©fcl.ch
©fcl.ch

Čumić predstavljen, tehnikom i brzinom će se savršeno uklopiti u ideju Lucernove igre

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 17:55

Opšte zadovoljstvo u švajcarskom klubu

Umesto na stadionu Rajko Mitić, gde bi predstavljao kapitalca za učešće u Ligi Evrope, Nikola Čumić je završio u švajcarskom Lucernu, gde je i zvanično predstavljen poslednjeg dana prelaznog roka.

Olimpijakosu nije bilo doviljna ponuda srpskog šampiona od 600.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, pa je bivši igrač Radničkog iz Niđa završio u Lucernu, koji ga je doveo na pozajmicu, uz mogućnost otkupa na kraju ove sezone.

Izabrane vesti

"Drago mi je što sam ovde i što ću biti u prilici da igram za Lucern, veliki klub u Švajcarskoj. Radujem se što ću biti u prilici da igram ovde i pred ovim navijačima u narednoj sezoni", rekao je Čumić.

U Švajcarskom klubu nisu krili zadovoljstvo obavljenim poslom, jer su svesni da će srpski igrač predstavljati ozbiljno pojačanje za ekipu Fabija Čelestinija.

"Sa Nikolom dobijamo dodatne opcije u ofanzivi. Možemo da ga koristimo na više pozicija u napadu, svojom brzinom i tehnikom savršeno se uklapa u ideju naše igre. Sigurni smo da će nam biti od pomoći u narednim nedeljama i mesecima", rekao je sportski direktor Remo Mejer posle potpisa.

Čumić je sa Olimpijakosom vezan ugovorom do 2024. godine, a Lucern je u potpunosti preuzeo godišnje izdatke kluba iz Pireja kada je u pitanju plata igrača.


tagovi

Nikola ČumićLucernletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara