Komentari na vest

Grčka u borbi protiv huligana: Fudbal dva meseca bez navijača zbog užasnih nereda na odbojci

D

DDF

pre 5 meseci

Mozda treba probati model publike zene i deca do 14 godina,mada verovatno bi doslo do zloupotrebe poznavajuci grke i nas...😶😶😶
c

cipar

pre 5 meseci

Treba njima jedan Kim Dzong Un.
S

SezonskaJakarta

pre 5 meseci

Samo neka ide odavde ... Nalazimo se na 115. mestu na listi zemalja po koeficijentu razvijenosti demokratije i ljudskih sloboda. Od evropskih zemalja, iza nas su, nedaleko, Turska, Rusija i Belorusija. Da ne bude zabune, i pomisli kako je to neki izveštaj američke vlade ili nekih njenih službi, Izrael je važio za 35, Amerika za 36, a Ukrajina za 92. zemlju po stepenu razvijenosti ljudskih sloboda (istraživanje je iz 2020, pre obnavljanja ratnih sukoba, a izvor nemački univerzitet u Vircburgu (Virzburg, po ovdašnjem ranije ustaljenom izgovoru)). Verovatno očekivano, na vrhu su skandinavske zemlje, a slede Nemačka, Švajcarska, Holandija, Belgija i, iznenadio sam se, Kostarika.
@

@sezonska Jakarta

pre 5 meseci

Samo jedno, daj link neki za to sto si napiasao u komentaru.
g

gorostas.ateista

pre 5 meseci

Zato ja iz kafića trujem na portalima i na Tviteru, nisam baš obrazovan i IQ mi je 🤏, no dobro, bitno je da sam pročitao novine.
R

Realno kazem

pre 5 meseci

Olimpijakos na cistom dobitku ovom odlukom. Sve derbije igra u gostima pred praznim tribinama.
A

Asad

pre 5 meseci

Ne postoje veci indijanci od grckih navijaca, i tu mislim na sve grupe. Oni nemaju m da se pobiju izmedju sebe, vec tuku igrace protivnickog tima. Ko god ih poznaje i ko god je bio dole zna o cemu govorim. Jaki na rijecima i u masi ali 1 na 1 e od toga nema nista.
1

11223344

pre 5 meseci

Ima i takvih grupa po srbiji..cekaju jednog a njih 50 i cao zdravo samo se ne daje po novinama
N

Nedaje in Bom

pre 5 meseci

svu tu decu ponese masa napale se i jbb, kasnije ne vole ni oni kad zavrse u kavez al bude kasno..sreca pa su svi zivi. sta je da BBB-om je l su jos u Grckoj ili su vraceni?!
N

NISLIJA86

pre 5 meseci

Nek smire oni ustaski gate 13 i siptarski izdajnicki aek,jedina pravoslavna braca su nama gate 7 i grobarima gate 4 realno pricam kao delija.
R

Rooney1991

pre 5 meseci

jeste. onako mirotvorci pravi,u skladu sa svim pravoslavnim vrijednostima isto kao im i braća iz Beograda. Nestvarni komentari,shvatanja i stavovi poslije toliko što smo vidjeli i u Beigradu i u Pireju i u Solunu. Ali dobro
G

GhostRider

pre 5 meseci

Nije ni tebi sine lako,u tvojoj glavi mora da je haos...
U

UKLETI 1989

pre 5 meseci

Pusti Grke dečko, prošetaj gradom malo... ostali su vam samo Vrežina i Marger. BLVR, Duvanište, a polako i Drln se ave više 'plave' :)