Komentari na vest

Halandu na crtu može da stane samo Rašford! Gepardov trk i Veghorstov prvenac anestezirali Forest (VIDEO)

j

jisu

pre preko 1 godinu

Vidim da su navijači Junajteda opijeni Rašfordovom formom. Upozoriću da ovo nije prvi put da on krene da rešeta u serijama. Barem četvrti-peti. Nažalost svaki put do sada je posle ovakvih serija potpuno nestajao. Tako da, polako, hajde da vidimo. Junajtedovo čekanje Rašforda me strašno podseća na Arsenalovo čekanje Volkota, Vilšera, Remzija. Svi su imali momente strahovite forme kad te ubede da su najbolje opcije na svetu za tebe, a onda period potopa, pa u krug. I tako te vozaju 10 godina, a ti ih čekaš. Ne kažem da će tako biti sa Rašfordom, već da mu se dešavaju nagli padovi, e sad, videćemo ovaj put. Kažem samo da ne treba odmah praviti Ronalda od njega.
M

MUFC 23MJ

pre preko 1 godinu

Jeste ,imao je po 4,5 utakmica veze ,a nikada 10 ,i plus u tih 10 je i gol Cityu i Arsenalu,da ne ispadne samo slabima daje plus je dao 3 gola na Mundijalu a mozda bi i vise da je vise minuta dobio ,nego je sasvim normalno da neko sazreva ,on tek sad ima neke malo ozbiljnije godine ,23,24 ,ne mogu svi biti Mbape i Haland ,a svaka mladost ima jednu manu a to je oscilacija ,toplo,hladno,toplo,hladno,plus prvi put posle Van Gala koji mu je dao sansu ima ozbiljnog trenera ,jer Murinjo jeste uspesan ali nije neko u cijoj se igri "umire u lepoti" tako da ovo sto radi Rashy je sasvim normalno,shodno talentu i nema nikakvog paljenja,on ce igrati odlicno a imace periode kada nece davati golove kao sto se desi i Kejnu kao na pocetku prosle sezone ,kao sto se desi sad Salahu,jer ko sad prvi put gleda Salaha ,neki klinac on se zapita kako ovaj uopste igra fudbal a kaomi u tako velikom klubu . Uopste MU ce biti mnogo konstantniji i mnogo konkurentniji ,lepo je rekao Anri ,ovu su samo 6 meseci rada TH ,a Arteta ima kontinuitet rada od 3 godine u Arsenalu i tek ih je sad podigao na taj Svetski nivo,gde i klub velicine Arsenala zasluzuje,tako da MU ima svetlu buducnost,kao i Rasford
j

jisu

pre preko 1 godinu

Dakle slažemo se. Ništa ja to je sporim. Ten Hag će unaprediti Junajted u to ne sumnjam. Nije ni Arteta odmah napravio rezultat, već je u prvim derbijima imao 2 šuta na gol, naspram protivnikovih 24. Sve to stoji, a konkretno o Rašfordu ćemo suditi kada bude imao neki kontinuitet igara od bar dve sezone i da ostane nepovređen.
E

Engleski nogomet

pre preko 1 godinu

Rashford u životnoj formi. On je nešto najbliže Ronaldu što se desilo Unitedu još od samog Ronalda. Uvijek je bio strašan talenat, sad tek izviru plodovi od istog. Još slađe je kad dolazi iz samog grada Manchestera. Nadam se da će nastaviti ovako. Uz Casemira igrač sezone do sada.