Komentari na vest

Gvardiola konačno upecao Kovačića, Čelsi povratio uloženo

x

xnxx

pre 11 meseci

celsi povratio ulozeno od gospodina abramoviča
M

Master inženjer IT

pre 11 meseci

Ovo je razlog zašto Hrvatska u zadnjoj deceniji ima drugo i treće mesto na SP, sada igraju i finale Lige nacija. Jednostavno plejada vrhunskih fudbalera koji su zadnjih deset godina osvajali LŠ sa svojim klubovima. Mandžukić, Perišić, Lovren, Rakitić, Kovačić, Modrić su igrali i osvajali najveći trofej, dakle suv kvalitet. Ništa u životu nije slučajno.

Σаш@

pre 11 meseci

бар да су сви од набројаних узели по један. Само Модрић 5 ЛШ! Овај Ковачић узео 4 ако се не варам, 3 са клупе РМ и са Челсијем..

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Ne znam bas za Kovacica meni od od svih Brozovic, Modric, Rakitic deluje kao najslabiji mozda gresim ali je ne vidim njegovi vrhunsku igru.
g

gost89

pre 11 meseci

Odlučan igrac
G

Gaizka

pre 11 meseci

Značiće im dodatni mišići, mirnoća i iskustvo na sredini terena, pogotovo ako je plan da se Foden prebaci u sredinu a McAtee i Lewis dobiju minute. Kovačić 29 godina, igrao u 3 najjače fudbalske lige, sa 2 kluba osvajana Liga Šampiona, proglašavan za najboljeg igrača Čelzija, 2 puta medalja na Mundijalu. Ogromno iskustvo, a verujem da će Pep smisliti način kako da izvuče još više iz njega, možda i formu karijere.
V

Vinegar

pre 11 meseci

Kakva karijera Kovacica, mislim da niko nije mogao ni da sanja dokle ce da dobaci. Hrvatski fudbaleri ocito imaju mentalitet nasih kosarkasa, a njihovi kosarkasi nasih fudbalera.
Z

Zizuu

pre 11 meseci

I ne samo Kovacica, napreduju i oko Joska Gvardiola