Dijego Godin u duelu sa Lautarom Martinezom iz Intera (©Reuters)
Dijego Godin u duelu sa Lautarom Martinezom iz Intera (©Reuters)

Godin ne mora da brine za novi angažman, samo da izabere da li će nazad u Španiju ili Argentinu

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.12.21. | 10:58

Iskusni Urugvajac ima nekoliko ponuda

Pukao je odnos Dijega Godina i Kaljarija, a po najavi urugvajskog štopera pitanje je dana kada će i zvanično doći do rastanka.

Iskusni defanzivac jedan je od igrača koje su u klubu sa Sardinije ocenili kao glavne krivce za plasman duboko u zoni ispadanja, na pretposlednjem mestu Serije A, pa će do prekida saradnje doći godinu i po dana pre isteka ugovora. Iako predstojećeg februara puni 36 godina, Urugvajac ne mora da brine da će ostati bez angažmana i morati u penziju.

Izabrane vesti

Po pisanju španskih medija, činjenica da će ove zime biti slobodan igrač privukla je mnoge, pa ponude ne manjkaju. Među zainteresovanima pominju se Atletiko Madrid, iz kog je 2019. posle devet godina u klubu prešao u Inter, zatim Valensija, argentinski Rasing, a najnovija vest je da ga hoće i Betis.

19.45: (4.90) Vizela (3.60) Braga (1.75)

Klub iz Sevilje probao je da ga dovede još letos, ali tada pregovori nisu doveli do dogovora. Lokalni Estadio Deportivo piše da je kontakt ponovo uspostavljen sa Godinovim predstavnicima, koji ističu da iskusni štoper želi dobro da razmisli pre izbora naredne destinacije, kako ne bi napravio grešku.

Povratak u Atletiko nameće se kao logičan izbor, međutim, španski radio Kope tvrdi da Jorgandžije nisu povukle potez koji bi nagoveštavao novu saradnju sa Godinom. Najveće šanse daju se upravo Betisu, trećeplasiranom timu Primere.



tagovi

Dijego GodinBetisAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara