Gabalino zagrevanje za meč sezone, Karabag već na odmoru

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.05.18. | 10:44

Za šampiona je ovo gostovanje kao noćna mora

Kup menja vlasnika, titula ne. Protutnjao je Karabag i petu godinu uzastopno azerbejdžanskom Premijer ligom, ali ga je u pohodu na odbranu najmasovnijeg takmičenja još u decembru zaustavio Sumgajit. 

Priliku da osvoji prvi trofej u istoriji kluba, novi-stari vicešampion Gabala će imati protiv Kešle sledećeg vikenda, a sjajnu uvertiru za utakmicu sezone predstavljaće okršaj s Krabagom na zatvaranju ligaškog dela sezone. Otkako su odbranili titulu, fudbaleri Karabaga su drastično smanjili gas. Gurban Gurbanov je mešao karte, očekivano šansu ukazuje igračima koji su uglavnom imali epizodnu ulogu, što se i odrazilo na rezultate prethodna dva meča (dva poraza).

Izabrane vesti

Gabala je, sa druge strane, još uvek pod punim gasom, jer je praktično do ovog vikenda morala da brani poziciju broj dva (ili tri), odnosno mesto u Evropi. Znajte i da je Gabalin stadion noćna mora za Karabag, što potvrđuje i samo jedan trijumf na osam minulih poseta, ali i tri poraza bez postignutog gola pre pomenute pobede.

Karakteristika međusobnih mečeva Gabale i Karabaga je mali broj golova, pa biste duploj šansi 1X mogli da dodate i 0-3, jer je na prethodnih 11 palo maksimum tri gola.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:00 5924 AZE 1 Qabala - Qarabag kmb 1X&0-3 1,80
Ukupna kvota1,80

AZERBEJDŽAN 1 - 28. KOLO

Nedelja
Kapaz - Nefči 1:2 (0:0)
Sabajl - Kešla 0:1 (0:1)
Sumgajit - Zira 1:2 (1:0)

Ponedeljak
17.00: (3,60) Gabala (3,15) Karabag (2,05)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Azerbejdžan 1GabalaKarabagsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara