Komentari na vest

Gotovo: Milan još jednom pazario u Čelsiju, Pulišiću 4.000.000 po sezoni

S

Sempre Ac Milan

pre 10 meseci

Treba nam ikardi u napadu nikako ovo drvo morata
v

vdd

pre 10 meseci

Kada je pre 10 dana napisao ovde u komentarima Zoze Mudrinjo da dolazi Morata i da mora pocinje za Milan, da ce njega dovesti, preko nekih analitickih proracuna da pokazuje da je on za Milan, mislio sam da je to neka sala i lupanje. Jer posle prodaje Tonalija tada, pricalo se o ozbiljnim spicevima i imali su novac, a Morata je bio najgore ime koje se spominjalo. I zapamtio sam da je pisalo videcete dovesce Moratu, sto sam mislio da pise neki navijac Intera, Djubrentusa, koji zeli zlo Milanu, a sada vidimo da ga dovode i da se pocinje nocna mora za sve navijace Milana. Eto ne mogu da verujem, jer ovo ne bi uradio najgori neprijatelj Milana sto je uradila uprava. Dovedes coveka koji gol ne moze da postigne iz 100 sansi, i to moze da se desi da bude jedini napadaz jer Ziru sa 38 godina moze da se povredi lako i da ovaj igra celu sezonu kao starter. Ovo je unistenje kluba, jer kada ti uzmu Tirama jer cekas, a onda msilis da ce ispraviti gresku sa nekim pojacanjem a oni dovedu ovu klocnu onda nemas sta da ocekujes do Milana

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Ziru ima 36 godina, u septembru puni 37, a nisu bas toliko velike sanse da nam dodje Morata jer na njega nece moci da bude primenjen Growth Decree.

PFK NIŠ

pre 10 meseci

Lik koji sve novinare ispravlja za prezime, i tvrdi da se njegovo prezime cita PulisiK... Pa tacno se vidi po korenima da je bivsi Srbin...

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

To je to. Još Alvaro i SMS. IDEMOOOOOO Titula i polufinale LŠ

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Jos dvojica na sredini (jedan da bude konkurencija RLC, drugi da odmeni Benasera dok se ne vrati, ali, i neko ko ce mu predstavljati konkurenciju), desno krilo, najmanje jedan napadac, ali, i neke solidne rezerve za Tea i Leaa.
j

juventino10

pre 10 meseci

Hahahaha

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

SMS nece doci, nazalost, nasi ga uopste ne traze, a ne vidim kakve veze ima sa Cukvuezom kao sto si napisao dole, covek ima spansko drzavljanstvo jer je tamo rodjen.
@

@vladarizsenke71

pre 10 meseci

Nema spansko drzavljanstvo, nije rodjen u Spaniji, dosao je iz Diamond Academy(Nigerija) 2017 god.
S

Srecko Sojic

pre 10 meseci

Pulisic je bezveze igrac uvijek bio. Vecito na nekom glasu talent ovo ono. Na stranu sto je povredjen dosta vremena on nikada i ni u jednom klubu nije bio u startni 11. U BVB je ispred njega bio Rojs i Dembele cak i neki drugi. Celsi ga je doveo kao zamenu za Azara a on nije odigrao kombinovano 10 utakmica dobri za klub. Po meni on je veciti talenat. Svaki kontakt on pada, glava mu uvek u podu nesto tipa Milos Krasic ili Ivica Olic. Trk, dribling i onda sta dalje (eventualno corava koka ubode zrno). Realno ovo je fer cena jer je kapiten od SAD, relativno mlad, iskusan i mozda bude nesto ali za 20 mil.€ danas nemozes nista da kupis. Celsi je se resino ovi balvana ostaju Auba, Zijeh i Sterling. To ako rese i dovedu kakve takve zamene biti ce top za njih. Mozda ne ova sezona ali u naredne 2-3 nesto tipa Arsenal.
4

46

pre 10 meseci

Ta trojica neka idu nekome na poklon da ih daju, ako treba i na pozajmicu i da Čelsi pokriva platu, samo da ih više ne gledam, doduše Ziješ i nije nešto mnogo ni igrao pa da spada u isti koš sa ovom dvojicom, dobar je on igrač ali izgleda da je problem druge vrste, ulazi u sukobe sa trenerima, ništa mu ne paše, jednostavno je nezadovoljan od prvog dana, ne znam zašto je uopšte i dolazio. Sterling nekim čudom ima kredita i uživa kao neko poštovanje u Engleskoj, mada stvarno ne znam na osnovu čega, šlepao se u prejakom Sitiju, uzeo par titula koje su mogli i bez njega realno, u Liverpulu je bio ok, brz, gladan, umeo je i da predribla i da centrira i da šutira, sad igra kao ženica neka, ne mogu da ga smislim. Zamene ni ne trebaju da se dovode, samo nek idu, Obamejanga tek ne bih komentarisao, čovek je zaboravio da trči a ne još da igra fudbal.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Kamo srece da bude kao Ivica Olic...
M

Musa Đenepo

pre 10 meseci

On je kao Vilijan, bljesne par utakmica pa onda povredjen 30 dana
p

pulisa

pre 10 meseci

Videcete vi kad pulisic bude objasnio italijanima kako se igra fudbal!
s

svaštara

pre 10 meseci

Za svakog igraca su komentari da nista ne valja, o kome god da se pise. Dokoni i nezadovoljni ljudi, niko im ne valja i samo traze manu
S

Sempre Ac Milan

pre 10 meseci

Kako bih volio da pogrešim ali nema od ovoga pulišića ništa!očito da nas čeka teška sezona i godine sa ovim američkim ološem!redbird merda!
R

Rossoneroo

pre 10 meseci

Mislim da ce u Milanu dobro igrat.forza milan
G

Gost555

pre 10 meseci

Zar vec Pulisa nije bio u Milanu?

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Nije, ti mislis na Pasalica.
M

Mr007

pre 10 meseci

Veliki talenat poseduje,ali ga povrede unistavaju tokom karijere. Ako ga budu zaobisle,igrace sjajno u Milanu,svakako ogromno pojacanje.
S

Sudija Picilkas

pre 10 meseci

Kakve povrede? Pomesao si ga sa Markom Rojsom.
a

acm99

pre 10 meseci

Primetio sam da dosta negativnosti ima oko milana. Zaista nepotrebno. I u komentarima i objavama.
T

TP-1

pre 10 meseci

Ima li neko da je ostao u Celziju?! Kakva metla,sve su isprodavali. Mozda je to moralo tako. Pa da se krene od nule. Sterlinga takodje treba da najure. Decko ne igra nista. Pulisic je rodjen povredjen. Njega su trebali i dzabe da puste. I Zijes je veliki problem za Celzi. Njega se nece resiti dok mu ne istekne ugovor.
И

И

pre 10 meseci

Ono što sam primetio u komentarima na svakom, ali svakom transferu je da je to super pojačanje, super posao, itd. Ne kažem ništa za Pulišića, već za tu anomaliju kako svi za svaki transfer pišu da je dobar posao, a posle 2 meseca 90% promašaji.
D

Dexaman

pre 10 meseci

Ajde valjda će ovaj čovek ponoviti partije iz Dortmunda i zaigrati kako treba. Milan je baš klub po njegovoj meri...
4

46

pre 10 meseci

Talenat i brzinu mu niko ne spori, ali ako uspe 15 utakmica da odigra u sezoni to je premija, gori je sa povredama od Marka Rojsa. Čelsi je na poklon trebao i Sterlinga da pošalje, mislim da su od istrošenih bivših igrača ostali samo on i Obamejang, dobra metla, počistili su roster bukvalno preko noći. Za Milan mislim da je bolje da je došao Čukvueze, bar nije toliko sklon povredama, sad će verovatno od njega da odustanu.

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Čuka ne zavisi od kristijana, ali ako dodje čuka ne dolazi nam SMS.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Sergej ima spansko drzavljanstvo, ako si mislio da je problem to sto nema pasos neke od zemalja eu, nije tako jer ima.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Nekoliko njih vec odredjeno vreme ima (BRZO) postignut dogovor sa nama- i Cukva:-D i Rejnders i Musah, ali, nece biti lako udovoljiti Viljarealu i Valensiji buduci da je razlika izmedju ponude i potraznje ogromna dok deluje da je za Rajndersa sad samo pitanje vremena (da ne kazem dana) kad ce preci, a i sa Moratom cemo se uskoro dogovoriti u pogledu primanja tako da ni tu ne bi trebalo da bude problema na relaciji Milan-igrac, i tu jedino postojeci klub moze da koci transfer. Voleo bih (mnogo) kvalitetnije ime od Alvara, ali, bolje i on nego Origi. Treba prodati Origija, Rebica, Mesiasa, Balo-Turea i Kaldaru, a napomenuo bih i da je Mirante produzio ugovor dan pre 40. rodjendana:-P
H

Hehehehe

pre 10 meseci

Dobru ekipu formira Milan za narednih nekoliko godina
S

Stevan Miksaa

pre 10 meseci

Ostao utisak za sve ove godine da ce zaigrati i pikazati klasu ako povrede ostanu proslost. Iz povrede u povredu... Na kraju krajeva, to je jedan od igraca na kojeg jednostavno ne mozete da se oslonite za celu sezonu zbog povreda.