Komentari na vest

Gravenberh se osramotio pred praznim golom, Brajton mogao i surovije da kazni Liverpul (VIDEO)

B

Burazengija

pre 7 meseci

Izjednaceni bili i realan rezultat. Uostalom vidi se koliko se ova dva fudbalska znalca postuju...Odlicni treneri, odlicne ekipe, ne skidaju se gace kad igraju jedni protiv drugih.
G

GOCE GOSTIVAR

pre 7 meseci

Liverpul ima baš lošu odbranu Van Dajk i Matip su realno prošli svoj zenit i sa njima dvojicom Liverpul će teško do titule. Gvardilo,Ake (Siti) ,Salibaa i White (Arsenal)pa i Romero i Van Der Ven(Totenhem) su bolji štoperski parovi od svih Liverpulovih.
B

Burazengija

pre 7 meseci

Potpisujem da se blizi kraj eri nasih defanzivaca, Robertson isto tako polako gazi u njihove vode ali to je normalno, fudbal je to i godine stizu. Svakako da svi ovi navedeni nikad nece doziveti da budu barem blizu ove dvojice kada su bili u prajmu...Nek se nikad ne zaboravi koliko je Van Dajk bio jak igrac do povrede!
E

El Stefanel

pre 7 meseci

Veliki sam fan Liverpula ali tvrdim da ova ekipa ne može da osvoji titulu. Nedostaje tu 3-4 prvoklasna igrača za tako nešto. MaKalister ne može da igra ovu poziciju to je svima jasno. Na mesto zadnjeg veznog treba neko ko jede sve pred sobom. Soboslaj takođe igra daleko od svoje pozicije nešto povučenije a samim tim manje je produktivan u fazi napada. Odbrana je kriminalna kod prekida od početka sezone. Salah je 30-40% slabiji od kad nema Firmina i Manea. Ne sećam se kad je zadnji put nanizao par igrača kao u stara dobra vremena. Za Eliota nema mesta u ovom timu ako želimo da napadamo trofeje. Gravenberh ima potencijal može biti paklen igrac.
K

Koja stara dobra

pre 7 meseci

vremena?? Lcf?? Ja otkad znam za sebe lcf nije imao dobra vremena... mozda pre 50 godina. Tuzan klub, tuzan trener, tuzni igraci... takvi i rezultati. Iskoci po neka korona godina sa vremena na vreme ( na 30 god) i to je sve.
s

sest doza

pre 7 meseci

@Koja stara dobra Tebe korona jos drzi?
G

Gost22

pre 7 meseci

Sad će klop da se nem pravi, čist penal za brajton nije sudjen.
.

....

pre 7 meseci

A sta je tacno bio penal?
s

sprdnja

pre 7 meseci

Ma dva penala najmanje ahahahahahahahs ko sve ovdje komentariše
n

noleeeeee

pre 7 meseci

Hoce li klop da trazi ponavljanje utakmice zbog ruke van dajka?
s

sivuple

pre 7 meseci

U proslom kolu bio penal nad Gomezom, zbog slicnog starta je Van Dajk iskljucen protiv Njukasla.
T

Trololo

pre 7 meseci

Koje ruke Van Dajka? Kada se lopta odbije od noge igraca i udari u ruku, to nije penal i to nisu sudili ni jednom. Ovo pisem kao navijac Junajteda, nemojte pricati gluposti iz neke mrznje.
B

BicuSlobodan

pre 7 meseci

Ako hoće da osvoje titulu ovakve utakmice Liverpul mora da dobija.
s

sloba milosevic

pre 7 meseci

ma kakva titula, ako se dokopaju 4.mesta bice premija. Siri i Arsenal su u svakom pogledu miljama daleko. I totenhem je kvalitetnija ekipa od Liverpula. Smena generacija nije bas najbolje urađena, a i Klop se verovatno zasitio. Trebali su da ga smene jos prosle sezone i zavrse jedan ciklus.
Y

YNWA

pre 7 meseci

ispustili su pobjedu,odbrana losaa napad vidjelo se da hvali za rotaciju nocas Gakpo i Jota, Gravenberg sto reci promasaj za pobjedu ali momak odkican potencijal i vidna promjena na Sredinu od kad je usao na poluvrijeme.
b

baki77

pre 7 meseci

Brašo, neko ne hvali, nego fali... To su dva različita značenja... Hvali - kad se neko izražava pohvalno o nekome ili nečemu... Fali - kad neko ili nešto nedostaje... Neverovatno je, i frustrirajuće, koliko ima nepismenih ljudi.
o

ok

pre 7 meseci

Sva cetiri gola iz pocetnickih gresaka,ja ne mogu da verujem da se Robertson onako sklonio i uplasio od lopte.X najrealniji moglo je da bude 5-5
M

Mitoma

pre 7 meseci

Promašio je i Brighton dosta šansi, remi najrealniji rezultat na kraju.