Angisa u Londonu, Jokan danas prebacuje 100.000.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.08.18. | 09:14

Osmo pojačanje stiže na Krejven kotidž...

Slaviša Jokanović i njegov Fulam do poslednjeg dana prelaznog roka realizovali su sedam poprilično zvučnih pojačanja, ali to ne znači da u poslednjim satima navijači kluba sa Krejven kotidža neće imati razloga na budu "na iglama". Jer Fulam još nije završio prelazni rok.

Od sinoć je poznato da je već dogovoren dolazak Serhija Rika, golmana Sevilje, na pozajmicu do kraja sezone. Takođe, ponuda za Meta Targeta otišla je na adresu Sautemptona, a ukoliko se Sveci ne slože da daju svog levog beka za 14.000.000 evra, Fulam bi trebalo da se okrene Haitamu Alesamiju iz Palerma. Ali to nije sve. Jokanović u planu ima još jednog snažnog vezistu. I to ne samo da ga ima u planu, već su mnogi koraci preduzeti da se taj posao završi do 18.00 kada se zatvara pijaca u Engleskoj.

Izabrane vesti

Radi se o srednjem igraču Olimpika iz Marselja Andre Zambu Angisi (22) koji je eksplodirao prošle sezone. Kako tvrdi Dejli mejl Kamerunac je kasno sinoć sleteo u London, pošto su dva kluba u načelu postigla sporazum o transferu. Isti izvor navodi da će Fulam na račun francuskog kluba i nekadašnjeg šampiona Evrope uplatiti obeštećenje od oko 28.000.000 evra, što će Angisu učiniti drugim najskupljim igračem u istoriji kluba. Podsetimo, rekorder je Žan Mišel Seriji koji je takođe ovog leta stigao iz Nice za 30.000.000.

Kako je Angisa već u Londonu jasno je da je samo preostalo da dogovori lične uslove. A opet, ako je već potegao preko Lamanša teško da dogovor u načelu već ne postoji.

Fulam je za sada doveo već pomenutog SerijaAlfija Mosona, golmana Fabrija, Maksima Le Maršana, Andrea Širlea, Kaluma Čejmbersa i otkupio našeg Aleksandra Mitrovića od Njukasla. Ukoliko bi posao sa Marseljom bio ozvaničen, Jokan bi prebacio cifru od 100.000.000 uloženih u pravljenje tima za Premijer ligu...  

Foto: Action Images


tagovi

Andre Zambo AngisaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara