Nikola Čumić (©MN Press)
Nikola Čumić (©MN Press)

Grci o slučaju Čumić: Lucern dao blago jaču ponudu od Zvezdine koju niko nije očekivao

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.09.21. | 08:59

Švajcarski klub garantuje igraču odlične bonuse, a navodno i pokriva kompletan trošak plate

Nije uspeo sportski sektor Crvene zvezde da obezbedi veliki potpis u danu kada se prelazni rok završavao širom Evrope - u Srbiji traje do 17. septembra - pošto ni treći pokušaj da se dovede Nikola Čumić nije bio uspešan.

Utorak, 20.45: (3,80) R. Irska (3,30) Srbija (2,05)

Izabrane vesti

Delovalo je na trenutak da je osvajač duple krune nadomak uspešnog zatvaranja posla, ali je nedugo zatim Čumić ipak završio u Lucernu. Kako? Ovim slučajem bavili su se grčki mediji. Oni tvrde da je švajcarski klub u poslednji čas poslao ponudu koju niko nije očekivao. Malo jaču od Zvezdine koju, kako se navodi, niko nije očekivao.

Upravo je taj, mali detalj pokvario Zvezdine planove i transfer je ostao nerealizovan. Tačnije, Čumićevu promociju 31. avgusta uradio je Lucern, ne srpski šampion. Lucern je, prema navodima portala Fos, naporima u poslednjem trenutku učinio da transfer u Zvezdu “pukne“. A, šta je to uradio Lucern? Naime švajcarski klub garantuje dobre bonuse igraču, a takođe i pokriva kompletan trošak njegove plate.

Dalje se podseća da je Čumić velika boljka uprave Crvene zvezde zbog tri neuspela pokušaja da se dovede. Prvo još iz vremena dok je srpski krilni napadač igrao za niški Radnički. Drugi put pre nego što je otišao u Sporting Hihon na pozajmicu, potom i sada.

Priznaju grčki mediji da je Crvena zvezda bila najbliža Čumićevom potpisu, čak se može čuti da je igrač želeo da zaduži crveno-beli dres, ali da se sve izjalovilo na kraju. Fos piše da Crvena zvezda, ni Partizan nisu imali šansu da dovedu Čumića u januaru prošle godine jer kada je stigla ponuda iz Pireja on je želeo samo da se preseli u Grčku, odnosno nije hteo ni da čuje za pozive večitih.

Sada će Čumić imati priliku da karijeru oživi u Lucernu, koji je prošlu sezonu završio na petom mestu, izvan zone evrotakmičenja.



tagovi

Nikola Čumićletnji prelazni rok 2021OlimpijakosFK Crvena zvezdaLucern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara