Nemanja Gudelj (©Reuters)
Nemanja Gudelj (©Reuters)

Gudelj još tri godine u Sevilji

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.06.23. | 13:11

Srpski reprezentativac produžio ugovor sa Andalužanima

Kada je nešto dobro, ne treba menjati. A, saradnja Sevilje i Nemanje Gudelja teče odlično. Otud i očekivan produžetak ugovora na još tri godine.

Klub iz Andaluzije objavio je na zvaničnom sajtu da će reprezentativac Srbije nastaviti da nosi beli dres, apostrofiravši ga kao jednog od najvažnijih igrača kako na terenu, tako i za dobru atmosferu u timu.

Izabrane vesti

Gudelj je u Sevilju stigao leta 2019. iz kineskog Guangdžoua, nakon sezone provedene na pozajmici u Sportingu iz Lisabona. Za četiri sezone u Sevilji sakupio je 163 nastupa i osvojio dve Lige Evrope. Prvu odmah po dolasku, a drugu pre nešto manje od mesec dana.

Povremeni kapiten je silom prilika kod trenera Đulena Lopetegija prebačen iz veznog reda na poziciju štopera, često ga je na toj poziciji koristio i Horhe Sampaoli, kao i aktuelni strateg Hose Luis Mendilibar, ali i selektor Srbije Dragan Stojković.

"Za ove četiri godine postao je jedan od glavnih za atmosferu u svlačionici, a sada će imati priliku da još najmanje tri sezone nastavi da pokazuje svoje vrline na terenu i van njega", konstatuju Andalužani u svojoj vesti o produžetka ugovora sa Gudeljom.

U sezoni za nama Srbin je odigrao čak 53 utakmice i bio najčešće korišćen fudbaler Sevilje.



tagovi

Nemanja GudeljSevilja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara