Petanja (©Reuters)
Petanja (©Reuters)

Galijani kroji tim za elitu: Petanja sve bliži Monci, stižu i asovi Rome i Šahtjora

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 00:09

Sudbina Gonzala Viljara izvesnija sutra, Brazilac od 1. avgusta zvanično u novom klubu

Plasman Monce u Seriju A automatski je u centar pažnje doveo Adrijana Galijanija i Silvija Berluskonija, čelnike novajlije u italijanskoj eliti, veterane u svetu fudbalskog biznisa.

Galijani, čelnik kluba u Berluskonijevom vlasništvu, leto je dočekao ambiciozno, te su se prethodnih nedelja u vezu sa Moncom dovodila brojna zvučna imena poput Maura Ikardija, Paula Dibalu i Edinsona Kavanija, međutim, kako stvari stoje umseto pomenutih asova na severu Italije očekuje se da uskoro opremu zaduže Gonzalo Viljar, Andrea Petanja i Marlon.

Izabrane vesti

Prema saznanjima Skaja sastanak Galijanija i Tijaga Pinta, sportskog direktora Rome, je zakazan za sutra u Milanu, a povod je sudbina veznog fudbalera Vučice Gonzala Viljara. Posao međutim daleko je od gotovog s obzirom na to da je za Španca interesovanje iskazala i Sampdorija.

Istovremeno čelnici Monce rade na angažmanu napadača, a izvesno je da će špic kluba u istorijskoj sezoni u Seriji A zaoštriti Andrea Petanja. Golgeter Napolija u novu sredinu će stići na pozajmicu uz opciju otkupa za 13.000.000 ili 14.000.000 evra, saznaje Đanluka di Marcio. Dobro obavešteni italijanski novinar dodaje da je novajlija u eliti nadomak realizacije i pozajmice Marlona, brazilskog štopera iz Šahtjora koji će trenirati sa novim saigračima, ali čiji će transfer zbog FIFA propisa biti ozvaničen tek 1. avgusta.

Takođe, kada se pominju opcije za pojačanja u defanzivi Di Marcio ističe da u Monci razmatraju i angažman albanskog štopera Berata Đimšitija.


tagovi

MoncaAdrijano GalijaniAndrea Petanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara