Komentari na vest

Gradili osam meseci, srušili za 17 dana: Partizanova sezona pretvorena u horor

G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

8 mjeseci gradili dok su ih svi, pa cak i vlastiti navijaci, busili svih tih istih 8 mjeseci. I naravno da je onda na kraju moralo da dodje do pucanja i ovakvog raspleta. Kao sto kazu kako "covjek nije otok" tako ni tim ne moze biti uspjesan ako nema navijace, a tu smo svi podbacili daleko vise nego bilo koji od igraca koji se ovde prozivaju na dnevnoj bazi. Uprkos svemu, ja i dalje ostajem optimista. I mozda je ovako i najpravednije – nek se sve rijesi u derbiju. Ako zasluzujemo da nakon cetiri susne godine napokon uzmemo titulu – neki i dalje zaboravljaju gdje smo sad, a gdje smo bili prije cetiri godine! – onda i jeste najpostenije da to uradimo tako sto cemo u direktnom susretu pobjediti Zvezdu. Lako je odustati i biti negativan kad stvari krenu nizbrdo. Ali upravo u takvim situacijama se i vidi ko je ko.
D

Deca Partizana Lola Zatvara

pre oko 2 godine

Sećam se kad je Goran Stevanovic Plavi nakon remija sa Čukom 0:0 i potom ispadanja u Kupu od Voše 1:3 na JNA izjavio “Ruše nas 8 meseci i konačno su nas srušili”. Potom je preuzeo Stanoje i ipak uzeo titulu uprkos tom nekom “rušenju”. Posle smo imali kratak period časova ljubavi koji je prestao sa Šamrokom. Od tada je sivilo, možda je sad trenutak da se ujedine grobari! Da zaigramo taj tango smrti sa decom Partizana! Tu su Lukač, Miljko, Obrad, Brežančić, Lola, Jojić, Markec, da se zaigra kao nikad pre! Da Lola zatvori rupu poslednji put!
L

Ljumovic Obr

pre oko 2 godine

puste želje pusti snovi, moj prika!
L

Luckystrike100's

pre oko 2 godine

A zasto horor? Pa bio je covek ovde pocetkom sezone koji je najavio niz Partizana i tacno "predvideo" da ce to da traje do derbija. Ljudi su svesni da je Partizan "projekat" trenutno i zato nema potrebe za svadjom, jer ovi koji tvrde suprotno, da je Partizan drim tim, da su svi protiv njih to je cist spin i skretanje paznje sa problema. Problem je uprava, jer je nesposobna. Nestrucni ljudi, pritom diskutabilni vode klub kao sto je Partizan?! Od tolikih legendi? Zvezda je daleko iznad i to je cinjenica jer iz ovog tima Partizana mozda samo jedan ima kvalitet za Zvezdu, sto je to tako, nije drzava kriva. Jer drzava gura i jednim i drugima, sad Bjekovic, juce Kokeza i uvek se vaga. Moramo da budemo pametni i da se ne peckamo licno, ne samo navijaci, nego uopste ceo narod, jer su teska vremena a dolaze jos teza. Spasa nam nema propasti necemo. Srbija do Milvokija
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Druze, kakav spin? Pa dovoljno ti je da samo ovde procitas par komentara, pa da vidis koliko ovaj tim nema podrske cak i od vlastitih navijaca. Ovo kao dodju neke "Partizanove vijesti", a vise od 80% komentara ste vi Zvezdasi i vase vrijedjanje; ostalih 20% su vecinski, kao sto sam vec rekao, prozivanja vlastitih navijaca. Imas mozda 10% komentara, ako i toliko, u kojima neko podrzava tim i ti pricas kako je spin da su "svi protiv ovog tima Partizana"? Pa, u pravu si – nisu svi, ali jeste minimum 90%. Nemoj samo da na kraju ispadne kako je obratno – kako niko nije protiv ovog tima Partizana, a svi su protiv tvoje Zvezde.
P

Prolszniik

pre oko 2 godine

Možda ću zvučati naivno, ali u trenutku dok ovo pišem Partizan ima tri boda više, a sve i da Zvezda pobedi Metalac, još puno fudbala ima da se igra, ako se ovo što domaće prvenstvo nudi fudbalom može zvati.
Z

Zvucis naivno

pre oko 2 godine

Danas je kljucni igrac crvene, opet bio Elvis Prisli. "Prevideo" je cist faul za Metalac pre prvog gola,podelio zute kartone odbrambenim igracima Metalca,Kangi samo jedan zuti,Sanogu samo jedan zuti.
h

horor

pre oko 2 godine

since 2012
j

juzni

pre oko 2 godine

vidi se da igramo pod ogromnim pritiskom, tako da ovo se ocekivalo pre ili kasnije....ali nevidim zasto ako izgubimo prvo mesto gubimo sve sanse...om mozda ima istine ali mislim da stvarno gorw od ovoga nemoze....skupiti redove svi zajedno i pokusati...pa mi smo stvarno bili bolji prvi derbi, sada su nas ponistili, ali misli i ocekujem da krenemo uzbrdo...jel ovo je patos kraj nema nize....zato Grobari zajedno pomoc i vetar u ledja, nesvidja mi se ni atmosfera na stadionu...malo nam treba ljubavi sa jesenjih utakmica...pa na kraju prvenstva da vidimo gde smo i sta smo.reakcija na bolje sto pre
д

д.г.

pre oko 2 godine

Саво је оставио пристојан тим из кога је неко могао да се прода. Колико видим Станоје ће оставити пустош. Нрперспективан тим и играчи који немају тржишну вредност. Потребан је озбиљан ремонта да ли има пара то зна руководство.
p

polakote

pre oko 2 godine

nije partizan prosuo bodove radi reda vec zato sto je nestala sportska sreca jer je u toku prvenstva sve utakmice resavao posto bi postigao pogodak iz prve sanse. nijedno poluvreme nije zavrseno neresenim rezultatom vec uvek sa prednoscu i zato je komotno igrao drugo poluvreme. sada je doslo do procitane igre partizana a i igraci su nezadovoljni jer nije plata redovna a polovini igraca isticu ugovori u junu. zasto da se bore sada da partizan bude prvak pa u junu sut iz kluba a drugi igraci da se bore za ls e malo ste se zaigrali u ve,i ljubavi ka klubu jer partizan kao i zvezda ima skup matotih igraca koji igraju samo za kolicinu novca a nisu im nosioci igremladi igraci koji ginu za klub iz ljubavi i skromnije apanaze novca.
C

Crowbar

pre oko 2 godine

Partizan NEMA vise navijace. Ovi sto su trenutno na tribini nisu pravi Partizanovci,nego Janjicari koji su tu za pare I da stite interese uprave.
A

As778

pre oko 2 godine

Muvali 8 meseci pa pukli
I

IVAN 82

pre oko 2 godine

Dobro Italijani kazu: "Kakva uprava,takav i trener, kakav trener takvi i igraci". Priznajem potajno sam se nadao da mozemo gurati i izgurati ovu sezonu, mada uvjek je to bilo Ali sa kim?? Prvo trositi reci na Vazuru i Vucelica je iluzorno.Mi navijaci smo im dozvolili da su skoro privatizovali klub, za sve se pitaju, ovim klimavci im samo podvladjuju, tu smo gde smo. Sta reci o treneru, 3 prelazna roka (srecom da se vratio Rikardo) 3 igraca kvalitetna nismo doveli,da ne brojim Rikarda. Samo recite mi koji tim moze ici na Titulu samo sa 1jednim napadacom i djetetom od 18 godina?? A tek sto ocekivati od ovih "sto osecaju grb" . Jojic na najvaznim utakmicama nas je ukopao, Markovic,Obradovic nisu vise igraci za profesionalni nivo fudbala. Ovo ostalo Lutovac,Zivkovic,Holander, Miljkovic itd.. nisu kvalitet za Partizan. Recite mi koji trener je opstao na klupi Partizana a da je nadigran na 5 derbija(0 pobeda) a i ovaj 6 nece videti pobede???? Ocerao je jedinog majstora u tim Sumu, prije zbog duga 4,5 plata Asana??!!! I sa kim smo mi mislili da osvojimo titulu sa Zdjelarom, Natkom i Rikardom, aj da brojim i sasvim 2 solidna Stopera. Mrsavo i jadno da se moze ici u ravnopravnu borbu sa zvezdanom. Ali ako ce ovo biti prilika da odu V,V i Flora Stanoje i dodju neki novi ljudi,koji ce pokrenuti ovaj uspavani i degradirani Partizan. Cekacemo te nove ljude i bolje sutra za nas Partizan.

rty

pre oko 2 godine

Uprava suruje sa navijacima, ti navijaci cine veliku vecinu na samom stadionu i onda ko da ih otera? Onih 500-600 sa istoka i juga? nema od toga nista oni obraza nemaju pokrivaju se gde mogu jer se tale za sve i svasta sto bi otisli kad zaradjuju nenormalno kao nikada u zivotu. Ko bi to batalio i otisao da sadi tikve?
a

a1234

pre oko 2 godine

Lazar Pavlović nema kvalitet da igra u prvih 10 timova superlige, a kamoli u Partizanu, dečko 3 godine bačene na toj poziciji ništa nije uradio, ne zaslužuje dres Partizana a kamoli 10-ku.Kakva nam je 10-ka takav nam je i klub.
Z

Zaim

pre oko 2 godine

Nista se tu nije gradilo,sve je to islo na galamu i app (ako prodje prodje),prolazilo dok nije dosao neko ko se ne sklanja.Ostalo znamo svi,zbogom pusti snovi.
D

Dodole

pre oko 2 godine

Ajde da ne odgovaram direktno na komentare.Ukoliko Zvezda osvoji prvenstvo a nadam se da hoće Partizana čeka isti scenario kao Hajduk iz Splita!Tavorenje u sredini lige i sa upravom sastavljenom od navijača.Najverovatnije odlaze par igrača koji iole malo vrede,Zdjelar,Rikardo i Natko i tu počinje slobodan pad pošto za neko ozbiljnije renoviranje ekipe nema novaca.Sa druge strane Zvezda za naše uslove pa i za neke Evropske okvire,msm EL ima sasvim solidnu ekipu i dolaskom punktuelnih pojačanja(Ado,Gaćinović ili Radoja) biće bez premca šampioni na duge staze,nešto slično kao što su Olimpijakos i Dinamo bili u svojim ligama.Tako da grobari,spremajte se za tužne naredne godine jer sve ukazuje na to da vam nema Napredka!
G

Gost222

pre oko 2 godine

Titila je sa ovom upravom,ovim trenerom i ovom upravom,misaona imenica
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Nije da je pravdam ali ova uprava je dovela Leonarda,Sadika,Asana,Sumu i Natha a prodala Milenkovica,Pavlovica,Sadika,Stevanovica i Vlahovica za ukupno 40 miliona evra.Nije do uprave,do trenera je.
.

....

pre oko 2 godine

Ih Simo pa ta uprava je i odvela sve to što je dovela. Razlika između nas i komšija je u tome što mi ne podržavamo Vazuru (a i kako bi) a oni se kunu u Terzu.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Uprava koja osvoji jednu titulu u šest sezona, a moguće i sedma sada, nije uprava i da imaju obraza sami bi otišli. Nema to veze sa trenerom, tu ni Murinjo ne bi pomogao.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Nije do uprave? Do trenera je? Gluplji misljenje odavno nisam cuo, a ovde se bas puno gluposti izvali.
G

Gostić

pre oko 2 godine

Sta se gradilo?!Sve sto vredi oterano.Lola,Miljkovic,Sanicanin,Markec...i tako pola tima.Stojketa oberste,a bolji je od Popovica i Stevanovica zajedno. Plus iskustvo za titulu.A o treneru,necu komentarisati.Stanojevic bi da ima obraza,posle +5 i 5 golova od Fejnorda u Bg-u,podneo ostavku.Sramota.
G

Gostanko

pre oko 2 godine

bokash9, ti decko da se malo razumes u fudbal ne bi ta pitanja ni postavljao.Kao prvo,kada bi uvek bio prvak onaj ko je bolji u derbiju onda ne vidim zasto bi se prvenstvo igralo. Evo navescu ti i primer iz ove sezone u Engleskoj.Totenhem bije oba puta Man.Siti a zaostaje 20+ bodova za istim.One sezone kada je Zvezda pobedila Liverpul, Liverpul ne samo da je bio prvak Evrope i sveta vec je osvojio i premijer ligu sa 20-ak bodova vise od Man.Sitija iako ga je Mancester Siti pregazio 4:0 a mogao je da im da sedam.Liverpul je te sezone cini mi se vezao 23 pobede u prvenstvu.Dakle 23 pobede u najjacoj ligi na svetu.Ajaks je ove sezone demolirao PSV 5:0, mogao je OSAM da im da a PSV je i dalje u trci za titulu.Pre dve sezone,Fejenord-Ajaks 6:1 a na kraju Ajaks prvak sa 20 bodova vise od Fejenorda. A 2017-te godine ste oteli titulu tako sto je na primer pred derbi na marakani Zvezda imala prednost i pri rezultatu 1:1 Leonardo koji je imao zuti karton namerno udara Frimponga sakom u lice i to ispred sudije i umesto da ga istera i tako Zvezda stekne prednost on ostaje i resava derbi.Te sezone ste u nedelju dana odigrali tri utakmice i sve tri dobili iz prelaza (na poluvremenu gubili pa okrenuli), a cetri u mesec dana.Te sezone Vlahovic je usao u igru bez lekarskog pregleda,nisu vam oduzeta tri boda dok su Vozdovcu oduzeli zbog iste greske. A nakon te sezone Zvezda je gotovo svaki derbi igrala bez 2-3 startera,jedan derbi je igrala tri dana nakon iscrpljujuceg meca protiv Napolija,zatim dva dana nakon meca u Minhenu protiv Bajerna,zatim kada na to dodas da je Zvezda u vecinu derbija ulazila sa 10-15 bodova viska sve ti bude jasno.Ali vi niste navikli na cinjenice vec na zamenu teza
Z

Znojko

pre oko 2 godine

Evo ti druže za memoriju jedan veliki + od mene!
A

Axaxa

pre oko 2 godine

A ti da znaš išta o fudbalu ili da makar vidiš dalje od nosa, ne bi poredio Ling Long sa engleskom i holandskom ligom.
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Pa kad imas takvu memoriju sto ne spomenu da ste u derbiju gde je bilo 1:1 dali gol sa atletske staze?!Kad spominjes Leonarda i Frimponga i "udarac otvorenom sakom" kao da pricamo u dzudou i karateu sto ne spomenes da je taj Frimpong napravio crveni karton za slobodnjak iz kog smo poveli pa prema tome Leonardo je "udario" igraca koji nije ni trebao da bude tu.
l

liverpulllll

pre oko 2 godine

nije bi prvak te sezone kad ga je zvezda pobedila.Zavrsio je drugi sa bodom manje od sitija.Ali je okrenuo barsu u polufinalu i na kraju osvojio ligu sampiona i postao sampion evrope.Prvak engleske je bio sledece sezone u korona sezoni tj. 2019/2020 kada je u ligi sampiona ispao od atletiko madrida u osmini finala.
M

Memorijo

pre oko 2 godine

A dje golovi iz auta i fantomski golovi? Tako mi vaseg postenja..
P

Pitanje za Gostanka

pre oko 2 godine

Evo i ja bih pitao Gostanka neka jednom odgovori pošto izbegava taj odgovor uvek, zašto Frimpong nije dobio crveni karton kao poslednji igrač odbrane pri startu sa dve noge nad Leonardom, posle čega je ovaj izveo slobodan udarac za 1:0?
a

argh

pre oko 2 godine

Sa Grobarima ne vredi komentarisati. Ne gleda se da li je poslednji igrač odbrane tako što se gleda ko je bliži gol-aut liniji. Taj start je bio na ćošku šesnaesterca, a u liniji sa startom, ali ispred gola, Zvezda je imala još 3 igrača, tako da to nije faul poslednjeg igrača odbrane. A Leonardovo udaranje Frimponga je za direktan crveni, a nije dobio ni žuti, niti je dosuđen faul. Dokaz da je sudija namerno pogrešio je baš to što nije svirao ni faul, jer je onda morao da mu da bar žuti, a kako je Leonardo već imao jedan, bio bi crveni. Da Leonardo nije imao žuti karton, siguran sam da bi sudija svirao faul i dao bi mu žuti, iako je namerno udaranje za direktan crveni.

Var

pre oko 2 godine

Leonardo je bio u opasnoj prilici a Fripong ga oborio sledja bio u liniji samo sa jos jednim igracem koji bi tesko mogao da stigne Leonarda crveni karton pre svega toga ali ostavimo po strani sta bi bilo kad bi bilo desavali se na derbijima sve i svasta i na tome ali onakav gol iz auta se vise nece nikada desiti izgubili ste 2 od 3 derbija i opet bi bili prvi da niste izgubili od Vozdovca i opet vam to sa Leonardom glavni krivac za gubitak titule.
-

-5—>5

pre oko 2 godine

Prestanite više da ih ubeđujete kako će biti prvi i dalje hahah, Zvezda danas zavuče 4 gola i eto ti bolje gol razlike, a vi od juče u svakom tekstu kao da isključujete takvu mogućnost..
E

Evo ovako

pre oko 2 godine

Prošli komentar nije objavljen, možda će sada kada ga pišem u blažoj formi. Zašto novinar piše pre dva dana da navijači ne zvižde Jojiću ili nekom drugom igraču, jer kao imaju kvalitet, a danas da Partizan nema igrača koji pravi razliku poput nekada Moreire ili Leonarda? Pa gospodine novinaru ili je jedno ili drugo, ne može oba. Navijači koji gledaju fudbal sa tribina uvek znaju koga treba nagraditi aplauzom a koga zviždukom. Bez obzira šta se i gde piše. Zeleni teren je jedino merilo.
T

Terzinjo

pre oko 2 godine

Sve se slazem ali se vidi blagi NAPREDAK u igri Partizana !
K

Kidi

pre oko 2 godine

Jesam Delija, al da probam objektivno. Tim vam je krš. Pa samo u odnosu na proslu god, po meni sigurno preko 20% slabiji. Pa zamislite da su ostali Sadik (uz Rikarda), Asano, Suma, Natko i Markovic bi sa njima surili, nazad i da je sve ovako - duplo bolji tim bi imali. Da ne ulazim u to sto nisu tako uradili, ali da je dundjerski uradjeno, nema sta. Pa i jedna Barsa je imala garnituru koja je uspela sve da urusi, a ne neki tamo tim iz Srbije.
s

ssssssssss

pre oko 2 godine

i uvek su drugi krivi sto kad odigraju i ne sklone im se. Gledam juce, ulecu u igrace napretka, laktanje, prigovori kroz celu utakmicu, konstantno vrse taj pritisak i na sudije, a sa protivnickim igracima traze kavgu. Momcima iz Krusevca svaka cast sto su izdrzali.
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Da pogledamo samo od derbija naovamo, da je onaj iz Mladosti smeo da sutne ka golu umesto nebu pod oblake, da nije sviran penal protiv Spartaka koji ne bi bio faul ni na sredini terena, vec bi sada bila veca razlika u bodovima. Nije vazno za koga navijas, ako si objektivan posmatrac i pogledas utakmice jednih i drugih, vidi se razlika u kvalitetu. Recimo Dragovic je izvrstan igrac i standardan reprezentativac Austrije, da li Partizan ima i jednog slicnog igraca? Kuje se Rikardo kao veliki spic, a njega juce cuva omladinac kao stoper i novajlija, tek stigao i stavili ga u dzep. A tek ce da uslede crni dani za Partizan, sad prvo gostovanje Fejenordu, gde ce se Partizan moliti da ne bude vise od 2-3 razlike za njih, pa odlazak u Surdulicu i ako bude normalna utakmica i sudjenje, moze lako Radnik da pobedi ili odigra nereseno. Nisu ovog proleca nijedan gol primili. Cesto se u komentarima, pa i sad pominje, ne moze se kad neko moze da trosi koliko hoce i tome slicno. Da se podsetimo, Zvezda poslednjih 5 godina igra Evropu za razliku od Partizana, i a za to dobija dobru novcanu nadoknadu, za LS 20 miliona evra, pa prodaja igraca, sponzorstvo. A Partizan se grebe od drzave svake godine za placanje licence, inace ni to malo Evrope ne bi videli. Setite se kad je Tole bio predsednik FSS, pa Zvezda zbog licence nije igrala zbog milion evra, a Partizan odmah uskocio da je zameni. Samo u tih 5 godina je Zvezda zaradila bar duplo vise od Partizana. A Partizan ima dobre troskove, pogledajte samo plate Lazara Markovica, Jojica, Rikarda i ostalih. Pa drzanje Lole u timu, koji valjda nosi kofe vode na trening, jer ne znam sta bi ddrugo radio. Pa doveden Fejsa, koji se izgleda sprema za narednu sezonu. A Zvezda je koristila zaradu da pojaca tim, da dovede nove igrace, popuni neke pozicije. Naravno, neki budu promasaji, neki pogodak, ali grese i veliki i to mnogo vise. Sta bi rekli za Real koji je bacio pare za Jovica i Azara na primer. Tako da to sto Partizan nema pare, treba sam da se zapita za gde i koga bacaju pare.
O

Ognjen 161

pre oko 2 godine

Kakva odvratna zamena teza, klasična nato spin mašinerija sa trećinom istine, trećinom poluistine i trećinom notornih laži. Partizan se grebe od države koja mu je zacementirala trenera koji je finansijski uništio Partizan terajući najbolje igrače. Posle ispadanja od AZ Alkmara Partizan je imao ponude za Stevanovića od Nice, 8 miliona evra + bonusi, Suma 3 miliona od nekih Arapa, Asano 3 miliona isto Arapi, Sadik 12 miliona evra + bonusi. Procena tadašnjeg trenera je bila da se na kraju sezone proda samo Stevanović za najmanje 10 miliona + bonuse i ostane na pozajmici još godinu dana čime bi tim ostao identičan a budžet obezbeđen kroz taj ozbiljan transfer i LE, baš kao i prethodne godine (S. Pavlović + LE). Onda dolazi spasilac Partizana i najjači adut ovog tima kako kažu burek novinari. Pojavljivali su se i neki novi mladi igrači od kojih bi u međuvremenu neko isplivao. Kojeg je igrača stvorio ovaj prevarant? Čovek koji je od prvog dana počeo da javno proziva Sumu i Sadika, prosipa priče o Partizanovoj deci koja osećaju klub, doveo je isti taj klub do toga da 3 prelazna roka nema koga da proda. Samo nemoj da pričamo o Zvezdinim finansijama jer je tamo stanje bar duplo gore nego u Partizanu

07.08.16

pre oko 2 godine

Pumpali su samopouzdanje kroz trecerazrednu LK,u koju su jedva usli i na jedvite jade i izasli iz grupe,sirili se kroz domace prvenstvo gde su imali i 20 suteva ka golu vecine rivala,celicnu odbranu i slicno.Onda ih Zvezda pometlala pokazavsi sav besmisao njihovog prvog mesta i kakva im je zapravo odbrana,kakav su oni tim,a isto je uradio i Fejenord,sa pola gasa.Sad je problem,ide im Radnik koji zna da igra odbranu,koji je vec uzimao bodove vecitima.Ako Ser Samrok od Flore cuva igrace za Radnik,Fejenord ce im dati 7.A ako ih ne bude cuvao, primice opet 5,a bice u problemu za Radnik,jer imaju skroman tim sa hronicnim nedostatkom kvaliteta.Jedino da se mole da Fejenord igra sa pola gasa.Ali,Radnik nece,to im je muka.Sva sreca pa gromada usla jedva u LK,i dobila poluamatersku grupu.Kako bi prolazili u LE ili LS,pokazala im Zvezda,pa zatim i Fejenord.Za njih je taman LK,samo sto sledece sezone nece biti ovako laka grupa.Sto je nase lige tice,i predugo su bili prvi s obzirom na nekvalitet.
P

Pera grobar

pre oko 2 godine

Definitivno je da je Partizan izgubio bodove protiv Napertka , i primio je 5 od Fejenorda - ali je bez bilo kakve igre dao 2. Zvezda je primila 3 i da je dala neki primila bi jos toliko obyirom da su ovi lagano pritiskali gas. A u derbiju da isu usle one dve slepice - bilo bi jako rutavu, da ne pominjem Borjanovu odbranu Meningu - a da ne pominjem zvezdinu dominaciju protiv partizana sa 10 igraca - nije izasla iz 16 metara na 2:0. Voleo bih da nije tako ali obe nabolje nase ekipe su jako daleko od bilo kakvih evropskih ekipa - to pokazuje i novac , a on je merilo danas u svetu kada je u pitnaju fudbal ... mora da prestane pljacka i da se nastavi rad sa klincima ... i jos nesto Dinamo ZG zaradio u 2021 64 miliona eura..... Pa gde su te pare u Srbiji , minimum na 2 mesta
v

vcicu pderu

pre oko 2 godine

Ja ne vidim u cemu je problem. Bili prvi od pocetka prvenstva, pobedjivali kako smo pobedjivali, prodali ili se odrekli svakog ali bas svakog krstenog igraca, ostala ekipa drvoseca bez imalo talenta i kreativnosti i izgubili titulu. Ovo sam govorio i ranije dok smo bili prvi. Partizan je nazalost trecerazredni evropski klub i to je prosto cinjenica. Zvezda je drugorazredni, za klasu bolji tim i ja nemam problem to da priznam. Svakako bi bilo dobro da dobijemo u rupi, ali sanse za to su male. Evo ja kao grobar pitam sve grobare, jel realno da samo sa jednim igracem ocekujemo titulu ? To je Natho naravno à ovo ostalo, Jovic, Jojic, Jevtovic, Miljkovic, Lutovac, Milovanovic,Senicanin, pa ljudi oni svi su za maksimum Spartak ili Radnicki. Dobro cemo proci ako cigani to ne namirisu pa nas odvale sa 4,5 komada n'a sledecem derbiju, jer mi smo pokazali ko smo i protiv Fejnorda, jedne mozda i ispodprosecne evropske ekipe ali ajde da ne preterujem, solidne evropske ekipe.
P

Pera grobar

pre oko 2 godine

Pre par dana napisah komentar , posle Fejenorda i ovo sam najavio. Pri tome ekipama od 7 mil. evra je sve dozvoljeno protiv ekipa od 40 ili 50 mil evra ( Partizan , Zvezda) - kako rece njihov trener ja ovim hranim porodicu. Svaka cast Napredku , tako se dobija regularno prvenstvo kao i pre toga Radniku ( mogla bi se vaditi neka cudna povezanost ali da ne budem zlurad). Poenta svega je da Stanoje nema nijednog ofanzivnog veznog koga moze ili sme da ubaci u igru - da Jevtovic iako odlican igrac je jos daleko od Scekica u tandemu sa Zdjelarom i da su napadacke opcije izuzetno tanke . I da se razumemo , kada se ubaci jedan onda ide ocas posla punjenje do 4-5, ali za taj prvi ti treba majstor - toga u partizanu trenutno nema ili ima ponekad u liku Gomesa, Markovica ili Natka. Jojica su opleli u cetvrtak i sta su ocekivali juce? Pored toga sto nemamo , moramo da cuvamo ono sto imamo - kakvo je god nase je. Ako bude regularno do kraja ( omiljena posatpalica u Srpskom fudbalu) bice veselo do kraja i bice jos pokoji gubitak bodova sa obe strane). A ako i ne bude, neka resi derbi pitanje sampiona - ( ako partizan kojim slucajem bude prvi sa ovim sastavaom bolje i dane pomislja ucestvuje u kvalifikacijama za ligu sampiona)
F

Fudbalista

pre oko 2 godine

Stanojević najbolji? Pretpostavljam, Joksiću, da si mislio najgori pojedinac...jer je jasno da ziheraš i defanzivno orjentisan trener ne samo da će pokušati da čuva tih +5 nego neće pokušavati da ih poveća i tako, eventualno, osigura prednost. U evidentnoj krizi igre i rezultata, on nije imao petlju da krene na Napredak sa dva napadača?! Hteo je da sačuva vrapca u ruci... ostalo mu je to što mu je ostalo, jer znamo šta vrabac uradi u ruci kad ga dugo držimo. I uveren sam da to nema veze sa izborima i politikom već jedino i samo sa trenerom i njegovom postavkom.

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Nije mi jasno šta se čuditite i raspravljate... Znalo se odmah da će Partizan do izbora biti prvi na tabeli a posle... Takođe ima znatno slabiju ekipu od Zvezde i sve što je postigao je isključivo zahvaljujući (antipatičnom Stanoju)... Od kada postoje "večiti" imali su pomoć države i na periode zavisno od struktura vlasti imali veću podršku od svog rivala... Dakle ili ćemo biti toga svesni ili ćemo se zanositi i verovati u bajke... Jedino rešenje je privatizacija do koje neće doći skoro... Ovako nam preostaje ili da navijamo za naše klubove ili ne pratimo domaći sport a svaka rasprava nema svrhe... Aj Živeli
u

uspešan privatnik, al` kad otme državno

pre oko 2 godine

Ko želi privatan klub, treba da ga napravi od sopstvenih para. Privatizacija nije rešenje, pošto se radi o legalizovanoj pljački državne imovine, a privatnik koji gradi svoj uspeh na "privatizaciji", tj. na pljački države nije za vlasnika kluba, već za zatvor. Rešenje može biti davanje klubova u franšizu na određen broj godina, ili gašenje. I jedno i drugo rešenje je bolje od "privatizacije".
V

VecaBgd1971

pre oko 2 godine

Hahaha, opet teorije zavere, a sta cemo ako Zvezda danas ne dobije? Hoce li se pominjati opet prodata titula ili ste opet sampioni? Svi drugi su vam krivi za gubitak bodova osim vas samih, neverovatno.
R

Rok masin

pre oko 2 godine

A to izlezavanje igraca napretka i tzv. trikovi,to je stara grobarska skola. U svakom derbiju ako slucajno partizan povede odmah svi igraci padaju na travu i valjaju se.Golman odugovlaci do sutra,tako da tisina sa te strane
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Ovakav Partizan nemoze do titule. I to svaki realni fudbalski navijac vidi. Ako se ne trgnu odma, sad, titulu mozemo samo da sanjamo.
M

MA ŠTA SU...

pre oko 2 godine

...GRADILI?! Da se Zvezda u prvom kolu protiv Vojvodine nije onako ispromasivala (umesto 0:0, po sansama trebalo da bude 5:0) partizan nebi ni video 1.mesto!
A

Axaxa

pre oko 2 godine

I Stankela tada reče da je zadovoljan jer je bilo trčanja. U "Đuka" fazonu nemam šta da zamerim ekipi. Zato kad se Zvezda provuče ide ona izjava - ne zanima me da li je lepo ili ružno, zanimaju me tri boda.
G

Gixi

pre oko 2 godine

Zvezda ih vratila na fabtičko podešavanje

kako ono ide

pre oko 2 godine

Fokus nam je na kupu.
G

Gostanko

pre oko 2 godine

To sto su oni gradili i mislili a i dalje misle da mogu je 2017-ta godina i otimacina.Svaki normalan ljubitelj fudbala vidi da je Zvezda dve klase iznad.To sto se oni napale u derbiju pa misle ako igraju nereseno ili ne izgube pet razlike da su istog kvaliteta ili bolji,to su price za malu decu. Svako normalan vidi kako se Partizan gurao i kako su protivnici glumili cunjeve.Niko nije corav.E sada,drugo je sto oni sami sebe lazu i veruju u to sto lazu.Sada ce svako kolo da kukaju,da gledamo situacije sa zvezdinih meceva itd.Ne bi me iznenadilo da sudije odjednom naprasno pocnu da grese u korist Zvezde ali kao prosle sezone kada Zvezda povede da bi eto imali izgovore.Zvezda je odavno trebala postati sampion.Zar su stvarno mislili da ce da budu regularni sampioni sa povratnicima Jojicem,Miljkovicem,Jevtovicem i kompanijom. Slabiji od prosle godine za tri najbolja igraca Asana,Sadika i Sume.Cak i Natko vise ne igra kao sto je igrao,nema ni snage.A pricaju da posteno biju 90% ekipa sa 2-3-4 razlike,nebitno na kakvoj oranici ili terenu. A onda dodje malo jaca ekipa u Evropi i ne znaju gde su.Fejenord mogao osam da im da.Pa sta bi im tek Bajern uradio
T

Tako je

pre oko 2 godine

To je to.
b

bokash9

pre oko 2 godine

To sto ti je Terza ispio mozak i ubijedio da je kokeza grobar,piksi grobar,vidic grobar to govori o tvojim dometima. Kad je otimacina,zasto ste od 4 derbija te sezone izgubili 3 i jednom igrali nerijeseno sa golom iz auta.Zna se ko je evropski sampion u sutiranju penala zadnje 3 sezone. I sad kad dodje rendzers i neko vam ponisti 3 gola i svira penal,vama neobicno. Ne znate sta je normalno sudjenje.Do vara,zna li ko od vas navijaca zvezde,kad je sviran penal protiv vas.
G

Gost123

pre oko 2 godine

bokash9-znamo da je Radnik Zvezdi uzeo 5 bodova, i niko se nije zalio da je nezasluzeno. Vi sledecu gostujete njima, sve sem njihove pobede je cista kradja i otimanje!!! Ni jedan klub na svetu ne bi prihvatio poraz od 3:0 kao zasluzen posle onakve utakmice u Glazgovu. Mi smo zadovoljni kako smo igrali i verujemo u prolaz uz punu marakanu, verujes li ti u prolaz Partizana na tiganju????????????
M

Mikac678

pre oko 2 godine

Em nam je uprava loša em nismo milioneri kao neki da se gađamo milionima, ako nemamo para treba reći javno da nismo imali za pojačanja i da zato niko nije došao. Ne dovesti nikoga a boriti se za titulu je van pameti i to ne bi dozvolila nijedna ekipa, pogotovo što nam se pružila prilika koje sledeće sezone neće biti. Kako god i da se osvoji titula uprava treba da ide jer ovakav amaterizam i javašluk nije odavno viđen

kln

pre oko 2 godine

Posle 5 godina u evropi ne vidim sta je sporno da zvezda dovodi milionska ponacanja.. da u klubu nije interpol terza bilo bi jos skupljih igraca
b

batabane

pre oko 2 godine

Da se ne lažemo,niti je odlučilo,niti je nevažno izležavanje igrača Napretka.Jer nisu oni samo krali vreme,nego su i unistili ritam utakmice, i dodatno uneli nervozu kod igrača Partizana.Ali ruku na srce trebaš biti jak pa se izdići iznad toga,biti bolji i pobediti.Da se razumemo,da je umesto Partizana bio Bajern,pa nek pola utakmicu leže,popili bi pet komada.Ubila nas je nestručnost Ilijeva i Stanoja,što zimus nije pravilno sagledan, kvalitet i slabosti tima,i nije raskinut ugovor sa 7-8,igrača i dovedeno 3-4,kvalitetnijih igrača.Tek ne mogu da shvatim to što se u lepoj situaciji za titulu i lepo proleće u Evropi, nije reagovalo,a ostalo se samo sa jednim l.bekom i povredio se igrač u rotaciji na ofanzinom veznom.Nudio se Sveta Markovic.Kao da su morali tako,nisu smeli da se pojačaju,ili su stvarno diletanti.Da ne pričam o forsiranju igrača na pozicijama gde nisu najbolji,itd.Ilijev koji je podneo ostavku i dalje je tu,ne dovodi se novi sportski direktor sa mnogo većim autoritetom i znanjem.Ali mozda je to zato što je Ilijev samo marioneta,a Vazura radi selekcije i prelazne rokove.Mislim, ne znam,ali nešto debelo nevaljala.
s

sb

pre oko 2 godine

Rešenje se krije u igračima koji nisu bili ni u protokolu, nije ih bilo na klupi za rezervne igrače. Baždar;Ilić. Baždar je igrač koji jednim potezom može da preokrene tok utakmice. Gospodo, pustite ga da u kontiuitetu odigra par utakmica na mestu ofanzivnog veznog igrača ili pozicija lažne devetke. Utakmica u Holandiji gde se nema šta izgubiti je idealna prilika za to. Ilić, sem štopera može igati zadnjeg veznog. Zna da iznese loptu i po meni najveći kvalitet(skok sa zadrškom). Pokazaće vreme!
G

GostD

pre oko 2 godine

Sto se uprave tiče, postoje dva, možda utopijska, moguca rešenja, Da najbolji, najcestitiji i najkompetetniji ljudi budu birani, ili privatizacija, pa da čovek sam raspolaže svojim sredstvima. Sve dok se ovi i ovakvi budu igrali narodnim i državnim parama, prilično velikim, mrka kapa!

