Branislav Ivanović (©AFP)
Branislav Ivanović (©AFP)

Geztepe kontaktirao Branislava Ivanovića!

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.09.20. | 14:54

Srpski as tražio malo vremena da razmisli

Iznenađenje iz Turske - uprava Geztepea kontaktirala je Branislava Ivanovića kako bi opipala njegov puls na temu dolaska u Izmir!

Vrhuška Geztepea odlučila se za vrlo ambiciozan korak, a kako navodi tamošnji sajt Aspor prvi kontakt sa Ivanovićem bio je više nego pozitivan. Sastanak je održan putem video linka, a navodno su se emisari turskog kluba potrudili da Ivanoviću prezentuju planove za izgradnju novog stadiona i klupski projekat za ekipu, što je ostavilo dobar utisak na nekadašnjeg kapitena Srbije.

Izabrane vesti

Ivanović je posle obavljenog razgovora tražio od ljudi iz Geztepea da mu daju malo vremena da razmisli o svemu, pre nego što se klupko dalje bude odmotavalo. U klubu očekuju još jedan razgovor sa nekadašnjim štoperom Zenita, gde će takođe putem video poziva razgovarati o plati i dužini ugovora.

Ipak, veliko je pitanje koliko je realno da se Geztepe dokopa velikog potpisa. Od momenta kada je bilo jasno da će Ivanović otići iz Sankt Peterburga dovodio se u vezu sa nekoliko ozbiljnih poslodavaca, najčešće sa Ostrva. Pominjali su se Lids i Everton, ali je on lično čekao Fulam. Kako se ranije pisalo, Ivanović je razgovarao sa ljudima iz Fulama, a on bi se rado vratio u London gde je godinama s velikim uspehom branio boje Čelsija. Baš u zapadnom delu grada iz kojeg je Fulam ima kuću u svom vlasništvu.

Od momenta kada je ta informacija predstavljena, do danas nije se dogodilo apsolutno ništa. Ivanović i dalje nema klub, a Geztepe sada pokušava to da iskoristi. Klub iz Izmira je ranije imao usmeni dogovor s Bogdanom Planićem, ali je on ipak otišao u Makabi iz Haife. 



tagovi

Branislav IvanovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara