Nemanja Milunović ponovo u Zvezdi (©printscreen)
Nemanja Milunović ponovo u Zvezdi (©printscreen)

Gde je deda? Evo ga “Deda”! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.07.22. | 11:45

Nemanja Milunović i zvanično ponovo u Beogradu

San navijača konačno je ostvaren. Nemanja Milunović i Aleksandar Dragović zajedno u odbrani Crvene zvezde, istina, godinu dana nakon što su već bili viđeni u glavama pristalica kluba. Zato sada uz podršku “nadošlog” Strahinje Erakovića što obećava sigurnost pred golom Milana Borjana, barem do kraja evropskih kvalifikacija, kada bi najmlađi od Zvezdinih štopera mogao da ode u Zenit.

Čak i ako se to desi, trener Dejan Stanković biće nešto mirniji, jer utisak je da Zvezda odavno na štoperima nije bila bolje pokrivena. Tu su još i Radovan Pankov, mladi Stefan Leković da uči, Seku Sanogo može da zakrpi po potrebi...

Izabrane vesti

Imena Dragovića, Milunovića i Erakovića ipak su nivo iznad, ozbiljna garancija kvaliteta. I razlog za dobro raspoloženje u Ljutice Bogdana, oslikano i najavnim klipom za Milunovićev povratak. Uz snimak iz filma “Mrtav ladan” i Nenada Jezdića koji postavlja pitanje: “Gde je deda? Moj deda? Naš deda?”.

Tu je, stigao je. Zvezdin “Đed”, kako su ga zvali u prvom mandatu zbog iskustva i uloge koju je imao u svlačionici.

Zvanična promocija Milunovića zakazana je za danas u 14 sati. Mada nema tu mnogo nepoznanica. Dve godine je već bio na stadionu "Rajko Mitić" i svi znaju koliko njegovo prisustvo znači timu. Zato mu se na crveno-beloj strani Topčiderskog brda svi i raduju.



tagovi

Nemanja MilunovićLetnji prelazni rok 2022FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara