko 2 godine

Ajde da budemo realni, drugo mesto nam je puna kapa!!! Nas sindrom "prijo moja kako cemo,prijatelju lako cemo" i dalje na snazi vec tri decenije.... Kao damo gol pa kao nismo imali srece....daj bre...vecito nemamo srece... umesto stisni daj drugi gol i uzivaj protiv ovakvih mucenika!!! Neverovatno sta smo ispustili,ali neverovatno
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Nije tu bilo previse cistih sansi za nas. Mi smo gledali drugu utakmicu ocigledno. Ja sam stekao utisak da im ne bi dali gol iz igre do prekosutra. To je odlika malih reprezentacija nazalost. Vidis da si bolji i znas da si bolji a ne znas kako to da iskoristis. Ova irska je morala da bude pregazena. Nema opravdanja za ovaj kiks.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Ovo je kao da je baba Wanga bacila cini na ove budaletine koje uvek sami sebi daju gol strasno bre pa tu ne pomazu ni Pixi,ni FSS,a znas kada cemo proci baraz na kukovo leto kada se oni useru protiv iraca gde ne igra pola ekipe,,,,,,A ja rekoh odmah baraz posto ce pobediti Portugal isto na kukovo leto jer ovakve kiksare nece sigurno dobiti u Portugaliji,,,,
U

Uozbilji se Piksi

pre preko 2 godine

Igras sa nevidljivo drvo 90 minuta i ocekujes gol ? Pa nije ovo Luxenburg ovo je jaca ekipa gde se on ne snalazi (ne igra dzabe vecito drugu ligu ).Igra se na gol vise svaka utakmica iz ovih razloga mada sam ocekivao i tako ce biti dok drvo igra kao glavni u spicu.Cim dodje ozbiljna ekipa njega nema nigde hahahahah kao i u PL .
B

Borg

pre preko 2 godine

Igramo sporo sa sporim i prevazidjenim igracima. Los nam je vezni red, tj. nekvalitetan. Tadic balerina ali nemamo boljeg pa mora igrati. Mitar opet los.
G

Gost75

pre preko 2 godine

Bese komentar da je Mitrovic (kome svaka cast) kopija Darka Panceva. Danas bi kobra uvalio 3-4 kom ovim zelenima.
D

Darko65

pre preko 2 godine

Pancev bih i .... za sve pare. Bas steta ovo ne dobiti.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Jebiga šta reći! Momcima kapa dole za igru. Onaj njihov golman spasao jedno 4 sigurna gola. To uglavnom tako biva na kraju. Jedinu zamerku al malu, imam što je ubacio radonjica prvo umesto lazović. Radonja jeste brz al mu treba 10 šansi za gol. I protiv katara je promašio zicer. Al nema veze, momcima svaka čast, bore se za grb. Bolju igru nismo imali ne pamtim, čak ni jugoslavija a posle sicg nisu tako atraktivno igrali. Ništa, idemo dalje, tuče o portugal u Lisabonu.
D

Dil

pre preko 2 godine

Svako ko pljuje ove momke treba da ga bude sramota sto uopste poznaje fudbal ovako ili onako. Svakome se desi kiks, ovo je bukvalno manjak srece, visak malera. Idemo dalje!

Kameni

pre preko 2 godine

Brate okej, kiks se desi, ali što smo se ispromašivali to je za medalju. Tačno da bi se nagrađivali promašaji tu bismo bili među najboljima.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Ирци објаснили како се воли фудбал и за шта се навија!
o

opet ja

pre preko 2 godine

E kukavice jedne od selektora do igrača.
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Možda je i bolje ovako. Da smo pobeđivali sve do kraja možda bi nam i remi protiv Portugala bio dovoljan pa bi igrali na nerešeno, neki bunker ko kukavice, a pošto ne znamo da se branimo popili bi par komada. Ovako bar moramo napadati pa šta Bog da. Mada sve mi izgleda da ćemo kiksnuti još koju do tada.....
C

Crvke

pre preko 2 godine

Baraz ce proci na kukovo leto a Pixi dobija otkaz ni kriv ni dužan jer ovakve retarde je tesko bogme trenirati,kao da im se u reprezentaciji odseku bukvalno noge,,,,,,
M

Mile srbija

pre preko 2 godine

Lepo sam reko da je nula od trenera. Igras sa indijancima luksemburg katar azerbejdjan irska sa tri stopera i nemas onda sredinu nego pavlovic iznosi loptu i uvek damo go neki iz kontre glavom a ne iz igre
G

GostAkaHost

pre preko 2 godine

Ajde Mile, mani se onda komentarusanja, da te predlozimo za trenera kao i sve ostale pametnjakovice!
B

Bracafaca

pre preko 2 godine

Bitno da si ti reko, murinjo!
V

Vrlaz

pre preko 2 godine

Lepo ja rekoh da se dzabe digla atmosfera posle Luksemburga. Ko njih smatra ozbiljnom ekipom...
T

Trttt

pre preko 2 godine

To je to, Portugal sa srecom pobedi mi bez srece, izgubljena dva boda steta
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

E ovo je definicija TRAGEDIJE. Milion promašenih prilika..
S

Sinergija

pre preko 2 godine

Stara nasa prica,eto bili smo bolji itd..da bili smo bolji ali nismo znali,jer za to nekad i mozak treba koristiti a ne samo njom loptu udarati.Ma po be edicemo Portugal .da al u Piksijevi in vlaznim snovima.Prosli put smo u gostima ovako primili gol pred kraj pa nas sreca pogledala da damo drugi..al ovaj put...malo morgen...
S

SI0ba

pre preko 2 godine

Štetaa, štetaa, ŠTETAAA!!! A, imao sam loš predosećaj i reko' aj da ne baxuziram, ćutim,ne pričam nikom ništa kad ono....pljas.....tugaaaa!!! 'ajde da nam se vrati ovo kada bude bilo najpotrebnije!!! SRBIJAAAAAA!!!!!!

Mr 007

pre preko 2 godine

Puna podrska za Piksija! Igrali smo sjajno,a da nismo morali juriti posle stecene prednosti zbog bolje gol razlike,lagano bi sacuvali pobedu. Irci su srecnim autogolom uzeli bod,a realno je po prikazanoj igri moralo biti 3-0 za nas. Iskreno verujem da bi Portugalci svakako imali bolju gol razliku,pa bi nas i tad samo pobeda u Portugalu vodila dalje. Najverovatnije cemo igrati baraz za plasman na SP,a verujem da cemo preko njega sigurno obezbediti plasman. Napred Srbija!!! 🇷🇸🔥💪

MILAN1989

pre preko 2 godine

Svakome se desi kiks.Samo nemojte sad da pljujete ove momke koje ste do danas hvalili.Treba im pruziti podrsku i uz sve pobede idemo na svetsko.
M

Mardi

pre preko 2 godine

Po meni nisu momci krivi vec trener, ali sta je tu je bar su se borili i trcali sto ranije nije bio slucaj nije im se dalo i to je to...
s

sale brat

pre preko 2 godine

Ovo se nam cesto desava gomila sansi i poluprilika smo propustili na kraju kaznjeni, dobro smo stajali na terenu mozda je piski trebao ranije da menja i osvezi tim , u fudbalu je sve moguce ali nije realno da dobijemo portugal tamo ali da sacekamo ovu tekmu smo morali da resimo daleko pre zadnjih 10 minuta

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Bravo momci,ostao nam je daj luzerski mentalitet od pre 10 godina jos se nije iskorenio,ako nista mzd pobedimo portugal na kraju ili budemo 2
B

Bel

pre preko 2 godine

Mi smo naucni fenomen u fudbalu svaku ali bas na svaku utakmicu mora nekom nasem igracu da pukne nesto u glavu i da napravi ovaku gresku,baksuzi budale ja stvarno nzm sta smo to se nikom ne desava da bas svaku utakmicu njihov igrac pokloni gol e mi bas svaku a razbili smo ih samo trebalo je da dajemo te golove jbg sad...
M

Monterooo

pre preko 2 godine

A sada lagano u baraz na spaniju ili poljsku tj.vidimo se u kanadi 2026..
G

Gostiiiiiiiii

pre preko 2 godine

koji retardi majko moja!!kakve zavrsnice kontra napada!i treba kazna da naucite lekciju!
9

951357

pre preko 2 godine

Nisam hteo da malerisem pa nista nisam pricao, ali cim su poceli da pricaju kako Ircima fali ovaj, fali onaj, moramo da dobijemo, pa idemo na pobedu, pa ultra ofanzivni sastav, tacno sam znao da necemo da pobedimo. Jer to tako uvek biva.
M

Mister Njet 85

pre preko 2 godine

U Portugalu idemo x- 2 lagano.( 1:1 ) 2:3 kraj za nas.
o

opet ja

pre preko 2 godine

portugalu nebi ni psg dao tri komada a ne ovi nasi amateri
r

rsczz

pre preko 2 godine

Da li je moguce da nismo uspjeli postici dva gola?? Ne mogu da vjerujem...
G

Gostglgofk

pre preko 2 godine

Au ovo samo moze nama da se desi. Bravo svim momcima osim Jović koji je usao u 70 već u 80 mu dusa u nosu. Idemo dalje glavu gore
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Da je igrao A. Mitrović bilo bi 1:4...
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Pakao života
I

Ikji

pre preko 2 godine

Posle onoliko šansi.. Zasluženo...
O

Orao

pre preko 2 godine

Ovo se samo Srbiji moze desiti.. Haos
д

дахер

pre preko 2 godine

Морамо се помирити са реалношћу ми.смо једна слабашна екипа из државе где се игра слабашан фудбал
Y

Yamahoo

pre preko 2 godine

Uvek mi moramo da primimo gol u 80-90 ali tako godinama em izgubimo em gubimo bodove,na tome mora da se radi...
R

Ron Džeremi

pre preko 2 godine

Nepisano pravilo kad ga ne daš iz onoliko šansi primiše iz gluposti... U svakom slučaju bravo za igru i pristup. Visok tempo svih 90 minuta.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Dajte onaj tekst od juce gde smo PRVI NA POLA KVALIFIKACIJA!
g

gost1389

pre preko 2 godine

PIKSI ODLAZI!! MRS U JAPAN
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Dve greške...prva, ne vadi Mitrovića nego Vlahovića...druga, ne vadi Kostića nego Đuričića...
v

vuk sa dušom

pre preko 2 godine

Umesto da loptu zagradi i okrene se i ispuca u korner on je pravo poslao u gužvu pred golom.
B

Bel

pre preko 2 godine

Tako je to jos u petlicima se uci bas amaterska greska bas je lose procenio situaciju,prva situacija je da uradi ovo sto si ti reko sa tim da je to uradio Rajkovic bi pokupio loptu i nikom nista on ne slusa golmana i izbija u peterac u guzvu za igraca koji je toliko hvaljen u Italiji bas velika greska.
N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Igrali smo napadacki kao gosti i zasluzili pobedu sa 2 gola razlike po mom misljenju ali na kraju nismo imali srece i primili jako glup go... tako da sta da se radi idemo dalje..
H

Heheheh

pre preko 2 godine

Fenomenalno! 🤣🤣🤣 Kostic i Djuricic tandem snova
k

kidalicaa

pre preko 2 godine

Hoce to kad kljakavi vlahovic igra pre jovica... Decji je operisan od fudbala. Pavlovic bez komentara.
k

kekW

pre preko 2 godine

Pa taj Vlahovic redovno trese mreze po Italiji, da nema reprezentacije zaboravio bih da je Jovic jos uvek igra fudbal
Š

Šifonjer

pre preko 2 godine

Onog momenta kad je šifonjer Jović ušao kao izmena, naša igra se raspala.
A

Ajde...

pre preko 2 godine

Neka igraju pravi fudbal kao večeras,taman svaka se ovako završila!Dešava se,pa šta!Jedinu zamjerku imam na zamjene,moralo je to sa više htijenja..
b

bunt

pre preko 2 godine

Kakav maler nemoguce nesto..Al sve u svemu bravo PIKSI napadacki fudbal,igramo lepo posle tolko godina..Nema menadzerskih igraca...Idemo napred!
M

Mile Srbija

pre preko 2 godine

Napadacki je igrala danas portugalija ili gledaj sutra nemacka kako igra a ne sa tri stopera napadacki ne bih rekao
!

!!!

pre preko 2 godine

nemamo srece i to je...ali imamo igru i tim koje godinama nismo imali, gudelj masina.
A

AS-AS

pre preko 2 godine

pa tako nam i treba ne znamo i to je to
J

Jaaaaa

pre preko 2 godine

Nagledah se svega u fudbalu, ali ovo je .... Nemam reči!!! Šokiran sam
k

kekW

pre preko 2 godine

Steta, vratilo nam se za Portugal, ali da ima materijala ima. Igra je bila fenomenalna ali lopta jednostavno nije htela u gol. Samo da ovako nastavimo i bice vrh.
p

perica đ

pre preko 2 godine

Selektorov poraz - pogrešne izmene
1

121

pre preko 2 godine

Свака част Митровићу, али чиме је тај човек заслужио да игра сваку по 90 минута. Вечерас три зицера промашио. Ваљда ако не иде покушаш неког другог. Ово је силовање са њим, ништа друго
J

Jf Ras

pre preko 2 godine

Pa ušao ova vedeta Reala dade dva komada i plus četri zicera stvori saigračima. Malo li je za pola sata od njega.
M

Miloooomir

pre preko 2 godine

Kako udje bata Jovic da nas unistavaju. Toliko je negativam, bezvoljan, los po tim jos kada stavi ruke na bokove a usao pre tri minuta. Tigrić naš glavati.
m

mrsavi

pre preko 2 godine

Ipak smo mi druga liga ,ako ne i treca
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Rajkovićev gol...linijaš..nije ispratio peterac...ostalo već viđeno..Adio do daljnjeg...Pozdravio ih Kokeza sa 640 miliona €
M

Mardi

pre preko 2 godine

Sto nisu dali 3 pa taj gol ne bi nosta znacio... i nije Rajkovicev gol on je krenuo na loptu ne znam zasto Sergej ispucava panicno...
A

Apatrid

pre preko 2 godine

Baš smo druga liga.. ovi su treća ali teško je navijati za tim koji uvek razočara. Kad smo pobedili zadnji put neku veliku reprezentaciju a da nije bio penal, autogol ili na crveni karton!? Razočarenje.
D

Delija 75

pre preko 2 godine

Glave njima nevaljaju glave.....
N

Nazalost

pre preko 2 godine

Ne secam se utakmice gde nismo primili gol.Koliko samo propustenih prilika.Mislim da Jovic mora da startuje u jednoj ovakvoj formaciji bez obzira na formu koja mu je u reprezentacije poprilicno solidna.
J

Jovic kum

pre preko 2 godine

Jovic u solidnoj formi, pa gledaj ga da l se oznojio bimza. Ruke stavi na bokove ne moze da se pokrene panj a brzi je od svih ovih drvoseca. Od njega samo glava i ona splavarusa
K

Kkkk

pre preko 2 godine

Hahahaha ako nisi Jovicev stric i to rodjeni, odmah kreni sa terapijom. Dečko ušao u igru i za 25 minuta nisam siguran da li je dodirnuo loptu dva.puta. Pobogu čoveče.
S

SrbijaBre

pre preko 2 godine

Prosto prokleta reprezentacija hahahaahaahahah
S

Strucnjak za pivu

pre preko 2 godine

Bizon SMS retko kad odigra nesto dobro za reprezentaciju i naravno za....re stvar pred kraj.
a

aksiomof

pre preko 2 godine

PIKSI PODNESI OSTAVKU
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Ja odavno bolju utakmicu nisam gledao... Nema veze sto nismo pobedili, ali smo igrali direktan fudbal, pravo u meso
m

miile

pre preko 2 godine

potpisujem svaku..ovako i Portugal napasti
G

Gost.....

pre preko 2 godine

O svemu može, ali o ovom odvratnom komentatoru, pa to je strasno...covek je prizivao njihov gol, "valjda neće biti kazne", "mora biti gol" kod naše akcije, sijaset bezobrazluka usnulig komentatora
C

Crespo

pre preko 2 godine

Nazalost uvek ista prica ,posle promasenih sansi redovno primamo uzasne golove,da covek popizdi,ali ajde ako nista drugo naizad igramo jako dobro,ali nismo ni imali srece...
E

Emilio

pre preko 2 godine

Orlovi rano lete!
L

Lil Vejn

pre preko 2 godine

Daj bre ovog nesercnika Rajkovica terajte iz repke, decko linijas klasican.
k

koricanac23

pre preko 2 godine

Stigla nas karma od Portugala na marakani
X

Xexexexexexexe

pre preko 2 godine

Katastrofalna igra , ali na stranu to... Ako moze neko da objasni kako je moguce da neki Omobamidele i neki Bazunu mogu da igraju za Irsku? FIFA pod hitno da uvede pravilo da mozes da igras za reprezentaciju samo ako su ti 2 kolena unazad rodjena u toj zemlji i kraj price, ovo je prevrsilo svaku meru.
h

hmm

pre preko 2 godine

pa sta, pobedimo portugal i cao :)
T

Telka

pre preko 2 godine

Piksi odlazi !!!
L

Ludilomozga

pre preko 2 godine

Jos jedan pokazatelj naseg fudbalskog mentaliteta, kao zvezda i partizan, izgubis dobijeno
A

Acap456

pre preko 2 godine

DE GE NE RI CI!
A

Anon

pre preko 2 godine

Ništa novo - luzerski mentalitet

VASKE

pre preko 2 godine

Balerine