Guti (©Reuters)
Guti (©Reuters)

Guti se nudi Laporti? Nemam problem s tim da treniram Barsu

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.10.21. | 02:13

Daj šta daš...

Maštao je Guti da posle igračkih dana postane trener Real Madrida, u kojem je proveo gotovo čitavu karijeru, ali teško da će do toga i doći. O tome je igračka legenda Kraljevskog kluba govorila proletos. Vrata Santjago Bernabeua su za Gutija zatvorena, ali ih nije zatvorio on...

Očigledno Guti nije na istim talasnim dužinama sa čelnim ljudima Kraljevskog kluba (čitajte Florentinom Perezom), prestao je i da se nada, a očajnički je u potrazi za novim poslom otkad je završio epizodu u Almeriji. Pa mu, izgleda, ne bi smetalo ni da sedne na klupu kluba koji je u rasulu, kluba u kojem cevi pucaju, a poverljive informacije cure, kluba koji je zakleti neprijatelj njegovog Reala. Jednostavno - na klupu Barselone. 

Izabrane vesti

Licitira se nedeljama ko će naslediti Ronalda Kumana na klupi Barselone, ali Holanđanin je i dalje za kormilom. Upitno je kako katalonskim gigantom upravlja dok mu omča visi oko vrata, ali preterano ni ne brine, jer se u slučaju otkaza zaštitio klauzulom. Čeka da mu se uruči otkaz, ili, pak, da nastavi sa životarenjem sve dok Đoanu Laporti ne pukne film, udari šakom o sto i kaže: “Dosta je bilo!” 

Ali, da bi do toga i došlo, predsednik Barselone bi morao da pronađe rešenje za klupu koje mu ne bi pojelo onu crkavicu koju može da izdvoji za novog trenera. I dok licitacija traje jedno ime se samo nameće. Gura Guti sebe u izlog, vapi za novim izazovom, pa neka je i na klupi Blaugrane. Neka ide život. 

"Zašto da ne? Svaki trener želi da obavlja posao, kako bi pokazao što zna i druge naučio nešto novo. Nemam problema s tim da vodim Barselonu", poručio je Guti.

Kažu da gde ima dima - ima i vatre.  

Da li bi Guti pored svih pobrojanih kandidata bio dobar izbor i neko ko bi ugasio požar na Kamp Nou?


tagovi

GutiBarselonaReal Madrid

Obaveštavaj me

Barselona
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara