Komentari na vest

Gde je deda? Evo ga “Deda”! (VIDEO)

F

Familija

pre gotovo 2 godine

Vratio se Đed idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii NAPRED ŠAMPIONI
T

TNT

pre gotovo 2 godine

Ne znam samo što se češu ovi grobari na zvezdinim vestima, u vezi Pešića, pa Bukarija pa Milunovića. Sve od kojih su se plašili dovedeni su, a sada sledi "razbijanje"
G

Gost iz PM

pre gotovo 2 godine

Vau, kako dovitljivo
S

Stop botovima

pre gotovo 2 godine

Uprava angazovala botove da lupaju gomile pluseva u podrsku Milunovicu. Providni ste.
L

Lik

pre gotovo 2 godine

Šta je terzijaneri, kopirate Napredak.
N

NAJVEĆI ZVEZDA...

pre gotovo 2 godine

DOBRODOSAO NAZAD MILUNE MAJSTORE PODRSKA ZA UPRAVU I TERZU!👍
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Sad samo gazite. Sve je na vašoj strani. Od svih ste jači kao nosioci. Ozbiljno i u Ligi Šampiona ste. A mi ćemo i dalje bombe da bacamo i ovaj u ostavci da garantuje nacepan igrača. Sa srećom. I prošetajte do LŠ.
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Nisam zadovoljan ovim pojacanjem.
N

Nebitan10

pre gotovo 2 godine

Ko Boga vas molim, desni bek desni bek
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Ljudi nisu svesni koliko su ovo male pare(za evropske uslove)što mi dovodimo igrače.Pre dve godine,igramo sa totenhemom u londonu i kao zamena ulazi igrač plaćen 60 mil.€.Neko misli da se za milion može dovesti ekstra igrač.
S

Samo skauting

pre gotovo 2 godine

Taj isti igrac je pre Sparsa doveden u neki manji klub za milion.
s

shulz

pre gotovo 2 godine

Dobijamo skok koji je toliko falio, dobrodošao Milune!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

,,,,, ali lako ćemo sa Milunović em, NEGO ŠTA ĆEMO SA LA PAROM,??? UEFA JE DOSTAVILA NALOG FSS-U O SUSPENZIJI REGISTROVANJA NOVIH IGRAČA ZBOG NE ISPLAĆENE UGOVORNE OBAVEZE LA PARI,,,, ,,, A LA PARA OD FEBRUARA OVE GODINE NEMA NOVI KLUB,,,, ,,,, (niti će ga skoro imati), kao i gomila raga koje su dovođene u Zvezdu : Dioni, Rišaira, Bakajoko, Spiridonović, Ebisilio, Kafu,,,,,, koje niko nije hteo ni pre Zvezde a taman posla, posle Zvezde. Dakle gospodo: Sve što se ovde krije, kod UEFA ne može ni da prođe ni da se sakrije. A sad BOTOVI NA POSAO: Da vidimo jedno 875 minusa,,,,,, Samo ne zaborabite: MULJANJE sa La Parom, nisam napravio Ja, nego,,,, šta mislite ko????

rty

pre gotovo 2 godine

I zvanicno je objavljeno da je placeno i da nema blokade. Zadovoljan?
G

Gost pitanje

pre gotovo 2 godine

svih pitanja...da nije bilo svega toga i da je sve po volji tvojoj kako pišeš šta bi onda ovde ka ki o ?? Našao bi ti nešto ne sumnjam... Tebi nije bitan rezultat,ti si pljuvač,be cilja i smisla,samo pljuvač ! I priznaj nam koliko porasteš svaki put kad opljuneš Crvenu Zvezdu ?
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@najveci... Jel te dobro placa vucelic za botovanje protiv Terzica i uprave FKCZ,reci slobodno znamo svi za koga radis!
@

@Gost

pre gotovo 2 godine

@ rty Nisam zadovoljan. Plaćeno je (tj. POKRADENO JE) brdo para iz Zvezdine kase za škart, ,,, I TO JE URAĐENO NAJMANJE 20 PUTA ZA POSLEDNJE 4 GODINE, NAJOČIGLEDNIJA PLJAČKA ZVEZDE. A, JESI LI TI ZBOG TOGA ZADOVOLJAN I SREĆAN.!!???
@

@rty

pre gotovo 2 godine

Druze ovaj "najveci" je vucelin bot koji zarad sendvica spinuje ptotiv Terze,to znaju svi ovde,ne vredi se objasnjavati sa njim!
L

Logicno pitanje

pre gotovo 2 godine

Moze li da se zna razlog zasto napusta voljenu mu Alanju posle samo godinu dana?
D

Dusmanin

pre gotovo 2 godine

Alanya je u velikoj finansijskoj krizi, on ima platu 600 000 tamo i molili su Boga da se otarase kako njega, tako i svih drugih starijih igraca koji imaju veliku platu a ne mogu se prodati zbog godina. Milunovic ce izgubiti za 2 godine 300 000 (jer mu je plata trebala skociti na 700 000 ove godine pa sledece na 800 000), ali dolazi na dobro poznato mesto i moze to da nadomesti bonusima preko LS. Zvezda dobija sigurnost u skoku, Alanya smanjuje svoje troskove. Transfer koji bas svima ide u korist s obzirom na situaciju...
G

Gost lol

pre gotovo 2 godine

pa Zvezdašu dični,pročitaj vesti o tvom klubu pa ćeš znati !!! Lepo ti gospoda novinari napisali još pre mesec dana... Da si navijač kluba za koji se predstavljaš znao bi !
G

Gost lol

pre gotovo 2 godine

pa Zvezdašu dični,pročitaj vesti o tvom klubu pa ćeš znati !!! Lepo ti gospoda novinari napisali još pre mesec dana... Da si navijač kluba za koji se predstavljaš znao bi to !
@

@Dusmanin

pre gotovo 2 godine

Cudo ga onda nije doveo neki turski tim kad je tako dobar. Da nisu svi u finansijskoj krizi?
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Zamisli koliko tebi treba da byde lepo u zivotu da se bakces oko najave raspalog Milunovica koji jos malo pa 34 godina puni....Znaci oni se sprdaju sa nama navijacima

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Mrkela ili vraca bivse igrace ili dovodi Grofove preporuke.Sam ako krene,onda dovodi Dionija,Risaira itd.On mora da leti iz Zvezde,ali,stvar je sto de dobar Terzi za talove. Uprkos Mrkeli,ulazimo u LS.
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Samo budala u ovim okolnostima ne bi dovela Milunovića. Valjda ti je jasno da je za uigravanje štopera potrebna bar polu-sezona, ako ne i više, što se drastično smanjuje jer je Milunović već igrao za nas i poznaje sistem. A koga bi ti hteo umesto njega? Za ove pare?
M

Mutommbo

pre gotovo 2 godine

Nama su prekidi prošle godine bili rak rana u igri. Sa Milunovićem se to potpuno menja. Eraković zbog svoje brzine može da igra i na desnom beku koga nemamo, uz krilo koje će igrati povučeno. Ako nam je u napadu Pavkov, onda smo ekipa dominantna za prekide. Takođe pored njih tu su Dragović i Rodić, sa Erakovićem na desnom beku ili varijantom sa 3 štopera, teško da će nam protivnici parirati u vazdušnim duelima. Kangwa, Ivanić, Mitrović, Bukari su opasni za kontre i transformaciju iz odbrane u napad. Može Milun i na klupu da štopera igra Eraković, puno se opcija u igri otvara Stankoviću. Svakako da je bolje da za 400 000 - 500 000 držimo Miluna nego da dovodimo štopera koji ne može da pravi razliku i kvalitetu odbrambenog dela postave. Štoper treba da ima duel igru, iskustvo, skok i brzinu. Milunu fali brzina.
g

gost1991

pre gotovo 2 godine

Svi zapeli za napadaca ja ne bih menjao nista u napadu Pavkovu srediti glavu ima osecaj za gol,tu je i Pesic ne znam sta da ocekujem od njega… Iza napadaca imamo zverinjak. Pod hitno dovesti ozbiljna dva beka,pa sta nam bog da.

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Ja nisam pristalica toga da vracamo igrace.Podgrejana supa nikad nije ukusna kao tek skuvana,da slikovito objasnim.Ali,to ima i drugu stranu,vracaju se igraci kojima ne treba adaptacija.Povratak Kataija,Kange,Srnica,Milunovica,Pesica,Krsticica,i koga sve ne,opet znaci da Mrkela blage veze nema,koga da dovede i kako i gde da nadje pojacanja.Vratio bi on i Bastu ili Bratislava Zivkovica,da moze.Ja verujem u sva nasa pojacanja,i pruzam podrsku struci i timu.I dalje sam misljenja da Erakovica ne prodajemo,bez obzira na Miluna.Tih potencijalnih 10 mil je nista spram dve LS koje napadamo,a u nasoj ligi Cupa je i dalje bonus.Nakon evrope i SP cena ce mu jos skociti.U decembru ga prodati,ili tad dogovoriti transfer za naredno leto.Ne sad.Mi i dalje nemamo zamenu za Sanoga,koji nam treba za jace meceve(Deki ce forsirati Srnica kao zamenu),i dalje Rodic mora da crkava,a treba nam i jedan,ako ne i dva desna beka.Optimista sam,verujem da je LE minimum,a sanse za LS su takodje velike.
D

Delija penzioner

pre gotovo 2 godine

Možda podgrjana supa nije dobra , al je sarma bomba .....NAPRED ZVEZDA
S

Staracki dom

pre gotovo 2 godine

Ja se ponadao vratio se Davidovac, a ne ovaj deda.
2

2590

pre gotovo 2 godine

Spori Ritam Bend
U

Udri Djede

pre gotovo 2 godine

Djed je u sjevernom Londonu
G

Gde je Brz spic?

pre gotovo 2 godine

MRKELA, GDE TI JE "BRZ SPIC" KOJEG SI NAM OBECAVAO ZADNJA 2 MESECA..?!?
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Moram ja da ti pojasnim umesto Mitrasina...covek me zamolio, kaze ne ume on da udje na portal, a i ne bavi se citanjem istih...Dakle, kaze - pa covece, vec je doveden !!! Pojasnjenje : Mita smatra da je taj "brzi spic" - Pesic...
G

Gde je Brz spic?

pre gotovo 2 godine

pesic je najgori moguci spic koga smo mogli da dovedemo i najsporiji,cak sporiji i od onih sporaca bena i pavkova! Ohi je za njih Ronaldo licno,ali ga "mister" Namerno sabotira i neda mu da igra samo da bi ga oterali iz kluba i prodali!
P

Profesor Fudbala

pre gotovo 2 godine

Nije dobar za Alanjaspor, ali napadamo sa njim Ligu Sampiona. Prespor bio uvek, a sad tek sa 33 godine, jos ce da potpisu na 2-3 godine garantovano i imacemo Krleta 2 na platnom spisku. Uprava napolje!
@

@profesore...

pre gotovo 2 godine

Fejnord 8.komada... cisto da te podsetim na vasu najvecu Bruku!
O

Ohica

pre gotovo 2 godine

Jos jedan od onih "fudbalskih strucnjaka" koji verovatno loptu sutnuo nije. Uf sto bi voleo da vam daju na jedan dan da bude menadzeri, bas da vidimo koje mladice i koje fudbalere ce te vi dovesti! Ti si decko vazno brz, ma uopste mi nije jasno sto tebe Terza nije zvao da te pita dal moze Milun da dodje u Zvezdu!
P

Profesor Fudbala

pre gotovo 2 godine

Jos samo da vrate Marka Elznera
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Za naše standarde Zvezda je odradila fenomenalan prelazni rok do sada,mislim da mogu do LS,ima kvaliteta.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Odličan prelazni rok!!! Nadam se da će doći i desni bek za dve LŠ u nizu.
P

Profesor Fudbala

pre gotovo 2 godine

Nagurali 17 krila, potrosili dzabe 2 miliona za Bukarija, a imali su pred nosem Mitrovica i Mustafu, nisu doveli ni levog ni desnog beka, vratili dva matora mediokriteta, sto veciti rivali samo i znaju. Jedini dobar potez je Kangva i to zbog Grofa. Bio bi i Mitrovic da su kupili samo nejga, a ne pukli 2m na Bukarija i sad ce njih dvojica da se guse. Tih 2 miliona su mogli da preusmere na dva dobra igraca gde nam zaista fali, umesto dedovine koju nam uvaljuju.
M

Milunovic je

pre gotovo 2 godine

Jako,jako spor za LS...i pustitw vi te price o skoku...a sta je kod kontre protivnika.
D

Desni bek

pre gotovo 2 godine

Još desni bek, DESNI BEK,DESNI BEK,DESNI BEK,DESNI BEK....
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Takve su mu i partije, sa razlogom nosi taj nadimak ahaahhaha.
@

@bodibond

pre gotovo 2 godine

Za ove tvoje iz "mini Atletika" je Zunior Bajano licno! Cemu se ti muko smejes...
P

Pesic i Milun

pre gotovo 2 godine

Cist promasaj,a vi pricajte i nosite se sa emocijama koliko hocete...LS je u pitanju i tu samo kvalitat dolazi u obzir.
S

Sedorf10

pre gotovo 2 godine

Uh u pravu si. Trebali su dovesti Bremera ili bar Kulibalija. Cisto da ti budes zadovoljan.
F

Figueroa

pre gotovo 2 godine

Odlican potez...karta vise pogotovo u ofanzivnom skoku,svi koji prate znaju koliko smo u prvom mandatu bili efikasni poslije prekida i koliki je krater ostao u tom segmentu igre poslije njegovog odlaska...djed je bas ono sto nam je trebalo,zaista mislim da imamo odlicnu ekipu u skladu sa mogucnostima i buzdetom(mislim na Evropu i evropske finansije),za ovu livada ligu smo drugi univerzum...naravno ako sve u Evropi ne upropasti ona kamikaza na desnom beku...
5

555999

pre gotovo 2 godine

Dovodis igraca samo zbog prekida, to ne radi ni Surdulica. Sa druge strane, ako udjemo u LS sa njim i Sanogom pozadi samo cemo da gledamo kako suje brzanjci pored njih i gomile crvenih kartona iz ocaja.
@

@555999

pre gotovo 2 godine

Buraz molim te mi objasni sta i kako radi Surdulica, ako uopste i znas gde je Surdulica? Bas bi voleo u par recenica da mi objasnis kako se to dovode igraci! Posto vidim da znas materiju, jer si verovatno nekada bio fudbalski menadzer, pa eto cisto mi prenesi par saveta!
5

555999

pre gotovo 2 godine

Ako te zanima gde je Surdulica potrazi na mapi.
m

mmm8

pre gotovo 2 godine

Ne valja vam Ohi, ne valja Pesic, pljujete Pavkova, a Milunovic vam je idealno pojacanje. Svaka cast Milunovicu za sve do sada u Zvezdi, ali vratiti ga u 33 godine da menja Erakovica u slucaju odlaska je totalna katastrofa, ja razumem da je doveden da zavrsi karijeru i da bude neki bekap, ali da bude prvi stoper u LS mi je van svake pameti, jedino sta on ima to je skok igra ispred obadva gola i dobar je u gradjenu lopte, ali dzabe kada je spor kao puz, Zvezda kada izadje visoko, ako pukne kontra on dok se okrene igrac vec u 16 metara
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Jakog li pojacanja kad se vraca nakon godinu dana.
A

Aca.BG

pre gotovo 2 godine

Dobrodošao! Isti ljudi koji su ovde pljuvali Pešića da je spor ( a Pešić uopšte nije spor) sada ovde pljuju i Milunovića. Tačno je da je Milunović relativno spor igrač ali zato ima mnoge druge kvalitete. Uostalom, Dejan Stankovic (osvajač dve duple krune za redom, pobednik grupe LE i učesnik 1/8 finala iste) zna šta radi. Ako on u timu želi Pešića i Milunovića, znači da oni čine tim kvalitetnijim. Tačka! Čini mi se da su ovi pljuvači navijači komšijskog kluba, koji misle da će na taj način nešto da postignu jer se plaše sve jače i jače Zvezde. I s pravom se plaše jer Zvezda će još dugo da dominira. Stvari su došle na svoje mesto. I pre "žutih" je Zvezda bila najveći FK na Balkanu i opet je.
O

Ohi u Spic

pre gotovo 2 godine

pesic je balvan i jeste spor i nije za Zvezdu,ubrzo ce te se svi uveriti u to! Ohi je za njega Ronaldo licno,a Milun je dobar stoper!
O

Ohica

pre gotovo 2 godine

Pusti ih brate, vidis da su svi skolovani treneri, a da terena i lopte videli nisu. Kapiram da im das da naprave ugovor sa nekim ne bi znali, al zato znaju karakteristiku svakoj igraca na ovom svetu!
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Pesic nije spor. Milunovic nije relativno spor, on je jedan od najsporijih igraca na planeti. I najgrubljih, cesto je ta grubost neoprezna. Nije najgore resenje, ali vrlo lenj "skauting" sto se moze i ocekivati od uprave. Nasa uprava je toliko puta pogresila u odabiru pojacanja da umesto da ih dovode po kvalitetu, dovode ih tako sto je glavni kriterijum sto manje rizika.I umesto da taj rizik smanje tako sto zaposle iskusne skaute iz nekih dokazanih evropskih sredina i odlicnog sportskog direktora, oni zaposle Marina kao skauta koji nema dan iskustva, a najverovatnije ni intelektualni kapacitet za taj psoao, on naravno ne iskautira nista, a oni i dalje kupuju povratnike koji ni kad su bili tu nisu pravili razliku, a vratili su se kad im je karijera jos blize kraju. Vode svetski klub, kao da vode seosku zadrugu. A dug raste i pored solidnih rezultata.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Sad cemo imati skok i nazad i u napadu..odlican za 3 u liniji na tezim evropskim gostovanjima..e sad jos desni bek..
i

istina

pre gotovo 2 godine

Videcete mnogo puta kako na sredini terena u nemogucnosti da napravi faul, protivnicki igrac odlaze loptu protivniku u napadu a on ce sporo da se vraca i protivnik ce imati 100% sansu.To smo toliko puta vidjali u prvenstvu... Prosto ovo je neverovatna greska...
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Vidim krenula ofanziva grobara na komentare Haha na žalost ove sezone je samo Pesic promašaj ostalo ok rok za nas još uvek nizak standard
C

Cirkus sa tobom

pre gotovo 2 godine

Pesic ti je promasaj???? A milunovic ti je vrhunski igrac pretpostavljam
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Pesic nije promasaj,najbolji spic lige..dal je za ls to cemo videti
F

Fedor

pre gotovo 2 godine

Milunovic ce biti dobro pojacanje ,posebno za Evropu gde cemo verovatno igrati sa tri stopera,a tu je najjaci. Ljudi zaboravljaju da imamo samo Dragovica i Eraka kao ozbiljne stopere. Mali Lekovic je mlad i nema iskustva a Pankov je povredjen . Tako da ne vidim neki problem oko ovog transfera.
P

Pa dokle vise

pre gotovo 2 godine

A sto da igramo sa tri stopera??? Je samo zbog Milunovica da igramo sa tri igraca manje, Kakav je onda on to kvalitet ako zbog njega moramo da menjamo standardnu formaciju.
F

Fedor

pre gotovo 2 godine

Pa dobro ne mislim konkretno da igramo samo zbog njega ,ali znam kako Deki igra Evropu ,a i ti mozes da proveris i sam formaciju.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Forsirati Motiku i Lučića, Mustafu takođe.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

1 od tih zaboravi. Od juče je u drugom klubu, na pozajmici.
G

Gostaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Nama nista ne valja. a valjalo je kad nismo imali struje ono miholjsko ljeto.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Prijatelju, promeni ako mozes tu staru mantru....smisli nesto originalnije...ta mantra sa strujom i samponom,hmmm, pa zaista...vise nije cak ni zabavno. Cim neko krene da kritikuje rad uprave, Vi se hvatate za struju i sampone i sms poruke...A kako bi bilo da se mi koji kritikujemo, uvek hvatamo (a mozemo) za osvajanje titule evropskog i svetskog prvaka ??
@

@CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Druze a sto ti ne premenis malo mantru , pa priznas da je nekad nesto dobro, a ne samo ta mantra sta ce nam ovaj , sta ce nam onaj. Ako si kriticar, kao sto sam kazes, budi jednom i realan. Vise ni te kritike nisu zanimljive.
9

944049

pre gotovo 2 godine

Da li smo mogli većeg panja i sporijeg igrača da dovedemo
V

VujadinSavic

pre gotovo 2 godine

Tesko. On i Savic, tu su negde.
r

realno...

pre gotovo 2 godine

pljuju pesica, omalovazavaju ga kao spor je, a Milunovic im je odlično pojačanje... prosto navijaci zvezde nemaju pojma o fudbalu uopste.
Б

