Hakimijeva sudbina neizvesna zbog Mbapea

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.03.22. | 18:08

Svakog dana neki novi problem iskrsne na Parku prinčeva...

Tenzije u svlačionici Pari Sen Žermena naglo su porasle nakon što je neuspešno završena još jedna evropska sezona, eliminacijom od Reala u Ligi šampiona. Kako prenosi RMC igrači su podeljeni na dva klana i trenutno nepostoji jedan lider koji uzima reč u kriznim situacijama.

Na jednoj strani je južnoamerički klan koji predvode Mesi i Nejmar, dok su na čelu drugog Kilijan Mbape i Ašraf Hakimi. Iz tog razloga, tvrdi isti izvor, postoji neizvesnost oko sudbine marokanskog beka. Hakimi je najbolji prijatelj sa Mbapeom, čiji bi najavljeni odlazak u Madrid učinio da se ovaj nađe u nezavidnoj poziciji.

Izabrane vesti

Navodno, nekadašnji igrač Reala, Dortmunda i Intera nema apsolutno nikakvu komunikaciju sa južnoameričkim klanom, niko od tih igrača ne razgovara sa njim, što bi uz transfer Mbapea moglo da ga natera da zatraži odlazak iz kluba nakon samo godinu dana.

Podsetimo, Ašraf Hakimi stigao je na Park prinčeva jula prošle godine za 65.500.000 evra. Marokanac slovi za jednog od najboljih bekova na svetu, a njegov dosadašnji učinak u Parizu je prilično skroman - tri gola i četiri asistencije.


tagovi

Ašraf HakimiKilijan Embape

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara