Komentari na vest

Gledaćete Kataija još na Marakani, u opticaju ugovor na godinu plus godinu

A

Alex20@Mililic

pre oko 1 mesec

@Mililic – naravno, ti ne možeš zamisliti da Zvezdu kupi neki stranac i da joj automatski izbaci petokraku iz grba! Od toga se najviše plašite vi neokomunisti, ljubitelji lika i dela druga Tite! On što je kafkijanski u tvom slučaju je ulazak u nadrealni svet! Još uvek robuješ ideološkim mantrama iz prošlosti. Mora ti biti jasno da se u životu sve menja, a život teče dalje! Za 10 godina ništa neće biti isto kao danas i nadam se da će moja Zvezda i tada postojati, ali da u njenom grbu neće više biti ona sramna petokraka, (niti da će više postojati tzv. Kuća cveća!
M

Miliic

pre 30 dana

Po trzisnim uslovima bas me briga ko bi kupio. Stvar je da nikada u ovom slucaju ne bi bilo trzisnog nadmetanja, sve bi bilo namesteno da postojeca garnitura samo ozvanici da je to i njihovo privatno vlasnistvo.
R

Repac Plandište

pre oko 1 mesec

Da, Katai nije imao pluca Jugovića ili Dejana Stankovića a jos manje ih ima sada. Ipak Katai je uvek davao sve od sebe i izgarao za Zvezdin dres, nikada se on nije stedeo ili plasio duela. O majstorstvo je suvišno pricati. Katai Magico. Sa ovim su se složili...

Jlubisa Urosevic

pre oko 1 mesec

Zbog takvih penzionera kao on, kanga i td Bahar je morao da ode iz zvezde.
S

Samo statistika govori sve Magiko

pre oko 1 mesec

Ko ima bolju posle rata
i

info011

pre oko 1 mesec

Dug zvezde prema njemu pola terzi pola katai i ugovor isto
X

Xyz

pre oko 1 mesec

Prodajte sve mlade, Nedeljkovica, Mijatovica, Lukovica, Djurica, Azarova, a neka nam igraju penzioneri
i

info011

pre oko 1 mesec

Mora lice sa poternice da kupuje po dedinju
i

info011

pre oko 1 mesec

Mora lice sa poternice da kupuje po dedinju
K

KONTRAVERZNI SRB

pre oko 1 mesec

PRIVATIZACIJA !!!! Necemo vise drzavu i politiku u Zvezdi !!! Samo privatizacija. Ja i moja deca ne idemo na stadion dok ne cujem da Zvezda ima VLASNIKA !
M

Mililic

pre oko 1 mesec

I mislis da ce dozvoliti da neko drugi kupi? Tek onda ne bih isao, ne bih vise ni pratio.
Х

Х Х

pre oko 1 mesec

Баш смо се потресли због тебе и твог детета. Онда Немци не треба да прате фудбал, пошто нема приватних клубова. Такође ни навијачи Реала и Барселоне. Бенфике, Порта, Ајакса...
@

@Х Х

pre oko 1 mesec

Vidi se da blage veze sa zivotom, a pogotovo fudbalom nemas. Svi klubovi koje si nabrojao su delom u vlasnistvu navijaca, a delom u privatnom vlasnistvu. Nijedan od tih nabrojanih klubova nije u vlasnistvu drzave kao sto je slucaj sa blizancima, pa da im drzava namesta titule 3 decenije unazad.
A

Astral

pre oko 1 mesec

@Х Х Druze, ajde molim te prvo proveri informacije pre nego sto nesto napises. Znaci veze s vezom. Svi nabrojani nemaju veze sa drzavnim vlasnistvom.
T

Teniser

pre oko 1 mesec

Zvezda ima vlasnika to je drzava Srbija, isto kao i Partizan i gotovo svi ostali klubovi u Srbiji.
L

Lalegale

pre oko 1 mesec

Magiko
M

Miliona

pre oko 1 mesec

Svi znamo da ce biti plata pola pola...

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Aj se nadjemo ispred suda.
M

Monteroo

pre oko 1 mesec

SLS može da igra jod pet godina jer zna da doda primi loptu,sutne...fizički on ozbiljnim fudbalom ne može duže od 15 min... Rešavace sve utakmice u našoj ligi pešaka kao i do sada...
r

rsczz

pre oko 1 mesec

U Evropi neka ulazi desetak minuta po utakmici a u SL neka igra svih 90 i dobro svima.
g

gostttttt

pre oko 1 mesec

Ono što je Livaja u Hajduku, to je za nas Katai u Zvezdi. Oooo Katai Magikooo
D

DonKyo

pre oko 1 mesec

Darijane, ti li si?

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Katai je sada igrac za domacu ligu, zajedno sa Kangom, Ivanicem i manje vise svim ostalima. Mislim da u Zvezdi nema igraca, mozda jedino Hvang, koji fizički, tehnicki, trkacki, moze da igra u bilo kom takmicenju u Evropi. Samo nemojte da mi spominjete Krasoa i Bukaria, pa oni da valjaju nesto ne bi igrali u Zvezdi. Eventualno Spajic moze da parira po onome sto je pokazao u poslednjih par utakmica. Šljivić, Mituljikic, Mimovic, Knezevic su suvise neiskusni, fizicki slabi da bi dobijali priliku u Evropi, realno, mi nemamo ekipu za nesto jace od JSL. Pa mi raspali Partizan godinama ne mozemo da opeglamo kako treba, pored ocigledne razlike u kvalitetu a ne nekog u Evropi. Uostalom, pokazali smo koliko mozemo sa ovom ekipom u LS, ko hoce da vidi, vidi, ostalo je samo mazanje ociju i nerealni ciljevi.
p

pancevac992

pre oko 1 mesec

ti ocekujes ekipu da osvoji 15 bodova u ls?u kakvoj vi zabludi zivite,trener je bio problem,nee ekipa,ova ekipa bi prosla grupu kao 3 da je Miloje bio tu
N

Nenad1246@VecaBg1971

pre oko 1 mesec

@VecaBg1971 – naravno, sve je tačno što si napisao! Zvezda nema ekipu za Evropu! Grupne faze LE (prošle godine) i LŠ (ove godine) su to nedvosmisleno potvrdile! Najveći promašaj je oslanjanje na drugorazredne Afrikance, totalne autsajdere, epizodiste i statiste za evropski fudbal. Nažalost, ti Afrikanci imaju nenormalno visoke ugovore, za svoju minornu vrednost! Zbog tih autsajdera iz Afrike deset generacija mladih igrača Zvezde nisu dobijali šansu! Tako je i dan danas! Ni jedan trener Zvezde nije u stanju da ima fizički pripremljene igrače na evropskom nivou i da pripremi igru na nivou evropskih fudbalskih standarda (brza igra sa najviše dva dodira, snažna duel igra, brza tranzicija i presing na zadnju liniju. To što nam sada prikazuje Zvezda pod palicom “pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca” nema dodirnih tačaka sa fudbalom kojimse igra u Evropi. A, onda se neko čudi kad sve više navijač aZvezde traži privatizaciju!
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Nenad1246@ da ne zalazim u tvoj celi komentar.Ali mi para oci kako trener ne zna da postavi igru,'brzu igru,sa najvise dva dodira,i presing na odbrani protivnika. U kom ti paralelnom univerzumu zivis,za tako nesto ti trebaju igraci neverovatnih brzinskih karakteristika a ti ih mozda u Zvezdi imas trojicu,u vrh glave,i to je mnogo.Dosta klubova pokusava da igra to u evropi sa neuporedivo vecim budzetima i nekima uspeva nekima ne,a realno postoje dva kluba koja to rade na vrhunski nacin,City i Liverpul.I sve ovo stavi po strani,svako ko dira Vladana Milojevica i kaze bilo sta lose za njega,taj nije covek a najmanje Zvezdas.
s

sasa70

pre oko 1 mesec

tresu se mancester, real, barca, bajern i ostali velikani sta ce da bude ako nedaj boze igraju sa zvezdom!!!!
n

nindzakis

pre oko 1 mesec

Pa i treba,igrace sa Zvezdon u LS A s kim ce Partizan kompleskasu?Derbiji sa Tsc-om i Cukarickim?To vam je ostalo.Idi gledaj u sunce,tolko mozga imas.
1

1912

pre oko 1 mesec

Liverpul je pao na Rajku pre pet godina...Kad je Partizan ostvario poslednju pobedu u Kupu/Ligi šampiona? Ima li živih svedoka tog vanvremenskog podviga?
S

Stramaconi22

pre oko 1 mesec

Zasluzio je,nema sta! Po meni je mozda Ivanic bolji igrac u ovom veku,ali i Katai je fantastican!
g

gosttt

pre oko 1 mesec

Ivanic bolji u ovom veku od Saleta? Koji si ti fudbal gledao rodjace
C

Comi81

pre oko 1 mesec

Sve ok za platu od 300.000 on više ne može da bude nosilac igre,može da odigra maximum pola sata...
g

gostttttt

pre oko 1 mesec

Da mu daju 10 000e dovoljno mu je. Pa on se ne oznoji na treningu a ti pomonjes cifre koje ne bi dobio nigde u Evropi. Ne preteruj, dobar je igrač, ali te plate što daju igračima koji u Evropi ne mogu da naprave razliku su bačene pare.
S

Sale555

pre oko 1 mesec

Tako i treba. Samo da se fizicki dovede u red, ova povreda ledja ga je bas unazadila kao nikada do sada. Ima on jos magije u tim nogama, ako ne kao krilo, onda neka desetka/poluspic, posebno za domacicu. Ali na leto mu dati poseban program rada da se maksimalno zategne za sledecu sezonu.
6

6456546456

pre oko 1 mesec

U kakvim ti iluzijama zivis, sunce ti...
9

95

pre oko 1 mesec

Boljeg nemamo! Katai magiko!
T

Teniser

pre oko 1 mesec

Za sve igrace u Srbiji treba uvesti porez od 90% na sumu preko 100.000 eur godisnje. Tako bi nestali svi hohstapleri koji se vrzmaju u nasem fudbalu.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Druze sve treba da se umrezi u da se vidi gde svaki dinar ide. Sve preko plastike (kartice) nema vise dupli racuni jedan ovde jedan u Nemackoj Zanzibaru. Onda bi poceli da se iznenadjujemo za koliko se igraci prodaju ili kupuju.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Jesam za to da mu se produži ugovor, ali nikako da ima milion i kusur evra sa bonusima po sezoni kao do sada. On je u ovom trenutku dobar da ulazi sa klupe u drugom poluvremenu, mislim da jedno poluvreme može da odigra vrhunski, nikako celu utakmicu. Prema tome, max 500 hiljada evra po sezoni.
D

Don Vito Corleone (dodatak)

pre oko 1 mesec

@Don Vito Corleone – samo da se nadovežem na moj prethodno objavljeni komentar! I dalje mislim da jedno poluvreme Katai može da odigra vrhunski, nikako celu utakmicu i zato mu je dovoljno 500 hiljada po sezoni! Za razliku od Kataija imamo jednog igrača koji je bez premca (second to none), a to je nenadmašni Kanga. Njemu bih produžio ugovor do 50. godine života, uz maksimalni ugovor od 1,5 miliona evra! Mnogo je zadužio Zvezdu! “Najuveća je, najveća moja Zvezda crvena, volim je do,ludila zato što sam Delija”!
P

Pančevac992@Don Vito Corleone

pre oko 1 mesec

@Don Vito Corleone - Tebe će kao berzanskog konsultanta pitati ovi iz rukovodstva Zvezde! Do tvog retrogradnog mišljenja im je stalo kao do lanjskog snega!
г

гост 1312

pre oko 1 mesec

Озбиљни клубови, велики клубови у европи, играчима који још могу да играју 90 минута фудбала на врхунском нивоу, а у озбиљним су годинама, не дају уговоре дуже од годину. Коке и Атлетико Мадрид, Крос, Модрић и Реал, Кимих и Бајерн и да не набрајам даље, има тих примера… Код Звездана, 2 године одма’, повећање плате, само да се задовољи маса и истали за премије. Да се разумемо, свака част Катаију за мајсторство. за неке партије док је могао да допринесе, у овом тренутку његов нови уговор је пуцањ себи у ногу. Човек је пропусти припреме јер је шутнуо лопту и повредио кичму, ето толико може да допринесе! Постали смо задруга, сеоски фудбал!
6

666999

pre oko 1 mesec

Zbog tog pilicarskog razmisljanja i igranja na staru slavu, mi ne napredujemo niti u jednom segmentu. Zato tu smo gde smo i nema naznaka da ce nam biti bolje zbog pilicarskog razmisljanja ljudi.
N

Nikola868686

pre oko 1 mesec

Slazem se u potpunosti,nema nista gore nego kad se forsira neko ko je u proslosti imao velike uspehe a u sadasnjosti nema kapacitet da ponovi to.
G

GOST1234

pre oko 1 mesec

UPRAVO JE TVOJ STAV PILICARSKI!!!!!!!!!!!!!! COVEK JE VEC SAD ZARADIO STATUS LEGENDE KOD NAVIJACA, I JOS UVEK JE KORISTAN ZA TIM. SASVIM DOVOLJNO ZA UGOVOR NA JOS GODINU DANA................

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Zato što nismo tako hteli da igramo, poštujući one koji su sve to iznedrili dobili smo malog zlog jevrejskog čovečuljka i epilog je poznat. Tako da ne mlati.
M

MAGIKO KATAI

pre oko 1 mesec

LEGENDA KLUBA!!!👍👍👍💪💪💪🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Б

Бравооо...

pre oko 1 mesec

...и даље да уживамо у магијама Салета Катаија!
7

7-ma u nizu....

pre oko 1 mesec

KATAI JE UBEDLJIVO NAJBOLJI IGRAC KOJI JE IGRAO U ZVEZDI U ZADNJIH 20 GOD. I POTPUNO JE NORMALNO DA U SVOM KLUBU I ZAVRSI KARIJERU,PUNA PODRSKA ZA NASEG MAGIKA👍🏆
T

Toole

pre oko 1 mesec

Katai sedma zvezdina zvezda!!!
S

Slavuj

pre oko 1 mesec

Nesporno dobar fudbaler, velika lijenčina koji neće postići ni dio onoga što je mogao na osnovu talenta i fudbalskog znanja. Ovako ispade da nije mogao igrati u osrednjem španskom prvoligašu, MLS, a da u ovoj ligi i CZ može igrati bez treninga, oko pola sata , jer nakon toga mu je duša u nosu. Šteta jedan od mnogih bez radne navike i upornosti, a da zna fudbala, zna. Legenda Voše, a igra u CZ, kao i mnogi drugi. Toliko o tome da se voli klub u kojem ponikneš i stekneš fudbalsko znanje.
V

Volim svoj klub

pre oko 1 mesec

Katai magikoooo! Današnji fudbal se pretvorio u trčanje, taktiku i šut. Naravno da i Zvezda treba da ima većinu fudbalera sa ovim karakeristikama. Ali zbog Kataijevog poteza se dolazi na stadion i njegov potez se prepričava danima... A kao džoker, on može dati doprinos rezultatu, to je sigurno. Sam njegov ulazak na teren diže celu ekipu, a i navijače!
T

Trulex

pre oko 1 mesec

Blizancima ne treba ni trcanje, ni taktika, ni sut u ovoj nasoj kvazi ligi, titule dogovorene i pre prvenstva i tako 30 godina unazad.
B

Bolje

pre oko 1 mesec

da si napisao nadimak Trulež. Takav ti je i komentar!
G

Gost98

pre oko 1 mesec

Daleko naš najbolji igrač u ovoj novijoj eri ali od ove sezone je primetan veliki pad kod njega, nije to više onaj stari magiko. Tako da mislim da ovaj produžetak nije previše pametan potez. Mislim da bi najidealnija sredina za njega od naredne sezone bila Voša, gde bi svakako imao bitnu ulogu i priliku da završi karijeru u klubu čije je dete.
F

Filip9922

pre oko 1 mesec

Naravno da je zaslužio da mu se produži ugovor, doneo je toliko toga Zvezdi, red je i da Zvezda vrati njemu, da ga osiguraju do penzije. U svakom slučaju, i dalje u našoj ligi ima šta da pokaže. Treba da negujemo legende (za mene je legenda moderne Zvezde) i da ih poštujemo za godine koje su dale Zvezdi, a ne kao mnogi klubovi koji su batalili legende kao da nikad nisu ni igrali za njih.. Znam, sada će mnogi reći “A šta ćemo sa Borjanom?” Razlika u tome je što se Borjan bunio, žalio da neće klupu itd… Dok je Sale sve vreme ćutao i igrao… Čak i kada su mu zviždali na promašene šanse, čak i kada je grejao klupu… Nikada se nije uvlačio Delijama i ostalim navijačima, nego je ćutao i igrao.. Što se mene tiče, respect za njega do neba, i naravno da bih mu produžio ugovor…
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Podržavam. Ali on nije opcija za startnu postavu, može za rotaciju ili domaću ligu. Uz naravno platu ne veću od 360 000 godišnje.
d

dkcz

pre oko 1 mesec

drago mi je što ljudi ovoliko vole Kataija, zaslužio je to
C

Cccc

pre oko 1 mesec

Katai je nesporno najveći znalac u ovoj ligi ali ljencuga do bola, fizička sprema za 20 min profesionalnog fudbala i nista vise. Mislim da je ovo bacanje para, po meni ni 100000 € mu ne bi dao po godini. Da može dobiti negde više i da ga neko hoće odlepršo bi ko i svi.
d

dkcz

pre oko 1 mesec

Sale neka igra dokle hoć i može, ne diraj ga
S

Srbue

pre oko 1 mesec

Prestanite da poredite igrača kome je vrhunac ubijanje Slovana sa igračima koji su doveli Zvezdu na krov evrope i sveta i koji su igrali fudbal u najboljim ekipama evrope i postali legende evropskog fudbala. Katai nigde nije igrao fudbal sem u Zvezdi i nasoj ligi, nije mogao da se ustali u Eibaru tako da budite realni i ne brukajte se
@

@Srbue

pre oko 1 mesec

On nije igrao u većim klubovima samo jer ima bolest krvi zbog koje je par puta skoro i prestao da se bavi fudbalom. A posle se pronašao u Zvezdi jer mu je ovde bolje da igra i za možda nešto manji novac nego da se bori za opstanak po Turskoj, Arabiji ili šta ti ja znam već. Svakako u ovim uslovima fudbala gde iz Srbije odlaze deca kad odigraju dve dobre utakmice za nenormalne pare, njegova karijera u Zvezdi je za poštovanje.
S

Srbue

pre oko 1 mesec

Niko nije rekao da nije za postovanje ali nemojte preterivati. Isao je on sa 20 godina u Olimpjakos pa slomio nogu tako sto je sutao lubenice, ovakvu lenjost i motiv nijedan ozbiljniji klub ne bi tolerisao. Pre 10 godina je rekao Bozovic ne mogu da gledam u pasulj dal se igra Kataiju ili ne
M

Mitrandir

pre oko 1 mesec

Posebno mi je drago kad neki igrač ovako ostavi trag u Zvezdi jer je to danas u ovom savremenom fudbalu gde su pare jedino važno sve ređe. Zato su mi baš dragi igrači kao što su Katai, Lazović, Dragović, Borjan jer je to suština fudbala.
f

fontana9

pre oko 1 mesec

sve ove sto si nabrojao i madjar ne vrede pisljivog boba.
G

Gost997

pre oko 1 mesec

On i teodosic zasluzuju da sami napisu godinu do kad hoce da igraju, takva dva madjionicara u kk i fk se nece jos dugo dugo pojaviti i uzivajmo dok su jos tu
v

vs

pre oko 1 mesec

Nije on toliko star priča se ko da ima 33 godina.
@

@vs

pre oko 1 mesec

...pa sta je u danasnjem fudbalu 33 godine? koliko imas igraca koji igraju standardno u vrhunskim klubovima sa 35+. pogotovo sto on nije nikada bio neki trkac, pa je to sada izgubio zbog godina.
Z

Zunzi

pre oko 1 mesec

Maldini odigrao najbolju sezonu u zivotu u svojoj 41-voj godini zivota (u Milanu).
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Nije fizički u sjajnoj formi, ali i protiv Niša i Kragujevca je pokazao da ima fudbal u malom prstu. I u ovim godinama mnogo će značiti Zvezdi, bar kao džoker sa klupe u domaćem prvenstvu. Naš Magiko.
Б

Белграно

pre oko 1 mesec

Ако он прихвата ту улогу да није виша прва опција и сходно томе и смањење плате, онда је ово савршено. Драго ми је да Магико остаје још са нама!
N

News

pre oko 1 mesec

Zasto ne bi prihvatio za milionce da udje sa klupe? On u najboljim godinama nije mogao da bude na klupi Alvesa ili Olipijakosa
P

Prti

pre oko 1 mesec

U prvenstvu garantuje dabl dabl statistiku i maltene je garant titule. Neka bude u klubu do kraja karijere jos 2 sezone i dosta.
S

Sherlocked

pre oko 1 mesec

Volim kako igra i sve sto je pruzio timu ali vise nisam siguran da nam moze pomoci.
G

GostSaSevera

pre oko 1 mesec

Katai je majstor i zaslužio je ovo, ali nosilac više da bude ne može. Mi treba da obratimo pažnju na par igrača iz našeg prvenstva kao što su Stojić, Ćirković, Miladinović, Vidosavljević. Mislim da su top igrači za neke manje pare koji mogu da eksplodiraju.
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 mesec

Stojic iz TSC-a je navijac Partizana i nema veze sa pozicijom naseg Kataija..
T

Toplcanin 352

pre oko 1 mesec

Bolje vi obratite paznju na vasu omladinsku skolu (i zapitaj se sto se dovodi toliko stranaca), a manje na fudbalere drugih timova u prvenstvu. Stojic i Cirkovic ostaju u TSCu i mogu da idu samo preko.
@

@gost sa severa

pre oko 1 mesec

...proslo je to vreme kada zvezda moze da dovede sve sto pozeli iz domaceg prvenstva i kada su igraci isli preko samo iz zvezde i partizana. sada, sve sto stvarno vredi, lagano dobija ponude kojima zvezda ne moze da parira, ili i ako moze, predstavlja veliki rizik. 2 ili 3 miliona za mladog igraca su velike pare za zvezdu, da ne pricam o vecim ciframa. skauti sada prate sve, a bogatim klubovima je sica par miliona za perspektivnog igraca.
M

Maestro naš

pre oko 1 mesec

Maestro !
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Al da bude nosilac tima ne može. Moramo bolje imati za to.
m

milo123

pre oko 1 mesec

ovo sve ima smisla samo pod uslovom da mu se plata redukuje shodno minutazi. da bude najplaceniji u timu a da igra 10 min protiv Surdulice - neozbiljno. Jedan Real je veliki jer ne dozvoljava da mu legende budu balast. Tako je kako je. Nema tu milosti.

Proficap

pre oko 1 mesec

Magiko je jedan. Dajete mu ugovor do kada god on hoce.

Mitch

pre oko 1 mesec

Ugovor Saletu do kad god mu se igra!
Z

Zeka Manijak

pre oko 1 mesec

Volim ga kao igrača, ali od pre par sezona. Smatram da se istrošio i da ne može više da doprinese kao nekad.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Prosle sezone je bio prvi strelac tima. Ove sezone su pokusali da ga sklone. Sada nije u onoj formi. Posebno za igraca u godinama on mora da igra da bi nesto pokazao. Sto se mene tice neka ostane jos godinu ako ce ga koristiti. Ako misle da igra kao I ove na 5 utakmica neka covek trazi drugu sredinu.
A

AJ123

pre oko 1 mesec

Doktor fudbala za sve u Zvezdi, i u ovom stanju.
S

Sky888

pre oko 1 mesec

Ne bih se slozio i kad bi ti napravio njegovu kompilaciju promasaja iz poslednjih godinu dana samo shvatio bi da gresis.Majstor jeste ali samo kad je fit,nespremnog ga je mucno gledati i uvek bi ubacio npr malog Knezevica pre njega nespremnog.Fudbal se ne igra peske i najbolji na Svetu ne mogu da ga igraju peske ma koliki majstori bili.
A

AJ123

pre oko 1 mesec

Knežević nije ni slična pozicija kao Katai. Ali razumem suštinu i znam šta si hteo da kažeš. Domaću ligu prekucava i ovakav. Zarđao jeste, promašaje iz ove sezone bi lagano rešavao pre godinu, dve.
S

Sky88

pre oko 1 mesec

Knezevic moze da igra centralnog ali i ofanzivnog veznog,tehnicki je odlicno potkovan,ima resenja pre nego sto dobije loptu,odlicno se krece i trazi supljine izmedju linija protivnika.Knezevic nije krilo kao Katai ali ni Katai vise ne moze da se vodi kao krilni napadac jer je usporio poslednjih godina i guran iza spica ili u sam spic uglavnom.Ono sto je ocigledno kod njega je da je nespreman i to mu je najveci problem,dal je zdravstvene prirode ili nesto drugo ne znam ali on ne lici na sebe iz najboljih dana.Ja sam u potpunosti da on ostane ali pitanje je koliko ozbiljnu ulogu moze da dobije i koliko mozemo da se oslonimo na njega ako zelimo da igramo ozbiljan fudbal a ozbiljan fudbal nije samo potez za publiku vec ogroman broj ponavljanja u visokom intezitetu plus kao dodatak na to ide dribling,kreacija,itd.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Pa dobro. Ako planira da završi kod nas karijeru, to je skroz ok. Kad se to desi da napravimo neku ludu feštu i ispratimo ga kako dolikuje.
Z

Zvezdas nbgd

pre oko 1 mesec

Ovo je najbolji igrač Zvezde u novije vreme i jedini koji ličini na stare majstore iz 90tih, na Deju, Piksija, Robija...
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Katai je odličan igrač, ali uporedjivati ga sa Savićevićem, Prosinečkim i Piksijem, to je smešno. Samo što si zaboravio Ramba Petkovića koji je bar dve klase bolji od Kataia. Koji je mnogo puta proglašen za najboljeg igrača Brazilske lige, koji je proglašen za najboljeg stranca u istoriji Brazilske lige, koji je Bog u Brazilu, u najfudbalskijoj zemlji na Svetu. Rambo je igrač Svetske klase. Ima tu još mnogo mnogo igrača koji su imali veliki doprinos u Zvezdi i imali ozbiljne karijere u ozbiljnim klubovima u Evropi.
@

@Don Vito

pre oko 1 mesec

Nisam ga poredio već rekao da liči po stilu igre, i da je u moru igrača koje smo imali zadnjih 10-15 godina on jedini uz možda Evandra i eventualno Darka Lazovića koji bi mogao da bar sedi na klupi neke velike Zvezde. A doveli smo bar 100 igrača u međuvremenu, eto samo sam to hteo da kažem. A da je bilo velikih igrača pre kao Rambo što je bio bilo je, ali baš slabo u zadnjih 20 godina, Sale je jedan od retkih.
S

Sky88

pre oko 1 mesec

Bilo je tu jos majstora ali ti nisi pratio dobro ili ne znas da prepoznas “znalca” kako kazes.Mozemo pricati o jednom Ninkovicu koji dolazi u Zvezdu kada nije bilo dinara u klubu,koji je majstor fudbala,koji je uradio sta je uradio te sezone i koji je imao bolju karijeru od Kataia,mozemo pricati o Acimovicu,pa cak i Kadu je bio dosta dobar.Ako sagledas realno Katai je u ogromnom padu forme u poslednje 2 sezone i nemam nista protiv toga da ostane jer je malo takvih igraca ali se sigurno ne mozemo ozbiljno oslanjati na njega kao na nekog nosioca igra.
A

Acaaaaaaaaa

pre oko 1 mesec

Bilo je nekoliko znalaca sa loptom, "prefinjeni tehničari", neko manje neko više moderan, ali meni padaju na pamet Aćimović, Bošković, Evandro, Ninković, Molina, Rambo od igrača koji su ostavili neki trag po igrama..Katai se izdvaja po tome što je duže tu, dobru je i statistiku nabio...Rambo je svakako veći igrač npr.
G

Gosty

pre oko 1 mesec

Takoe srbobranska bitango, još malo da terorišeš Groblje haha
R

RSRS

pre oko 1 mesec

svaka cast ,zasluzuje sve !