Бесни дек

pre gotovo 2 godine

Ови тулипани из управе су направили добар тим, али десни бек... На крају ће све ове паре бити узалуд бачене кад противници сконтају да је Гобељић слаба тачка, па крену по тој страни да пробијају. Овај има да направи неки затворски фаул или пенал, Звезду има да уканали примљеним голом из пенала и црвеним картоном. Резултат, Звезда трећу годину заредом испада из квалификација за Лигу шампиона и избија себи озбиљан приход из џепа. Ја наравно не бих волео да се то деси, али о чему причати са тако танком десном страном. Нагурали су 120 играча у везу и по крилима, а имамо 2 бека? О скаутима и способности управе да доводи играче то довољно говори. Једино што знају је да рециклирају повратнике по 3 пута и то је то. И они би хтели да доведу десног бека, али не знају да га нађу. Није ми јасно да у целој Србији и омладинској школи не могу наћи неког попут Хајдина ко ће макар мењати Родића у лиги понекад. То је просто невероватно. А и Станковић никад не даје шансу младим играчима. Шаљите онда те играче, типа Лучића, Мустафу, Вељу Николића на позајмице по Србији. Некој Чуки или Нишу могу донети пролазак у Европи и самим тим гурати српски фудбал даље. После их вратите у Звезду кад уђу у континуитет и стасају. Ако ови наставе овако да послују, Звезди ће се десити исто што и Интеру после 2010. Скоро деценију нису могли да се опораве од смене генерација. Овде прети да се деси исто, кад оду Борјан, Иванић, Катаи, Родић...
H

Hej

pre gotovo 2 godine

Neće Gobeljic igrati, eto za 10 dana će biti već postava za 3 štopera, Milunović kao najsporiji će biti centralni štoper, Dragović i Eraković spoljni štoperi. Rodić levo krilo a Stanković će tako biti pomeren bliže napadu po desnoj strani, što mu je prirodnije nego klasičan bek.
I

Info iz Rusije

pre gotovo 2 godine

Rusi pišu da je maltene sve dogovoreno sa Sočijem i da Egor Prucev dolazi kod nas, iako je CSKA bio zainteresovan za njega. Kažu obeštećenje oko 1,5 milion evra.
М

Митт

pre gotovo 2 godine

У каквом је стању Охи?
O

Ohi

pre gotovo 2 godine

U drugom................
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Poštujem sve što je Milunović do sada uradio za Zvezdu, ALI DOVESTI NJEGA I TO U 33.GODINI IZ NEKAKVE ALANJE, I TO KAO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA, TO JE PIŠANJE U OČI I SVIM ZVEZDAŠIMA I SVIMA KOJI ZNAJU BILO ŠTA O FUDBALU. On nikada nije naučio da se skoči na degažiranu loptu bez lakta protivniku u grlo, i na Evropskim utakmicama je dobio zbog toga nekoliko žutih a ako se ne varam i jedan crveni karton. On može da da neki gol na skok posle kornera, ali je strašno glupo dovoditi igrača samo zbog toga. Sasvim je solidan za našu ligu ali ništa više od toga. Ovaj transfer smrdi na nešto pokvareno,,,,,,, Jedino je dobro što škart Maksimović sada sigurno neće biti doveden. Ponavljam: MILUNOVIĆ SIGURNO NIJE POJAČANJE, A ŠTA JE : VIDEĆEMO.
s

strasno...

pre gotovo 2 godine

najsporiji stoper kojeg smo mogli da dovedemo, horor..
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Pustiti Bena,Falka,Nikolica da idu,Motiku,Lucica i Mustafu poslati na pozajmice i dovesti Filipa Djuricica to bi bilo idealno.
s

strasno

pre gotovo 2 godine

jel smo zaboravili 10 golova od Totenhema ili 9 golova Bajerna , isto je tako primao u Bate Borisovu tako petarde, i u Turskoj, pa on je garancije za petarde protivnika
G

Gost445

pre gotovo 2 godine

uđite u snimak utakmice crvena zvezda milan 2:2, uđite u snimak sa utakmica lige sampiona.... covek je rupa... nisu protivnici toliko jaki nego on je katastrofalan, jedan Erakovic zbog svoje brzine i pritiska na protivnicki kontranapad vredi više daleko od Milunovica... covek je spor i da uđemo u LS primećeno po 5 golova po meču
s

slazem se

pre gotovo 2 godine

Erakovic je za Milunovica Nesta licno.
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Bolje da gledamo Eraka na beku, nego Gobeljica, ofanzivno ne gubimo nista jer Gobeljic svakako ne moze da uradi nista napred, a defanzivno smo mnogo jaci, jer ako nista drugo Erakovic nije rizican da polomi nekom nogu.
G

Gost677

pre gotovo 2 godine

uđite u snimak utakmice crvena zvezda milan 2:2, uđite u snimak sa utakmica lige sampiona.... covek je rupa... nisu protivnici toliko jaki nego on je katastrofalan, jedan Erakovic zbog svoje brzine i pritiska na protivnicki kontranapad vredi više daleko od Milunovica... covek je spor i da uđemo u LS primećeno po 5 golova po meču
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Ђед одличан у скоку, добро чита игру, зна да изнесе лопту.
Н

НАРАТОР

pre gotovo 2 godine

ПИСАТИ ЗА аРСЕНА ЗАКАРЈАНА СВЕ ДОК ГА НЕ ДОВЕДУ.ВРИЈЕДИО БИ СВАКОГ МИЛИОНЧЕТА
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Nemamo mi te pare za njega, da nije ovoga sto se desava, lik bi otisao u Real ili Barsu
L

LukaToni

pre gotovo 2 godine

Odakle nam tolike pare, radi se o igraču od 19 godina, čiju vrednost Transfermarkt procjenjuje na 15 miliona. Mislim da kada bismo prodali tri najvrednija igrača (Erakovic, Ivanic i još neko) imali bismo možda dovoljno za njega.
M

Misasbc

pre gotovo 2 godine

Svi pisu erakovic ide, meni ovo mirise da ce da ga gurnu na desnog beka umesto gobeljarda
G

Gost1986

pre gotovo 2 godine

Тако ће и бити... Или ће мали Станковић то одиграти....
a

aman

pre gotovo 2 godine

Ne prolaze ovakvi igraci više, sporost u evropi ne prolaze već brzina , Milunovic ispada sa dva tri dodavanja.... i to će protivnici zvezde znati
G

Godzila

pre gotovo 2 godine

Pa da, ako bi Milunovic stajao na centru igrališta onda bi bilo tako.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Zavisi od formacije. Sa 4 u odbrani igrati sa njim bi bilo samoubistvo, pas jos ako igramo visoko. Ali ako igras sa tri stopera, dva brza i njim u sredini, to je vec druga prica. Prekidi ce nam biti jedno 30% opasniji sa njim.
Х

Х Х

pre gotovo 2 godine

Зато је био у тиму сезоне у Лиги Европе.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Ja ne znam kako cemo mi sa 3 stopera. Znaci da Bukari ispada iz postave + kanga ili kangva (a to nema smisla), pritom desno ving beka nemamo (nemamo ni klasicnog, al Boze moj). Ako igramo sa 3 stopera, Sanogo tu mora da igra, isred su Katai i Mica dakle nema mesta sa Bukarija. Mislim da je dovodjenje Milunovica vise iz razloga sto znaju da ce prodati Eraka na kraju kvalifikacija.
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Ne miješam se u rad Dejana Stankovića, on zna kako će sve ove igrače da ukompunije, za sad sve funkcioniše kako treba, podigli smo standarde, imamo dobre fudbalere za našu ligu pogotov, mala vrata su oškrinula što se tiče Lige šampiona, Pjunik, pa neko od ovih nije nikakav bauk da se ne može sa njima igrati....ali ono što treba, jeste da nas bude što više na stadionu, ljudi da li ste svjesni da nikad nismo bili u ovakvoj formi i igri još od Barija, sjetite se SMS "Za moju Zvezdu" , a vidi sad..... AJMO JAAKOOO 1!!
G

Gost191290

pre gotovo 2 godine

Zato sad Erakovic može da cepa desnog beka bar do kraja kvalifikacija
J

Jagodinac

pre gotovo 2 godine

Nije los potez vratiti Milunovica,ipak poznaje sistem i Stankovica. Jeste spor ,a nadoknadjuje to dobrim postavljanjem, zna da napravi pametan faul. Kao takav, moze dosta da utice na malog Lekovica, koji dosta podseca na njega prema onome sto sam ga gledao,posebno na prvenstvu za mlade skoro. Treba tom decku dati sansu,da ne padne psihicki zbog onog promasenog penala protiv Kolubare
t

tampiii

pre gotovo 2 godine

Dolaskom Đeda otvorilo se vise mogucnosti za trenera. Zvezda sada moze sa trojicom pozadi da igra jer ima dosta igraca koji mogu da zauzmu tu poziciju. Idealna trojka Milun, Drago i Erak.... Sanogo takodje moze da pokrije tu poziciju, Pankov i mladi Lekovic u nasem prvenstvu da se kali. Rodic i Mustafa su idealni da igraju kao bekovi/krila. Kanga i Kangva u veznom redu i napred Katai Ivanic i Pesic. Msm da bi taj tim odlicno funkcionisao. Bukari bi vise od pomoci bio sa klupe zbog brzine. Mora mnogo da radi na kontroli lopte. Pavkov i Mitrovic takodje kao dzokeri sa klupe.
г