Kontraudar

pre oko 2 godine

Tekst je realan, nema se tu mnogo šta dodati.
G

Grobar u duši

pre oko 2 godine

ŠTa da se očekuje drugo od kluba na čijem čelu su Vučlić,Vezara,Stanojević i ostale neznalice i amateri. Sačekajmo kraj meseca i izveštaj revizora za 2021.....dug je došao do 50.000.000 evra. To je jedna ozbiljna mafijaška organizacija tako da što pre treba sprovesti hapšenje i krenuti od beton lige.
К

Кад се плаче

pre oko 2 godine

Испред скупштине зна ли се шта
M

Mejkapic

pre oko 2 godine

Realno ako ne bude nekih VAR odluka, Radnik nereseno, TSC nereseno. Cuku ce dobiti, Ilic je legenda kluba. Zvezda je mnogo bolje tempirala formu, u derbiju oducila Partizan od fudbala. Mene brine revans u Holandiji... opet 5 kom u najavi...
c

cccc

pre oko 2 godine

Ja sam mišljenja i smem u sve da se kladim da partizan dobija Cuku I TSC jedino možda I'm uzme Radnik bod. Lazetic i Ilić I'm puštaju milion posto i na to Zvezda mora da obrati pažnju, i u doigravanju će biti isto zato potpuna koncentracija i zaboraviti na evropu.
R

Reč je reč

pre oko 2 godine

To se zove tempiranje forme. Nego čujem Stanojević izjavio da je nerealno da neko pobedi desetak utakmica za redom i da je u tom slučaju takmičenje neregularno.😂😂😂
O

Objektivac

pre oko 2 godine

Prvi razlog je katastrofalno poslovanje najnesposobnije uprave u istoriji Partizana.Igrački kadar tanak,nedovoljno dobrih zamena a jako puno igrača koji ne služe ničemu sem da primaju platu.Dok su imali snage igrali su borbeno,čvrsto i pošteno i tako su dobijali mečeve u nikad goroj ligi i uradili nešto u Evropi.Čim je nestalo goriva raspad sistema.Drugi razlog i po meni prekretnica sezone je derbi gde Aleksandar Stanojević odlučuje da protiv objektivno kvalitetnijeg i skupljeg protivnika on izvede sastav kao da je trener u zonskoj ligi.Znači 3 kardinalne greške u sastavu koje su dovele do toga da nas mezimica ubije bukvalno fudbalski.Posle toga igrači padaju u moralu,navijači još više razočarani i sve kreće nizbrdo...Svi koji su u priči i koji poznaju bilo kog igrača ili funkcionera ili sudiju iz lige znaju da Partizan igra pošteno ali sad jednostavno kad je nestalo snage kreću i kiksevi.Prva zamena našem napadaču je DETE o čemi mi pričamo.Uprava napolje to je jedino bitno sada.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Ne mora da znaš nekog da bi znao da li Partizan igra pošteno ili ne. Dovoljno je da imaš oči, i videćeš sve. Pričamo to od prošle sezone bukvalno.
M

Ma da...

pre oko 2 godine

Pa no var no penal no party... a sada ozbiljno, partizan nema kvalitet, pa protiv Flore jedva je prosao polovinu i izgubio, isto i protiv Santa Klare, od Anortrozisa u BG isto umalo sve u vodu. Sumnjivi penali su ih spasili bar 5x do sada u toku sezone! Ta izjava njihove uprave da je sezona najbolja od osnivanja partizana govori samo o toj upravi koliko po svaku cenu zeli da ostane u foteljama, cak i serviranjem gluposti lazi i mazanje istine! Niko nema ni 1cm cistog obraza da izadje i kaze istinu! E sada tu su krivi i mediji koji vise nisu nezavisni i ne smeju da pisu objektivno vec posle pobede protiv Slovaka dizu u nebesa, daju 10ke ocene, pumpaju cene igraca tekstovima... dok je realnost to da je samo par dobrih profesionalnih sportskih novinara ostalo, ne secam se kada sam procitao koliko je neki igrac pretrcao ili dobio driblinga, vazdusnih duela! Koliko je puta ispao ili poslao pas u prazno! Polovina vremena se svodi slusajuci ko je zainteresovan za kog igraca, gde je igrao, nesto van terena tipa sta vozi, ko mu je zena ili menadzer, sta je ko objavio na tviter... To sto samo velicaju i pokusavaju da pumpaju cenu nekog igraca to je mazanje oci navijaca da misle uau uprava ubola, a ovamo se napravi jedan transfer od par mil u 2god! I ovo vazi i za partizan i za Zvezdu! Ali u drzavi gde je najcitaniji Kurir Informer a najgledaniji Pink i Hepy kome pa i treba istina u oci!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ Poštovani, uglavnom se slažem sa svim što si napisao,,,,, Jedno je peckanje i navijačko ujedanje, ali naša ukupna stvarnost,,,kulturna, sportska, obrazovna, privredna, sudska, vojna, policijska, zdravstvena, informativna je sigurno najtoksičnija (ako izuzmemo političare tj. vlast),,, VIŠE NIJE NI JADNA NI BEDNA, MISLIM DA JE BEZPOVRATNO BEZNADEŽAN,, I NAŽALOST KOGA JE BRIGA ŠTO FUDBAL U SRBIJI VODE ILI SU VODILI LIKOVI POPUT VUČELIĆA, VAZURE, KOKEZE, KARADŽIĆA, TERZIĆA, BJEKOVIĆA,,,, i danas im i te kako idu na ruku i UEFA I FIFA, bez sumnje NAJMAFIJAŠKIJE ORGANIZACIJE NA SVETU, i tu se niko od nikoga ne gadi i niko nikome ne smeta. Voleo bih da nisam u pravu, (Mi nismo ni manjina, pre smo jednina) Ali mislim da Nam nema spasa, većina se vremenom navikla na prljavštinu i smrad i to im više uopšte ne smeta.
Ј

Јован 84

pre oko 2 godine

Не може човек да очекује трофеје и успехе од екипе у којој играју балвани Јојић,Марковић,Вујачић,Миљковић,Холендер,Пантић итд.Станоје као неке рекорде обара ,а ниједан трофеј неће освојити,ниједног играча за продају није створио.Обични продавци магле,спин мајстори,лопови воде Партизан.Ако после њих будемо постојали добро ће бити.
K

Kompetent

pre oko 2 godine

Ne bi me cudilo da Stanoje na kraju zavrsi na 3.mestu.Ovaj timje za 3.ili 4.mesto.
T

Tako

pre oko 2 godine

Kako siješ tako žanješ
Z

ZzzRrr

pre oko 2 godine

Koliko god da je star i u lošoj formi, Natho je majstor za celu sredinu terena, a oni se dvoume za ugovor. Plus igranje cele sezone bez normalnog golmana, drugog napadača, bekova, sve je to moralo da eskalira
д

д.г.

pre oko 2 godine

Колико ја знам Илијев је задужен за појачања. Ако је испунио жеље Станојевићу онда Станојевић не зна шта хоће. Тим Партизана је жестоко лимитиран. Ослањају се на човека који је давно прошао свој зенит. Сем Здјелара Рикарда и Урошевића нема играча који су за Партизан. Ни Станојевић са својом фудбалском филозофијом није тренер за Партизан.
S

Sven0101

pre oko 2 godine

Aleksandre, poslednji dio clanka je netacna konstatacija. Npr., ako Partizan priusti sebi taj kiks koji navodis i recimo izgubi u Surdulici (uzmemo u obzir da ce oba vecita rivala dobiti sve do kraja) i da cak dobije na Marakani, to mu nece biti dovoljno da uzme titulu, jer u takvom slijedu okolnosti ako su timovi na kraju bodovno poravnati, sampion bi bio tim koji je bio lider do pocetka plej-ofa. Sportski pozdrav.
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

Sta kaze Piksi?!Sta kaze Bjekovic?Sta kaze ser Flora?Gde ce Lomic da proda Jovica?Jel produzavamo ugovor Zeki milioneru?
R

Rubikon

pre oko 2 godine

Joksicu napisao si partizan moze da sebi priusti jos jedan kiks. Nije jasno navedeno da moze da ima jos jedan neresen rezultat, ako izgubi dzabe mu je i pobeda u derbiju. U svakom slučaju ne mogu ni u ludilu da zamislim da ovakav partizan pobedi Zvezdu na marakani. Raspadate se. Čak i da partizan npr povede 1:0, vaš luzerski mentalitet će dovesti do toga da sami sebi zabijete gol. Štoperi vam nisu ni za 4. ligu.
I

Igor H

pre oko 2 godine

Napredak se borio kao da mu zivot zavisi od toga, a protiv Zvezde se setaju po terenu. To mene najvise nervira, igraj maksimalno protiv svih.
C

Chacarita

pre oko 2 godine

Hahahahahhahaha, ekipa sa Vujacicem i Zdjelarom imala do juce jedan kiks za osam meseci i tebi krivo sto vas Napredak nije pustio hahahahahhahaha
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Napredak i igra maksimalno protiv svih. Nego, šta ćemo sa ostalih 13 ekipa koje protiv Zvezde igraju kao da im život zavisi od toga, a protiv Partizana statiraju?
G

Gogija

pre oko 2 godine

Jedan jedini problem je jako losa ekipa! Odavno nismo imali losiji tim u kome nemas ni krilo ni nekog da organizuje igru
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Nije strasno idemo dalje, imamo lose igrace i to je to, dovesti Marka Nikolica jos dok nismo izgubili titulu, smeniti sto pre ovog na klupi, Ilijevu dovesti zamenu treba malo pametniji ljudi u klubu i koji se razzmeju u fudbal
G

Grga Cvarak

pre oko 2 godine

Da, bas nam sad treba Nikolic. Plus taj se ne vraca nazad u Partizan dok mu se sve zivo prvo ne servira na tacni. Ok je on kao strucnjak, pogotovo za nasu ligu, ali kao covjek je apsolutna nula. Definicija interesdzije. Takav Partizanu ne treba, mada bi se, ruku na srce, bas dobro uklopio sa ovom upravom s obzirom da su isti u tom nekom ljudskom smislu.
T

Trtrtr

pre oko 2 godine

Svi su napadali Sumu ,a veliki značaj u tome imaju i mediji,i lud je vidio da će momka ni krivog ni dužnog otjerati,a bio je najbolji. Vrijedilo ga je trpiti,sve se vraća. Zašto nema publike,zato što niko im nevjeruje

Bojan Kekezovic

pre oko 2 godine

Odučila ih Zvezda od fudbala. Bukvalno
h

humskapfc...

pre oko 2 godine

Odlucio je vas Partizan u prvom derbiju od fudbala kad ste trebali da primite pet komada od 20 do 80 min.. Igrom u prvom ste nas ubili i pored toga niste stvorili nijednu sansu..
G

Gost12345

pre oko 2 godine

@humskapfc - pa vi centar na tom derbiju niste prešli pet puta, a kamo li da nam date 5 komada. Prvi put kad ste prešli centar uk**ao vas gol, da ga tad niste dali, i taj derbi biste izgubili.
T

To je

pre oko 2 godine

Zato sto je sezona i prvenstvo maraton a ne trka na 100m.Stanojevic ocigledno to ne zna jer Partizan je od avgusta igrao svaku utakmicu 120 posto, potrosnja je prevelika. Nekad jednostavno treba odigrati dovoljno da se dobije utakmica ne zaletati se da das 5 svakome.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Morao je da se desi kiks nemoguce je dobiti svaku utakmicu.
v

v1ad

pre oko 2 godine

Narocito sa tako malim fondom kvalitetnih igraca kao sto ima Partizan. Prakticno na prste jedne ruke da izbrojis igrace koji mogu i kvalitetom i kondicijom da isprade ritam prvenstvo-evropa-prvenstvo. Natho, Markovic i Jojic recimo imaju da kazemo taj kvalitet ali ne mogu to fizicki da izdrze. To jedino mogu Zdjelar, Urosevic, Menig i Rikardo ali je kod nekih upitan kvalitet za Evropu (i derbi). Neki drugi igraci fizicki mogu ali nisu kvalitetom na tom nivou.