Komentari na vest

Gudelj još tri godine u Sevilji

G

Gola Istina

pre 10 meseci

Gudelja znam kada je debitovao za nacionalni tim, odmah poceo da gubi lopte i zapinje, proslo 10 i vise godina vidim opet iste greske pravi, a ovamo najbolji uvek prestavljaju drzavu, pa on radi suprotno, samo pravi greske iz kojih protivnik daje golove
V

Voip

pre 10 meseci

Ma bravo za tebe, sta zna Piksi i ostali treneri koji su dovodili Gudelja da igra za njih. E mati draga kakve mi fudbalske znalce imamo pa to nigde nema.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Bio bi on odličan i u reprezentaciji samo da imano krštenog trenera koji zna da namjesti formaciju i postavi svakog igrača na pravu poziciju!
T

Top Gun

pre 10 meseci

Što da ne? Sevilja lep grad bio sam tamo pre par godina,redovno osvajaju LE verovatno plata ok.
J

Jose Luis Chilavert

pre 10 meseci

Svaka mu cast. U Sevilji je dobar. Zelim mu jos mnogo uspeha i trofeja u Primeri, ali molim Boga, Budu,Alaha i Ramzesa da vise ne igra u reprezentaciji jer je covek tempirana bomba, pogotovo na mestu stopera. Mislim da je i onom beduinu u Sahari jasno da na svakom mecu mora barem jedan kiks da napravi. Sve oko sebe cini nervoznim.
S

Saturn

pre 10 meseci

Alah je arapski naziv za Boga , pominjes rec " Bog " 2 x a da ne kapiras sta si rekao , Isus , Muhamed i Buda su bili osnivaci i propovednici Hriscanstva , Islama odnosno Budizma ... Malo se edukuj kad pises neke stvari... Ramzes je bio Egipatski vladar i stavljati ga u istu rec sa Bogom je glupost. Pozdrav
J

Jose Luis Chilavert

pre 10 meseci

@Saturn 😂😂Druze jel si cuo za salu? Hteo sam da napisem i Milan Tarot ne bi li dokazao poentu onoga sto sam napisao, a ti ocigledno ne kapiras niti si u stanju to da shvatis.
n

nR

pre 10 meseci

Sta ti decak uradi. Uci Jose skolu.
T

Tubeki

pre 10 meseci

Ovde ga strucnjaci pljuju, tamo stub ekipe, kapiten, evo sad je Dmitrovic prvi golman
S

Saturn

pre 10 meseci

Nasi igraci su dobri u klubovima jer su deo jednog sistema , sraf u masineriji i neki njihovi nedostatci se ne primete jer igraju sa kvalitetnijim saigracima , kao skup pojedinaca u reprzentaciji smo prosek jer nemamo 2 top fudbalera , egocentristicni smo itd... Da vidim Gudelj da folira pored Navasa , Sergeja pored Imobilea , Kostica pored Bonucia itd... a kad dodju u repr svi imao neki ego i misle da su Bogom dan
W

Wij

pre 10 meseci

Zasto pola nasih reprezentativaca za klub igra kao da im je svaka utakmica poslednja u karijeri, a za reprezentaciju kao da su neki drugi igraci izasli na teren?
1

145 5

pre 10 meseci

Zato što kad se igra za klub imaš platu premije za bod ili 3 boda, premiju za postignut gol ili neprimljen. Mečevi reprezentacije igrači igraju za džabe. Ako se reprezentacija plasira na prvenstvo tada savez reprezentativce nagradi od 30 do 50 hiljada evra, ali to je zanemarljivo. Oni u prosečnim klubovima lige petice zarade po milion, dva i više kako ko. Zašto da te gaze po nogama za 50 hiljada evra kad mu u sevilji premija za pobedu isto toliko.
W

Wij

pre 10 meseci

@145 5, kako onda Marokancima nije bitno sto ne dobijaju pare od reprezentacije, kako su dosli do polufinala Svetskog prvenstva? Njihovi igraci nisu apsolutno nista bolji od nasih, nemojmo da se zavaravamo.
Z

Zalizak prop'o

pre 10 meseci

Boli ga uvo sad je presadio kosu
2

2305

pre 10 meseci

Instagram fudbaler
n

nI

pre 10 meseci

I ja cu da presadim. A ti budi celav i ruzan.