галадр

pre gotovo 2 godine

хахахах да ради на контроли лопте, па јел си гледао неку утакмицу леба ти....
t

tampiii

pre gotovo 2 godine

Naravno da sam gledao, coveku konstantno bezi lopta kada krene 1 na 1. To je svako video
M

Mmmmmpapooa

pre gotovo 2 godine

Bravo, Terzića za lijevog beka vratiti iz Italije. A sad za desnog beka nemam rjesenje, možda potražiti u Rusiji ili ukrajini da iskoristimo ovu situaciju. MRKELA kad ne znaš , pročitaj ovaj komentar blavore jedan
d

darkobg

pre gotovo 2 godine

Ma samo su čekali tvoj komentar da bi shvatili da su moguća pojačanja u Rusiji i Ukrajini. Zar stvarno misliš da sede i čekaju skrštenih ruku i prelistavaju portale čitajući komentare tastatura navijača?
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

Deda nadimak najbolje pokazuje njegovu brzinu ... sta smo mi bogu zgresili
9

944049

pre gotovo 2 godine

Vi gledajte kako cete sa aek-om, pusti ti nas 🔴⚪️
R

Rolla

pre gotovo 2 godine

Licno mislim da nas je njegovo odsustvo kostalo nekih utakmica prosle godine,pogotovo protiv rendzersa(gol Balogana iz kornera,nije jednostavno imao ko da ga cuva...) Dobrodosao nazad :) Sedim neko vece razmisljam,Suarez u atletiku 6m primao.Besplatno da smo ga doveli,dali 4-5 miliona za platu(manji porez nego u spaniji),iskidao bi covek jos godinu dve mozda.Svakako zele Desersa 4m da plate+plata.Steta,mozda je bio trenutak za neko spektakularno pojacanje na nasem prostoru,jos bi se kao takav tip napadaca uklopio sa ostalima.Bratina potpisao za Nasional...ima jos fudbala u nogama za danasnje fudbalere.
A

Add

pre gotovo 2 godine

Druze mator si da pises bajke
Х

Х Х

pre gotovo 2 godine

За 2-3 године ако се настави овакав напредак клуба не би било чудо очекивати тако неку звезду на заласку каријере.
a

argh

pre gotovo 2 godine

Suarez je otišao u Nasional, jer mu je to prvi klub u kojem je igrao. U Zvezdu ne bi došao za te pare. Ali Jovića smo mogli da pokušamo.
R

Rolla

pre gotovo 2 godine

Nije 2012a pa da deluje ko bajka,mozda ove godine tesko,ali kroz godinu dve ocekujem iskreno iskorak u tom smislu. Prvo cela Srbija kroz neku godinu dobija 5 6 nova stadiona,sto znaci bolja infrastruktura,bolji uslovi,primamljivija liga.Beograd ko Beograd,jedan od lepsih gradova za zivot u Evropi ako si fudbaler,mnogo stvari mogu da uticu tu. Drugo,ako malo bolje razmislite,Zvezda ce jos dugo vladati Srbijom u fudbali,svake godine od sledece godine sigurna LS,para ce biti,ne budite negativni toliko.Bice uslova za takva pojacanja,polako samo :)
G

Goster

pre gotovo 2 godine

san navijaca zvezde je desni i levi bek ,jer ovom kupovinom znaci da Erakovic.Milun je dobar igrač i dobro pojačanje ali ako vec beka ne mogu da ubodu nek predju sa tri u zadnjoj liniji pobogu ima 10 krila nek dvojica makar se pomjere malo pozadi kao sto Kostic radi u Ajntrahtu i svi srećni i zadovoljni Katai da bude drugi spic i nek ima svu slobodu i to je to
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Pa gde ćeš veću slobodu za Kataia? Čovek nas udavi sa svojom slobodom u igri.
N

NemasPojma

pre gotovo 2 godine

KATAI JE ZA ZVEZDU BITAN KAO SVOJEVREMENO MESI ZA BARSELONU

cofi_pfc03

pre gotovo 2 godine

Znaci Erakovic im ide zato je Stefan Mitrovic doveden da bude standardni bonus
p

plavac

pre gotovo 2 godine

ali šta čupo misli da će da napravi u zenitu meni nije jasno