Branislav Ivanović (©Reuters)
Branislav Ivanović (©Reuters)

Branislav Ivanović čeka Fulam!

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.08.20. | 11:04

Povratak u Englesku posle tri i po godine sve bliži...

Branislav Ivanović još nije rekao sve što je imao u engleskom fudbalu i posle tri i po godine mogao bi da se vrati ne samo u Premijer ligu, već i u Zapadni London!

Doduše, neće Branislav Ivanović ponovo da zaduži Čelsijevu opremu, već kako javlja portal B92, nekadašnji kapiten Srbije mogao bi karijeru da nastavi u - Fulamu.

Izabrane vesti

Da bi se to dogodilo, potrebno je ipak da Fulam obezbedi katu za povratak u Premijer ligu, a od tog cilja deli ga samo trijumf protiv Brentforda u finalu plej-ofa Čempionšipa. Kako se navodi, Ivanović je u ozbiljnim pregovorima sa Fulamom i čekaće rasplet.

Ono što je zanimljivo jeste da je Ivanović bio zanimljiv Fulamu i u vreme mandata Slaviše Jokanovića. Međutim, želja srpskog stručnjaka nije ispunjena pošto je u klubu procenjeno da je Ivanović suviše star za premijerligaški fudbal.

Iako je u igri i Everton Karla Ančelotija, s kojim je Ivanović imao svojevremeno dobru saradnju, srpski as bi radije prihvatio Fulamov poziv, pošto ima nekretninu koja je jako blizu Krejven Kotidža i praktično bi se vratio u stari kraj gde je živeo preko deset godina.

Podsetimo, u javnosti se spekulisalo da bi Ivanović posle rastanka sa Zenitom mogao čak i u Crvenu zvezdu, a pominjale su se i bogate ponude sa Bliskog istoka.

I pored toga što je u februaru napunio 36 godina, Ivanović je u dresu Zenita pokazao da je i dalje štoper vrhunskog kalibra, a iz Sankt Peterbura je otišao sa duplom krunom u rukama...



tagovi

Branislav IvanovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara