Fulam do kraja dana završava još pet pojačanja - bomba je Vijeto!

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.08.18. | 14:59

Ukoliko sve uspe da realizuje Slaviša Jokanović imaće ozbiljan tim na raspolaganju...

Bilo je baš tiho jutros. Uzbuđenja nisu rasla ni oko podneva. Toliko je bilo "traljavo" da smo pomalo i uplašili za uobičajeni adrenalin koji udari u poslednjim satima fudbalske pijace, ali evo, polako hvatmo onaj poslednji, najžešći zalet.

Prvi je jako krenuo "naš" Fulam!

Izabrane vesti

Mnogi su Slaviši Jokanoviću zamerali na inertnosti na početku prelaznog roka, ali kako je Žan Mišel Seri povukao nogu, tako klub sa Krejven kotidža samo niže pojačanja. I to ne bilo kakva. A prave bombe tek se očekuju. Kako najavljuju gotovo svi engleski mediji, Fulam bi do kraja dana, odnosno do 18.00, za kad je zakazan kraj prelaznog roka, trebalo da zaključi čak pet transfera. Neki od njih već su dogovoreni i samo se čeka verifikacija (poput golmana Serhija Rika iz Sevilje); neki su opet u finalizaciji (levi bek iz Bristola Džo Brajan nalazi se na pregledima, on stiže kao zamena za Meta Targeta iz Sautemptona, pošto nije prihvaćena ponuda od 15.000.000 funti); ali ima i onih o kojima se još pregovara. 

Jutros smo javili da je Andre Angisa, vezista Marselja jednom nogom u Fulamu. Nova informacija glasi da su se na Velodromu pozdravili sa njim i poželeli mu puno sreće u novom klubu. Dakle, tu je i Angisa, otkrovenje u Ligi Evrope prošle sezone... 

Uz desni bok terena u dresu novog premijerligaša špartaće i jedan Španac - Martin Montoja. Sa Valensijom je postignut dogovor o pozajmici, tako da je u toku usklađivanje poslednjih detalja. 

I za kraj prava pravcata bomba - Lusijano Vijeto

Stoji, ovaj posao biće najteže realizovati i dogovor sa Atletikom za sada je najdalje, ali situacija na pijaci u poslednjim satima menja se iz minuta u minut. Dijego Simeone ne računa na ovog momka pa ga je Atletiko ponudio Fulamu na jednogodišnju pozajmicu. Prema nekim drugim izvorima Englezi su poslali zahtev za pozajmicu. Bilo kako bilo, o ovome tek treba da se ozbiljnije razgovara.      

Fulamu posao otežava prosta činjenica da je vremena sve manje...

Inače, za svih pet poslova, ukoliko bi ih realizovao do kraja dana, Slaviša Jokanović morao bi da izdvoji blizu 40.000.000 evra. 


tagovi

Slaviša JokanovićLusijano Vijeto

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara