©MN Press
©MN Press

Gubitak Zvezdinog stpljenja zbog Olimpijakosove striktne cene - Ranđelović košta 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.06.22. | 11:33

U Pireju zahtevaju duplo više od onoga što su Beograđani spremni da ponude, pa to je to razlog zbog kojih su dve strane ozbiljno odaljene od konačnog dogovora

Sve su veći ralniji da Crvena zvezda i ovog leta i definitivno ostane bez višegodišnje želje sportskog sektora srpskog šampiona, Lazara Ranđelovića. Crveno-beli jednostavno nemaju vremena za duge pregovore sa Olimpijakosom, pošto žele da imaju sve ključne igrače na raspolaganju od samog starta priprema za novu sezonu, a sa druge strane u Pireju očigledno nemaju nameru da popuštaju u pregovorima. Cena za brzo desno krilo je zacementirana i iznosi 3.000.000 evra.

To jasno potvrđuju pisanja grčkih medija, koji su se nadovezali na informaciju Mozzart Sporta da je Crvena zvezda spremna da ponudi 1.500.000 evra za nekadašnjeg igrača Radničkog iz Niša. U Pireju zahtevaju duplo više, što ozbiljno odaljava crveno-bele od konačnog cilja. Zbog toga se na Marakani ponovo okrenuli Aleksandru Čavriću, kao primarnom rešenju.

Izabrane vesti

Želja sportskog sektora crveno-belih je da se pozicija desnog krila pojača brzim fudbalerom, a jedan od bitnijih preduslova je bilo to da poseduje sprski pasoš. Otuda je ponovo u prvi plan izbio Lazar Ranđelović. Međutim, pregovori sa klubom iz Pireja nisu laki, a pored toga Leskovčanin se našao na spisku igrača koje će Pedro Martins imati na raspolaganju za početak priprema 14. juna.

Kako se može čuti iz krugova bliskih klub s Marakane, Čavrić u ovom trenutku nije jedina opcija za to mesto u timu, jer se intenzivno radi i na angažovanju inostranog rešenja, za šta je prevashodno zadužen novopečeni direktor skauting službe Marko Marin.

Pored Crvene zvezde, konkretno interesovanje za Lazara Ranđelovića pokazao je i španski Leganjes, koje ušao u konkretne pregovore, ali takođe nije bio u stanju da dostigne traženu cifru od 3.000.000 evra. Srpski fudbaler je upravo u članu španske Segunde proveo prošlu sezonu na pozajmici, odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima, postigao pet golova i ostvario četiri asistencije.


tagovi

FK Crvena zvezdaOlimpijakosLazar RanđelovićAleksandar Čavrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara