Komentari na vest

Gotovo: Benoa Badijašil prva Čelsijeva kupovina u 2023.

D

Deniz

pre preko 1 godinu

Dolaskom sportskog direktora stvari ce se srediti. Proslo ljeto su bacili 200 miliona evra, jedino par igraca da "nisu losi", namjerno necu da kazem da su "dobri". Sad se vec vidi neki red koliko toliko. Nkunku 60 mil, ovaj mali Brazilac, Datro Fofana 12 mil, itd. Trenutno se ulaze u buducnost, tako je i Arsenal uradio, a vidimo gdje su.
A

ABCD...

pre preko 1 godinu

Amer je dosao u klub samo da opere novac. Kad to zavrsi bacice ih na smetliste. Cuj 37 miliona? Razbacuju se milionima totalno bez plana. Gori su i od PSG i Sitija zajedno. Nadam se da ce za dve,tri sezone da ispadnu iz lige.
t

twert

pre preko 1 godinu

A kako se to tacno peru pare objasni ti nama?
A

ABCD...

pre preko 1 godinu

Twert@...Da li mislis da Kukurelja moze da vredi 75 miliona? Ovaj mali iz Monaka 37 miliona? Skrcali su 300 miliona na leto i evo ih opet luduju u januaru? Mislis da je sve to tek tako. Ne,naravno...prikazuju troskove kroz abnormalne transfere da bi izbegli porez. Jbg...ja sad kad bi znao detalje,ne bi pisao ovde komentare. Ali su mi tako postali ogavni,odvratni da nemam reci.
T

Tsog

pre preko 1 godinu

Odlican igrac, bice top u Chelseau
P

Pada

pre preko 1 godinu

Daleko je od odlicnog i nekog vrhunskog nivoa. Previse mi je dati za njega 40mil. Jeste fizicki jak ali videcemo kako ce se nositi u premijer ligi. Naprimer pogledaj sta je njemu Bukari radio na Marakani. Posle pola sata morali su da promene cuvaara koliko ga je Bzukari vozao
N

No party

pre preko 1 godinu

Djaba vam sve kad nemate dobrog trenera na klupi.
P

Pravopis

pre preko 1 godinu

Dj ti je druže Đ
R

Roman je tata

pre preko 1 godinu

I praviće ga ovaj mali klub od blata.
L

Lord Lukan

pre preko 1 godinu

Bas je mali klub, imaju 2.LS i 2.LE, i 4-5 premijer lige u zadnjih 15-ak godina😎Inace se slazem za Romana Abramovica
L

LeGM

pre preko 1 godinu

Treci stoper nakon Kulibalija i Fofane...na koje je potroseno oko 180 000 000...samo na stopere,pa sta vam jos treba? Presisali ste Gvardiolu...
T

Tol

pre preko 1 godinu

Celsi izgubio kompas. Tako je to kad te Amerikanci kupe, tu trava ne raste, trose pare nemilice, nemaju plan..za par sezona sunovrat.
Б

Бре011

pre preko 1 godinu

Ако доведу доброг десног бека, Челзи осваја лигу шампиона!
M

Maree78

pre preko 1 godinu

Epa da im se Nkunku prikljucuje sad ane tek na leto, mozda bi mogli sa se sa Enzom Badiasilom i Enzom ukljuce u borbu za LS.. Ovako bez top napadaca nema leba...
s

steinar army

pre preko 1 godinu

potrošili pola milijarde £ najmanje od dolaska novog vlasnika na pojačanja i nikome ništa .. niti riječi o bilo kakvom kršenju FFP-a ?! Jednostavno Premier Liga je već Super Liga i oni ne odgovaraju nikome i svijet su za sebe ..
G

Gost 619

pre preko 1 godinu

Kao navija Celzija ne svidja mi se bas sto se toliko trosi, ali jednostavno se ulaze u mlade snage. E sad sto se tice ffp od 2022 ima pravilo da igrace od 21 godinu mogu da registruju kao podmladak, tako da Badijasvil i vrv Enzo ako dodje do sredine januara uopste ne uticu na ffs. Jbg, traze ljudi rupe u zakonu zato to i rade, potpisuju jako puno mladi igraca.