Komentari na vest

Glas Karla Ančelotija: Sudije nas ne poštuju! I Ćavi podržava trenera Reala

h

hahahh

pre 6 meseci

Hhahaah ljudi pokrali jeno 6-7 lš i 10 la ligi i ovaj nesto prica
A

Allianz

pre 6 meseci

Ako vam 3 lige šampiona gratis nije dovoljno onda ne znam šta više tražite. Onoj kradji je ceo svet prisustvovao, i sad se na sudije žalite.
V

Vinegar

pre 6 meseci

Sudije i treneri su oteli fudbal. Doslovno zele da budu prve zvezde. Treneri su toliko dobili podrske od vlasnika klubova u insistiranju taktike, stila igre, da su igraci totalno izgubili ono malo slobode koja je kljuc igre. Sve se svodi na neke brojeve, procente, a bez te slobode, tog vica, igra gubi draz. Nema vise onih igraca koji su “zabavljali” publiku. S druge strane, sudije su postali toliki autoriteti da je to zabrinjavajuce. Sve ovo ne bi bio problem da je svaki trener Ferguson i svaki sudija Kolina, vec imamo sijaset dunstera koji unistavaju igru. Sada je to otislo na nov nivo gde se sudije i treneri takmice “cija cuna veca”.
P

Prijatelju

pre 6 meseci

Pa ko bre brani krilu da dribla? Jel neko branio Mesiju? Ronaldinju? Nejmaru? To samo od novijih, ranije Anriju, Zidanu, Zubi? Ne nego su krš igrači. Kažu Rašvord najbolji napadač na Svetu samo nema sa kim da igra, momak ne bi igrao za Como dvehiljaditih u Seriji A kakav je igrač. Ovi što znaju da driblaju oni to i dalje rade, ali ih je sve manje i manje.
V

Vinegar

pre 6 meseci

O tome pricam, al pogresno tumacis. To je moglo ranije, danas ih u startu ogranicavaju i igraci se uopste ne razvijaju u tom smeru. Naravno, saglasan sam i ja da nema tog kvaliteta kao ranije, ali svejedno treneri previse uticu.
g

gosttt

pre 6 meseci

Jako ljigav covek ovaj anceloti podmukao a ne smeta mu kad se real gura
5

545

pre 6 meseci

Nema odvratnijeg kluba od reala nista posteno nisu uzeli secamo se pljacki protiv bajerna 2 puta,juventusa,psg-a i atletika