Komentari na vest

Gotovo: Tovan izabrao Tigres i 25.000.000 evra ispred Milana, Atletika, Sevilje...

G

Gost7

pre gotovo 3 godine

Kao sto neko ovde kaze on je mozda negde drugde mogao i vecu lovu da uzme. Lova je bila razlog ali ne i jedini. Njega je Gignac ubedio da je lepo tamo, realno u Meksiku ako si poznat i imas kesa zivot ti je odlican, plaze, sunce, devojke, izlasci, lepo za turizam, nova avantura, pa i dobar fudbal, meksicka liga nije naivna uopste, tu igraju odlicni igraci iz Meksika i Juzne Amerike najvise. Mogao je on da ode u neku Englesku opet ili neku jacu ligu i da ostane u Evropi ali ocigledno da je zeleo nesto drugacije, neku novu avanturu. On ima tek 28 mogao bi da odradi u Meksiku 2-3 godina pa da se vrati u Evropu na visok nivo, odlican igrac. Ovo je neko moje misljenje.
n

nr#7

pre gotovo 3 godine

Radonjicu ovo ti je sine sansa sad ili nikad.
f

florianthuvin10

pre gotovo 3 godine

Nisam verovao da ce ovo da uradi,ipak je mlad najbolje godine su pred njim,mislim da je ove pare mogao da uzme u Engleskoj ako ne i vise.Sigurno da je imao i neku Kinu,Koreju za vece pare.Ali opet to je njegov izbor postujem.Steta ocekivao sam ga negde u ligama petice hehe.
S

Stefan Jj

pre gotovo 3 godine

Ne kapiram ljude koji ga prozivaju da je pojurio lovu... pa ako je za ostanak mogao da uzme 3 mil, onda je ove lude engleze mogao da izvacari da mu daju 5 mil kao Tigres... tako da nema svrhe pricati da je poleteo za lovom... ok, uzima dobru aricu ali uz to n3ce biti izlozen Londonskoj kisi vec ce biti na nekoj plazi, malo sunce, malo plaza, lova kaplje i sta ces vise... to sto se ovde radi za crkavicu pa je svima samo lova uglavi e to je druga stvar...
T

Tik0

pre gotovo 3 godine

Ruku na srce nije ni blizu igrac kakav je bio, bez obzira sto je u najboljim godinama. Nisu se mnogo trudili u Marselju da ostane. Od poslednje 4 godine, pune 3 je proveo povredjen. Izgubio je dosta na eksplozivnosti. Nije to vise isti igrac. Ono kada se pojavio delovao je kao talenat za top nivo. Nekako je prirodno bio talentovaniji od Grizmana na primer, koji je morao da ide postepeno, a Tovan je odmah eksplodirao. Medjutim povrede su ga bas jako usporile i tesko da bi sada pravio veliku razliku u klubovima za koje se vezivao.
k

kukulele

pre gotovo 3 godine

Pa da kad ga placaju meksicki karteli
p

plavaboja

pre gotovo 3 godine

svaka cast za izbor, jes zivot na oprezu (orozu) ali verujem da je dosta jako iskustvo.