Komentari na vest

Gotovo: Mančester junajted smenjuje Ten Haga posle finala FA kupa

B

Babaroga99

pre 23 dana

Sve posle Murinja je UŽAS , ČEMER , BEDA , JAD !!! Junajted pokusava nesto ali sve je to mali bljesak upocetku , a posle KATASTROFA . Ređaju grešku za greškom i nikako da shvate da treba ceo sistem da se promeni . Nije poenta promeniti 20 TRENERA , nego treba pocet od igraca . Bar 10 ili 11 ima koje bih odma prodao i koji ne zasluzuju da nose dres Junajteda. A sto se trenera tice nije los izbor da se dovede ovaj iz Ispvica , uradio je dobar poso . Ali dzaba ako opet bude sve isto bacanje para na potrošene igrace i tako sve u krug . Treba da se dovode neistroseni igraci , zeljni svega a ne neki šarlatani iz Holandije i preplacene zvezdice ...
G

GeOs

pre 23 dana

Taj Mekena iz Ipsvica je bio Solslksjaru pomocnik. Solksjara su navijaci najurili i ako je imao najzdraviju pricu do dolaska Ronalda. Jedini je inao zdrav progres... 6. mesto, 3. mesto, 2. mesto... LE, LS grupa, LS 1/8.... Pa sada ako su najurili Solksjara, sta bi njegov pomocnik ?
E

Eh

pre 23 dana

A šta da se radi kad je zvezda vezala jakim ugovorom giganta Milojevića, tvorca modernog fudbala, pa Junajted sad ne može da parira. A nije teško, treba samo da mu obezbede da on i njegovi igrači na svakoj utakmici imaju veće pravo glasa od bilo koga.
0

090

pre 23 dana

ja bi zvao Bjelsu,pa il prvi il 16ti
M

Mišo seljo

pre 23 dana

Sve je manje novih trenera a sve više istih koji se vrte u krug i idu iz kluba u klub .nema boljeg posla od trenera ...dobiješ otkaz isplate ti sve pare i ideš u drugi klub odmah
Y

Yaya Sanogo

pre 23 dana

Meni iskreno deluje da su videli da Celzi oblece oko McKenne, a gledajuci da je bio deo trenerskog tima Junajteda i da je navijac(plus i Britanac) iz straha odlucili da smene Ten Haga. Kompani je pokazao da je Premijer Liga druga zver u odnosu na Cempionsip, videcemo da li je ovaj sposoban kao sto izgleda.

Bojan Lordinho

pre 23 dana

Covek ako nije u saradnji sa nekim glavama obrnuo sebi 200 milki od transfera,onda je ovo cudo prirode i kandidat za prvu u istoriji Nobelovu nagradu za cudo da su ga i ovoliko drzali.
A

Andross

pre 23 dana

Zašto ovo objavljivati dan pre finala, kakav glup potez.

Bojan Lordinho

pre 23 dana

Sto brate? Mislis da ne sjebu "hemiju" u ekipi? 😂😂😂😂
A

Andre

pre 23 dana

Hvala za sve Erik, ako ništa drugo, vredelo je makar samo zbog toga što si isterao onu primadonu Ronalda iz kluba da ga više ne gledam, svi ostali bi ga titrali. Nije ni blizu loš trener kako svi kukaju na sve strane, a to će pokazati u drugom klubu.
1

1912

pre 23 dana

Dobro su se setili. Trebali su da raskinu ugovor pre Nove godine kad su još mogli da spasavaju sezonu.

Usput

pre 23 dana

Sad da se vrati u Ajax i da bude kao na menadžeru. Uzeo drugi tim samo da prebaci sebi lovu na kvarno... 100 m na Antonija i sad nazad u Ajax :)
H

Hoster

pre 23 dana

Preglup potez kluba koji nazalost i dalje pokazuje da ce da ga vode teski debili u upravi

The KING sa Sportske

pre 23 dana

Za Junajted je jedino Tuhel pogodan covek gde je god bio on je bio u borbi za trofeje, ako dovedu Poketina to je njihova sahrana.
P

Pa ne znam

pre 23 dana

Stoji sve, da menadzeru treba vremena, da su dugotrajni procesi u pitanju, da Mancester kao klub ima probleme na mnogo nivoa, da su igraci kakvi jesu. ALI. Ten Hag to nije znao kada je dolazio? Prvi trener od kada pratim fudbal kome je dozvoljeno da odstrani Kristijana iz kluba. Dobio je odresene ruke sto se tice pojacanja, doveo vecinu igraca koje je hteo. Oterao De Heu, Sanca, Ronalda. Doveo Onanu, Antonija, Martineza. Od svih stvari koje je uradio pogodak su Martinez i Hojlund, ostatak ekipe niti je unapredio niti bilo sta. Prva sezona je bila dobra, sa velikim padovima.Ali na pripremama se videlo od starta da je ova sezona bacena u vodu. U sustini, niti su dobili sta u odnosu na Solskjera, oterali su mega zvezdu fudbala, koja generise nenormalne prihode i od cije sezonske prodaje dresova ladno moze da se dovede dobro pojacanje. Kada je dosao Arteta u Arsenal, Klop u Liverpul, cak i Gvardiola u Siti, mozda i Konte u Celzi. Imali su ekipe iz kojih su izvukli maksimume i znantno promenili igru sa vec postojecim igracima, a onda nadogradjivali poziciju po poziciju. Hocete mi reci da nema igraca u Arsenalu iz 2020.? Ili u Liverpulu 2019. igraca iz 2016./2017. Gvardiolu su se bas uklapali Sterling, Kompani, Jesus Navas, Fernando u stil fudbala? Ili Klopu Mamadu Sako, Lovren, Moreno, Lalana? Dovesce novog trenera ali ne znam da li bilo koji od ovih igraca dovedenih ima mesto. Po meni je Mekena najbolji izbor, poznaje klub, ide stepenik po stepenik, nije egocentrik, klub da napravi petogodisnji plan na ustrb rezultata. Ako vec grade nov stadion o cemu se prica, renoviraju komplet centar. Bolje neki trener sa manjim pedigreom, manjim ocekivanjima, manjim ulaganjima i dugorocni projekat.
K

Kleo

pre 23 dana

Treba da ga tuze sto je insistirao na dovodjenju onog cirkuzanta Entonija, i to za skoro 100 miliona evra.
N

Nada poslednja

pre 23 dana

De Zerbi je vrhunski trener koji bi mogao lako u neki veliki klub. Čovek gde god da je radio bio je izvrstan. U Junajtedu bi čudo napravio za dve sezone.
P

Pre

pre 23 dana

Neki dan sam napisao de zerbi je produkt hajp engleske lige i samo zato se pominje kao trener junajteda bajerna celsija a gasperiniju nije do pupka po svemu al eto gasperini je u italiji pa nema hajpa
.

.....

pre 23 dana

Za njega pre može da se kaže da je perspektivan trener. Za taj prefiks vrhunski ipak su potrebni trofeji koje De Zerbi još nije osvojio. Naravno za poštovanje su njegovi rezultati u Brajtonu.
G

Gostic

pre 23 dana

Duljaj je slobodan
6

645645645

pre 23 dana

I lalat
Z

ZzzRrr

pre 23 dana

Ćavi i Murinjo slobodni
C

Covek

pre 23 dana

Promasen slucaj, izgubljen novac i sto je najgore po klub izgubljeno vreme
c

cv

pre 23 dana

i onda se pitate kako je on trener bio u ajaksu pa cirkus liga holandije
@

@@@@

pre 23 dana

E jbg Stankela preuzeo Spartak. Da je samo malo sačekao.
G

Gost "

pre 23 dana

Zato su Duljaj i Nađ slobodni