Grme iz Sarajeva: Opljačkani smo

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.08.20. | 23:49

Sudije na udaru kluba iz BiH

Prošao je Dinamo Brest u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali sevale su munje i gromovi posle meča iz tabora Sarajeva.

Čelnici, treneri i igrači prvaka BiH tvrde da su žestoko oštećeni u Belorusiji i poručuju da je reč o čistoj pljački. Nije birala reči direktorka Sarajeva Sabrina Buljubašić, dok trener Vinko Marinović nije ni došao na konferenciju za novinare.

Izabrane vesti

Sudija meča je bio Kipranin Lukas Sotiriju, na kojeg se obrušio gnev Sarajlija, najviše zbog poništenog gola zbog ofsajda, koji to nije bio. A, sporan trenutak se desio i u 84. minutu kada je igrač Dinama igrao rukom u šesnaestercu, ali Sarajevo nije dobilo penal.

Trebalo je da bude gol, a sviran je ofsajd i mi ćemo se pobrinuti da UEFA zna svaki detalj sa ovog meča. Nikada nisam videla ovakvo suđenje i greške. Mislim da smo opljačkani. Opljačkani smo za pravo da se takmičimo na pravi način. Učinići da za ovo sazne ne samo UEFA, nego navijači i javnost u celom svetu“, poručila je Buljubašićeva.

Igrači Sarajeva su se nakon završetka meča zaleteli na kiparskog sudiju, bilo je žutih kartona, ali se na tome završilo. Makar kada je teren u pitanju.




tagovi

sarajevoDinamo BrestLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara