Ten Hag (©Reuters)
Ten Hag (©Reuters)

Gotovo: Mančester junajted smenjuje Ten Haga posle finala FA kupa

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.05.24. | 15:52

Bez obzira na rezultat

Jedan Holanđanin je došao u Englesku, u Liverpul, drugi Holanđanin odlazi iz Engleske – iz Mančester junajteda.

Dok će Arne Slot biti na klupi Liverpula naredne sezone, Erik ten Hag ga neće dočekati na poziciji menadžera Mančester junajteda. Jer, čelnici „Crvenih đavola“ su definitivno prelomili da smene holandskog stručnjaka nakon finala FA kupa sa Mančester sitijem, bez obzira na rezultat, tvrdi Gardijan, a prenose ostali engleski mediji.

Izabrane vesti

Odluka je logična, pošto je Mančester junajted sezonu u Premijer ligi završio na osmom mestu, što je najgori klupski plasman od 1990. godine. Jedini način kako klub sa „Old Traforda“ može u Evropu posle svega je ako osvoji FA kup u subotu.

A, čak i da Junajted podigne trofej, to neće spasiti Ten Haga, njemu su dani svakako odbrojani. Pitanje je sada samo ko će mu biti naslednik, a navodno na Mančesterovoj listi želja su Tomas Tuhel, Maurisio Poketino, Grem Poter, Tomas Frank i Kjeran Mekena.

Za Erikom ten Hagom teškom da će iko zaplakati na „Old Trafordu“. Došao je sa velikim očekivanjima posle sjajnih rezultata koje je godinama pravio sa Ajaksom, međutim, u Mančesteru je uspeo da osvoji samo jedan Karabao kup za dve godine i evo, na ivici je da ostane bez plasmana u Evropu.



tagovi

Mančester JunajtedErik ten HagPremijer liga

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara