Komentari na vest

Gaćinović: Ugovor sa Železničarom validan do 15. juna

S

Sove rs

pre 12 meseci

Vrhunski trener,koji ne cuti i nedozvoljava da mu se bilo ko mesa u posao i sastavlja ekipu.Verovatno to smeta nasim "fudbalskim radnicima"
Z

Zavlat BG

pre 12 meseci

Kaze proveo je u klubu prelepa 2 i po meseca. Toliko se u proseku treneri zadrzavaju u klubovima Tole super lige. Realno.
K

Krištof Dugari

pre 12 meseci

Gaćinović je za naše uslove i više nego ozbiljan trener,napravio je čudo za Spartakom pre par godina izbacivši Spartu iz Praga tu je promovisao par igrača iz tadašnje Srpske lige Vojvodina, zatim odličan fudbal u Pazaru...ima svoj zaštitni znak i ako mu se da vreme uglavnom mu ekipe deluju skockano njegov glavni problem je što ne ćuti nikom i zato gubi poslove vrlo brzo, da je neki omanji klub pametan da mu da odrešene ruke na 5 godina čudo bi napravio.
D

Deyan X

pre 12 meseci

Gacinovic da ne valja ili lose radi, ne bi napravio ono mini cudo sa Novim Pazarom. Sada ne bi vezao pozitivne rezultate sa Zeleznicarom. Ne bih ulazio u price da su rezultati namesteni... jer onda kako to samo za Gacinovica??? Sto se stadiona u Pancevu tice, ovaj sada gde igra Zeleznicar bice sredjen za Super Ligu, a sto se tice novog stadiona, zasada nista konkretno nema, sem lokacuje gde treba da bude i gabarita. Prica se da ce biti 4500 stolica i oko 90 parking mesta, ali realno trebalo bi da se to poveca. Videcemo.
v

vfdfe

pre 12 meseci

Prvo otkud Zeleznicar jer on je manji klub ali znamo ko stoji iza njega, sto bi on dobio stadion kada je gradski klub Dinamo? Jeste stadion mali ali ako se gradi za Zeleznicar onda je veliki i takav posto oni nemaju navijace u Pancevu..
S

SJ92

pre 12 meseci

Klasičan menadžerski trener. Svuda večiti kandidat, radi kolegama iza leđa kada pregovora sa klubovima koji imaju trenere. I evo, sad ga pogađaju natpisi da će biti smenjen. Kako radiš, tako ti se vraća.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Samo sto vise treba obratiti paznju na klubove van Beograda a Zeleznicar iz Panceva je idealan klub za to za pocetak.
D

Dexaman

pre 12 meseci

Kada bi znao kako funkcionišu stvari u tom klubu (a tako je verovatno u većini klubova kod nas), ne bi tako komentatisao...Jednostavno, naš fudbal je teško blato!
V

VladaBg

pre 12 meseci

Meni je super ovaj Železničar iz Panceva. Fali nam jedan Železničar u Ligi. Voleo bi da ostanu u Ligi. Igrace na stadionu Smedereva, dok im drzava ne sagradi stadion u Pancevu. Mada po meni, malo je da bude 4500 za Pancevo, trebalo bi kao i ona 3, da ima 8500, Pancevo vec sada ima preko 100000 stanovnika. Jos samo i Dinamo Vranje da udje za par sezona. Fali nam i jedan Dinamo u Ligi. Železničar i Dinamo super zvuci za Superligu ;)
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

"Zbog nedostatka igračkog kadra i finansijske situacije u klubu Dinamo Vranje, koji je do pre tri godine igrao Super ligu Srbije, izbačen je iz najnižeg ranga takmičenja."
V

VladaBg

pre 12 meseci

@Zvlat BG I, sta sa tim? Ja ovde ne vidim nikakav problem.
G

Gost23

pre 12 meseci

Dinamo je rodjače izbačen iz najnižeg ranga. Zato su sportski funkcioneri osnovali Dinamo Jug, Torpedo i još nekoliko timova da izvlače novac preko njih, time i pljačkaju državu. A Recko nije dao da se Dinamo dira. Država naravno ćuti, a dotične klubove niko ne gleda!
N

Nosa

pre 12 meseci

Gacinovic ne moze vise od 2 meseca nigde da bude trener.