Komentari na vest

Građanski rat u svlačionici Francuske, svi protiv svih, prepiske završile u medijima

T

Tomas ue

pre gotovo 3 godine

Znate sta su Francuci pisali..aaa???Deder mmslo pisite o nadim peincezama..o tucama..o svadjama..tu svi cutite...zato nam i jeste ovako .bema nas nigde..najjgori..zato sto vi n9vinari cutite..il ne smete il nesto drugo.. da cujemo???
N

Negan

pre gotovo 3 godine

Najbolji fudbaler ove reprezentacije je Grizman...Mbappe me je jako razocarao, ego veci od Ibrahimovica,a odigrao uzasno turnir....Steta za Kantea ispao iz trke za zlatnu loptu zbog pojedinaca
G

Gostujući

pre gotovo 3 godine

Gledajte u svoje dvorište.
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Pogba je prosečan igrač od kojeg su napravili zvezdu. U Juventus je igrao dobro jer je pored sebe imao tatu Pirla koji je bio glavni igrač dok je Pogba bio vodonoša. Sada kada Pogba treba da bude lider kako u Mančesteru tako i u francuskoj repki to ne ide.
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 3 godine

Javnost kaze "Robespjer" ostaje na klupi"...Dakle sledi revolucija u igrackom kadru..."Giljotina" da budemo precizniji...Ima da grmi sad kad krenu da ih proteruju iz ekipe...Licno misljenje, ovako laicki, 4 do 5 igraca ce sigurno biti odstranjeno...Naravno, barem jedan superstar, da pokazu silu...Da se vidi raskos, i kako su oni nadmocni... Bara bar po zanimljivosti gledati ih na terenu, i pratiti ovu telenovelu van njega! Sad ce mali Kamavinga da utrci u prvi tim, da ga pokvare ove starije barabe...
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Pitanje za administratore: zasto ne objavljujete komentar kad ga napisem? Komentar nije bio uvredljivog sadrzaja nego je bio vezan uz clanak? Zasto treba 4 puta kuckati isti komentar da bi ga vi objavili? Isto tako vrijedi pitanje i za odgovore na komentare? Znam da ni ovo necete objaviti...
u

upssss

pre gotovo 3 godine

...objavise
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Majmunska posla!!!
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Majmunska posla !
A

Alen RS

pre gotovo 3 godine

FAKE
M

Maestro

pre gotovo 3 godine

Klasican primer da se bez dobre atmosfere ne moze nista uraditi, makar na papiru bio najjaci a Francuzi definitivno imaju po imenima ekipu koja je sigurno medju tri u Evropi.A Pogba je klasican primer igraca koji ima potencijal da bude vrhunski al nema glavu covek za to.
U

Umukni

pre gotovo 3 godine

Pogbin odgovor Rabiou, hahahha, rekao da umukne , hahahah
S

Sale UGRINOVCI

pre gotovo 3 godine

Osim Kantea ostali su... ma ovo ne vredi ni komentarisati.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Kante je igrac kakvog nema stvarno, i Benzema je bio realno dobar na ovom prvenstvu.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Rjesenje je vrlo jednostavno, 5 minuta posla - Dechamp treba potjerati Pogbu i Rabioa koji su obicni amateri po kvaliteti i stvaraju nered u ekipi. Mbappeu treba postaviti ultimatum ili ce cijelo vrijeme sutiti i igrati kako se od njega trazi ili moze ici. I da, potjerati Lenglea, Kimpembea a ja bi za Varana takoder razmislio i postaviti u prvi tim Upamecana kao glavnog stopera.
A

Artur2

pre gotovo 3 godine

Ova ekipa francuske je 79posto reprezentacije prosjek i 80posto od ovih par top klasa sezone dvije unazad su tragedija..mandanda,lengle,zuma,toliso,dinje,dubois,sisoko,rabio,ljoris,lemar igraci koji u ozbiljan klub mogu biti samo rezerve..od ovih boljih pogba grizman varan zadnje 2 sezone nmg se svezat da budu konstantni..ekipa od k..
0

09832

pre gotovo 3 godine

Pogba je previse arogantan i to se zna ali sa druge strane bio drugi najbolji igrac na euro2020 iza benzeme. Jedini krivac je mbappe koji je daleko od forme koja se očekuje
R

Rodman1986

pre gotovo 3 godine

Gomila kolonizovanih u istom dresu, različite kulture, mentaliteti, vjere, sve i svašta, ne može to funkcionisati, može ali uvijek prijeti da eskalira.
K

Kaksjhs

pre gotovo 3 godine

Koji li je onda nas problem??? Sve pravoslavne srbende, svaki barem jedan Ostrog istetoviran na grudima ima.. Koloniziran ili ne, los covek, je uvek los covek druze moj..

Luka Bojovic

pre gotovo 3 godine

Ne znam sto ste svi napali Rabiota, momak je u svim ovim recenica pokazao da mu je interes grba bitniji od pojedinca. Cak se u par utakmica i zrtvovao i igrao levog beka kada Desamp nije zvao Hernandeza. Francuzi imaju mnogo vecih problema od rabiota, prvi Mbape koji nista nije uradio na turniru, druga stvar uticaj Benzeme koji iako je jedan od najboljih spiceva nakon onog skandala nikada vise nije smeo obuci dres reprezentacije. Pa onda stoperi Varan i Kimpembe, svi redom su ih dobijali 1 na 1 pocevsi od Madjara do Seferovica i Embola, itd itd
G

Gostттттттт

pre gotovo 3 godine

U čitavoj ekipi jedini normalan Varan meni se čini.
M

MadKnight1974

pre gotovo 3 godine

I Kante, čovek ćuti i igra... i to moram reći fenomenalno...
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

Nasi su jos i dobri .😂😂😂😂😂
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Kaže nije hteo toksične igrače u ekipi a zadržao Pogbu...lik je maneken, dobra marketinška prilika i to jw sve. Kao fudbaler nije puno nigde pokazao. Nije bio lud Ser Aleks što ga je šutnuo kao klinca.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Ovo pokazuje kako su danasnji fudbaleri razmazeni (cast izuzecima) nisu muskarci, nemaju karakter, bukvalno misle da su Bogom dani... U ovom slucaju totalno poremeceni odnosi, moglo se naslutiti odmah po Ziruovom intervjuu da nesto ne stima... Ljudima je bitno da budu glavni i oko toga se nadmecu, ko ce da bude alfa i omega, kad je tako nema tu sta da se trazi... Druga stvar, Mbape od Bajerna ne zna gde udara, totalno je ispao iz forme, kad je vec tako, ostavi ga na klupi, nemoj da ga ubacujes... Uopsteno lose prvenstvo za njega koje je kluminiralo ovim promasenim penalom...On je klinac al je mnogo poleteo, sad je to vrvt i shvatio ali dzabe druze, dovoljna je jedna sitnica da te izbaci iz koloseka, a onda muke i muke rada da se vratis na pravi put, e to je njegov problem, on je zvezda, on je glavni, on je najbolji i najvredniji na svetu... Ok majstore sve je to super... Pokazi to... U svakom momentu odnosom, igrom, ponasanjem pre svega... On je klinac, naucice... Ovo mu je lekcija iz koje ce izvuci pouke... I bice najbolji na svetu... A za ove da ne pricam, Pogba, Rabio... Ljudi gde god su bili neki haos u svlacionici dal svadja sa trenerom,igracima ili nesto deseto... Izbaci sve te krtice u ekipi i pozovi onog koji nije takav egoista, vec igraca koji ce se podrediti timskom cilju i dati sve za tim, iako manje kvalitetan... Ako oni i mediji lazu, teren ne laze, tu se sve vidi, tu ne moze nista da se sakrije...
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Ne kradi nik, smisli nesto drugo, nije tesko.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Bravo. Evo primera kod nas, Luka Jovic. Decko ne zna da hoda. Ni driblinga, ni brzine, ni tehnike, ni pasa, ni skoka. U svadji sa loptom. Ima jak sut, i to je to. Nema ovo veze sa voljnim momentom, vec je decko jednostavno antitalenat. I onda na sve to dodas i taj ne/voljni momenat i skapiras da ekipa koja ima njega u 11, ustvari igra sa igracem manje. Posle plaču kako nisu dobili sansu i slicno, a ako je ko u Realu dobio sansu to je on. Pavkov da je bio na njegovom mestu, dao bi 20 golova za Real. Joveljic isto. O Mitru i da ne govorim, on je tata fudbala na ovim prostorima.
e

esex

pre gotovo 3 godine

lik se nejmarizovao.
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Od kada je usla velika lova u fudbal...tako su nestali ljubav prema dresu reprezentacije...snovi...izgubio se takmicarski duh i postovanje a kao kvasac su porasli nedokazani i umisljeni klinci sa velikim ego tripovima i basloslovnim novcanim racunima koji su postali ogledalo vrijednosti modernog drustva i smisao postojanja. Zato vise nikada necemo moci gledati igrace sa karakterom poput Besta...Gaskojina...Kina ili ti Batistutu...Rivalda...Zidana...Ronaldinja i Ronalda zubera kojima se divila fudbalska planeta vec vjestacki stvorene labaratorijske miseve bez karaktera i sportskog duha po nekim sematskim odgovarajucim parametrima i sablonima...jer je fudbal postao biznis a ne zabava i emocija.
C

Comsheeya Niš

pre gotovo 3 godine

Bravo za komentar, od prve do zadnje reči. Izostavi 10-ak najboljih igrača na svetu i vidi ko ostaje. Atletičari bez talenta za fudbal. A onda samo pročitaj spisak igrača za SP 1998.. Ne sviđa mi se kuda ide ovaj sport.
P

Partymaker

pre gotovo 3 godine

Ma to danas više nije normalno, sve razmaženi klinci, svaka čast na umeću ali su nikakvi sportisti, bolje da igraju Tenis, kada za ekipni sport nisu
t

teskoe

pre gotovo 3 godine

E zbog ovoga mi se fudbal vise i ne gleda,ovi mali indijanci Mbape,Pogba,Rabio su klasicni predstavnici svoje generacije...pazi ej,ne odgovaraju im prozori na hotelu,a o ponasanju da ne pricam,nula od sportista...u srecna vremena,velicine fudbala su mogle na ulici da spavaju samo da izgore za reprezentaciju,nije bilo bitno ko ce gol da da,vec da se slavi,da se svojoj naciji donese radost!
d

drago10

pre gotovo 3 godine

istina, al oni su iskoristili lošu politiku krovnih organizacija fudbala koji su dopustili da im agenti izmuzu što više love od klubova, zaštite ih ako im se ne da igrati za te klubove do kraja ugovora... da je fudbal ostao normalan, ovi klinci nebi igrali danas, bez obzira na talent, jer fudbal je uvek bio sport huligana na terenu, a ne preplaćenih klinaca
M

Miskoo51

pre gotovo 3 godine

Kad gledam ovog Mbapea, statistiku, rekorde, strasne brojke zapitam se sta bi bilo da Anri danas igra. Dao bi 90 golova u sezoni sam. Smesno i jadno vreme fudbala.
S

Sdfghjkl

pre gotovo 3 godine

Bukvalno, ogadiše mi fudbal ovi umišljeni, preplaćeni klinci.
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Za razliku od Nejmara, Mesija i Ronalda osvojio je svetski kup i dao gol u finalu. Uz Pelea jedini tinejdzer koji je to uradio. Moze mu se da poleti ali je malo preterao. Nije jedini krivac, ima ih jos a najveci veseli Didije! ZIDANA DA POSTAVE ZA SELEKTORA I BOG DA IH VIDI VEC U KATARU. ZIZU JE LUD, MISLIM I DA BI POJEDINE TUKAO KAD BI BILO PROBLEMA!
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Za razliku od nejmara, mesija i ronalda? Po uspesima su mesi i ronaldo druga dimenzija za sve ostale, a mbape treba ozbiljne kolicine znoja da potrosi da nejmara stigne. I on kolko god bio neozbiljan kada izadje na teren izgrmi, a igranje velikih turnira za brazil mu je privilegija. Mbape ni s nejmarom ne moze u isti kos, ni blizu. Mesi i ronaldo su druga galaksija.
v

velijak

pre gotovo 3 godine

ljudi pa ovo nije nista, dodjite u nasu svlacionicu pa da vidite komentare a pogotovo rezultate :)
m

mbape

pre gotovo 3 godine

prevara tipa teska boraniju trpa od kad se pojavio ima mnogo mnogo da radi da dostigne grizmanov level,mozda grizman zadnje dve godine nije na nivou od pre ali u repki je caca jos uvek
p

pa

pre gotovo 3 godine

mbape uzima da izvodi prekide a ne znam da li je u karijeri dao gol iz prekida.. Protiv Svajcarske je vise gledao sebe gore na ekranu nego sta se desava na terenu... Pokupio je sve od Neimara i to sve lose karakteristike...
f

fontana98

pre gotovo 3 godine

Mbape je igrac nerealnog talenta, ali se ponasa ko da je uhvatio boga za ... Vecina njegove statistike je prepumpana jer igra u ligi ispod njegovog standarda.Problem je sto ne postoje oscilacije u njegovoj formi kad svake nedelje igra protiv timova u rangu Lige Evrope. To mu verovatno dize ego maksimalno. Sad mu je raskrsnica u karijeri: ili ce biti surovi profesionalac kao Mesi i Ronaldo ili ce postati klovn kao njegov drugari Nejmar i Pogba. Secate se kako su uzdizali Nejmara dok je igrao u Barsi, a evo ga sad 5 godina kasnije probija rekorde smesne lige i naravno ni blizu nivoa dvojice najvecih u istoriji. Isto ceka Mbapea ako se ne spusti na zemlju
A

Azex

pre gotovo 3 godine

Pogba je zlatna destrukcija svakog tima, jedna dobra utakmica u 10, ogromna plata, rajola menadzer, ego veci od tima, precenjuje se u medijma itd. Odlicno je za sve junajtedove protivnike ako ostanu tamo on i ole
A

Ale

pre gotovo 3 godine

Slazem se sa tvojim komentarom... Pogba je igrac nevidjenih sposobnosti i limita, ali glava je problem...on je nesto kao blaza verzija Balotelija, strasne mogucnosti individualne, ali tim koliko god dobiva sa njim, s druge strane gubi duplo... Steta velika, da je glava bolja, bio bi jedan od najboljih igraca veznih ikada...sportski pozdrav
g

gost133

pre gotovo 3 godine

On je sve samo ne jedan od najboljih veznih igraca ikada. Karakter 0 bodova kao i ponasanje, nikakav sportas.... On ne moze u istu recenicu sa jednim Iniestom, Xavijem, Xabijem Alonsom, Schweinsteigerom, Sneijderom, Modricem, Kanteom i ostalim svjetskim veznjacima s njegove pozicije da sada ne nabrajam....
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Meni je za oko zapela najmanje bitna stvar u cijelom tekstu, ali moram pitati.. Otkud to da je Lakazet problematican? Za momka se doslovno ne zna, vrhunski profesionalac, u Arsenalu cesto bio na klupi i to neopravdano, nikad se nije bunio, ne pravi cirkus na mrezama i u zivotu.. Bas mi nije jasno gdje njega nadjoste..
L

Lel

pre gotovo 3 godine

U fudbalu treba doza arogancije ali Mbappe i Pogba ga preterase
P

Prljavi Ves

pre gotovo 3 godine

Kad ce SCG Nemacka 2006?
G

Gost1985

pre gotovo 3 godine

I OVI ONDA ZARADJUJU MILIONE?PU,PU.
K

Kskajd

pre gotovo 3 godine

Poludeli od obesti
s

shoxa

pre gotovo 3 godine

Mbape najarogantije biće u fubalu, tako mlad, a već je ovakav, no on je takav od početka. Kao i što u tekstu kaže Messi i Ronaldu su mašine koji u svojim godinama i dalje kidaju ljudi odbijaju da shvate godine. Videću njega u 36 kao Ronaldo, brzinu njegovu neće sigurno da ima u tim godinama, ili Mesijevu tehniku. Od njega samo brzina, pravi napadači su Kavani, Van Persi... Njihova kretanja i završnice su za miline da gledaš
O

Ognjeeeen

pre gotovo 3 godine

Egos and shoes outside
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Zamislite kad bi znali sav prljav ves iz nase reprezentacije u zadnjih 10 godina.. Sto bi Zigatar rekao: "pa to bi souuuuu bio"
D

DraganKojic

pre gotovo 3 godine

Nasi se verovatno svadjaju ko je vise popio na splavovima i ko je koju poj....
E

E!

pre gotovo 3 godine

Ja kad sam video da je jadni Kante kao u okovima, da cuva ledja onoj budaletini Pogbi video sam da tu sledi ozbiljna propast, Pogba nebitan igrac u istoriji fudbala bukvalno izmisljen od Rajole kao i onaj klovn Baloteli.
M

Madridistaaaa

pre gotovo 3 godine

Benzema je nevjerovatan profesionalac, borio se kao lav svaki mec. U Realu za ovih 12 godina je svake godine kidao, koliko je samo golova Ronaldu omogucio otvaranjem i kretanjem, pa i asistencijama. A vremenom, svi mi koji volimo fudbal, cemo prestati da gledamo ove "zvijezde", jer je sve izgubilo smisao. Ne igraju da pobijede, nego za instagram i tik tok, za popularnost.