Komentari na vest

Gvardiola o odlasku Klopa: Bolje ću spavati, on je najbolji protivnik kog sam imao

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 3 meseca

Liverpul je jedan od tri najveća kluba na svetu, Klop i Gvardijola su dva od tri najveća trenera na svetu u XXI veku. Najveći u svakom smislu te reči, i po fudbalskom znanju i po gospodskim i džentlmenskim manirima. Ja lično više volim i cenim Liverpul, način kako decenijama igraju i neverovatne navijače koje imaju ,od dolaska Gvardijole i M.CITY igra lep ,dopadljiv i fudbal za uživanje, i kad gube i kad pobeđuju M.CITY i Liverpul igraju izvanredan fudbal ,onakav kakav dovodi publiku na stadione. Pored ove dvojice treneri po mom ukusu u svakom fudbalskom smislu su i De Zerbi, Nagelsman, Ćabi Alonso, Ančeloti, ,,i veoma su talentovani treneri Brentforda i Njukasla ,treba videti jako bi se snašli u velikom klubu. A mali portugalski galamdžija , i pored dobrih rezultata u karijeri ali pre 10-15 godina biće zapamćen kao filozof uvpokušaju, mali puvadžija i trener selhačkih manira i kad pobeđuje a naročito kad gubi. I Klop i Gvardiola imaju ispred sebe bar još 10-15 godina vrhunskog rada na zadovoljstvo svih nas koji volimo vrhunski fudbal.
g

gospodska

pre 3 meseca

izjava Gvardiole. Kapa dole.
D

Dajbrepare!

pre 3 meseca

Klopu je potreban predah, nije to isti vise Liverpul, unapredio ih je ali se vidi da je on debelo iscedjen. Nema tu energiju kao na pocetku, daleko od toga da ne radi svoj posao ali mu fali ona energija. Iskreno jos vise sam zavoleo Liverpul kad ga je Klop preuzeo ali nema tu vise tih igraca, promenjena je igra. Nek je sa srecom novom treneru, nece mu biti lako.
C

Cjepka123

pre 3 meseca

Verovatno će to biti De Zerbi.
P

Paa

pre 3 meseca

"Pred utakmice sa Liverpulom uvek sam imao noćne more". Naravno kada igraš protiv Klopa i najtrofejnijeg kliba engleske. Sasvim normalno. Respekt za Gvardiolu. Zna čovek.
D

Deniz

pre 3 meseca

Koji je trideset godina osvajao “bajramske turnire” izuzev one LŠ protiv AC Milana kada im se postećilo(naredno finale sa AC Milanom pukli).
G

Gaizka

pre 3 meseca

Gvardiola i Siti imali noćne more noć pre utakmice, Klop i Liverpul nakon utakmice.