Komentari na vest

Haman traži Flikovu glavu: Sa njim nemamo šanse za evropsku titulu

N

Nemackaaaa

pre oko 1 godinu

Terza covece reaguj.. sad ce Terza resiti sve probleme.. nista Hamame ne brini..
B

Belgrano

pre oko 1 godinu

Ja sam posle SP 2018. mislio da su jednostavno olako shvatili grupu sa Meksikom, Svedskom i Korejom i da ih je to kostalo, ali sad se vec jasno pokazuje da nije do toga vec oni 6-7 godina ne mogu da izadju iz kanala i sad to vise i nije kriza nego njihova nova realnost. Ispali 2018 u grupi, EP 2021 u 85.minutu protiv Madjarske izjednacili i spasili se bruke u sred Minhena, ali zato ih Engleska odmah izbacila u osmini finala, evo sad 2022 opet u grupi i to u grupi sa Japanom i Kosta Rikom. Ali sto me pored tri, za njihove uslove, katastrofalna turnira vise cudi je cinjenica da se kod njih od golmana, preko odbrane i veznog pa sve do napadaca gotovo na nijednoj jedinoj poziciji ne zna koji je igrac uopste standardan na toj poziciji. Nonstop eksperimenti, rotiranja, novajlije, znam da zvuci smesno i preterano ali bukvalno me podsecaju na Krstajica koji je za dve godine pozvao 55+ igraca i nijednu utakmicu nije igrao sa istom postavom, isto to Nemacka sad radi. A kad su oni ovako lutali u svojoj istoriji? Ja barem ne pamtim. I pored svega loseg navedenog, ti silni igraci koje kao testiraju i pozivaju, vidim da se po Nemackom mediji bukvalno sprdaju da su poceli da pozivaju rezerviste Stutgarta, evo sad debitovao Vagnoman koji je rezervista Stutgarta i do sada u citavoj sezoni odigrao ukupno 800 minuta. Ljudi, da se to desava u Srbiji pa i da se ne cudim, ali kod Nemaca...Nisam verovao, zaista cudna vremena su dosla ali neka, neka - malo mecka da zaigra i na njihovim vratima.

milford

pre oko 1 godinu

Nemacki Rade Bogdanovic
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Oni ce opet biti oni stari i pravi tek kada izbace iz reprezentacije sve naturalizovane 'nemce'...ti igraci jesu dobri ali nemaju tu urodjenu nemacku disciplinu, volju i zelju za pobedom. Klub i reprezentacija nisu isto.
f

fore

pre oko 1 godinu

Pa nije da čovek ima tim sa kojim se očekuje osvajanje prvenstva? Čak bi se moglo smatrati iznenađenjem kad bi oni uzeli. Nemačka ima verovatno najgoru odbranu u celoj svojoj istoriji, čak i kad su bili podeljeni na dve države, obe su imale duplo jaču odbranu nego danas. Da ne govorim nakon pada zida, uvek su imali dosta dobru odbranu. Sa Bekenbauera, Lama, Mateusa su prešli na Gintera, Kehrera i ostale... Napadača nemaju dugo godina, a i to je prvi period u istoriji da oni nemaju klasnog centarfora.
T

Tite

pre oko 1 godinu

I da im dodje Nikola Tesla nema im pomoci
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Da nece covek da bude dvoglavi Arapin pa trazi glavu gospodina Hansi Flika.
T

Tite

pre oko 1 godinu

Flick kao najbolji trener dobio Barsu 8-2 ovo ono a on u repki ne može da prodje grupu na svetskom i ostvario 1 pobedu od 3 tekme i to jedva protiv Kosta Rike... Jedini razlog zašto je Bayern osvojio ubedljivo i zašto su pobedili 8-2 je taj razlog zato sto su svi bili na steroidima pa su bili neumorni i ojačali su fizički drastično u roku od mesec dana koliko god da trenirate ne možete toliko drastično da ojačate mišiće osim steroidima.Posle te sezone veliki pad Bayerna u formi... Nisu cak igrali ni polufinale od tad pre 3 godine..
B

Brko

pre oko 1 godinu

Svejedno, opet su 4 put otresli Barcu poslije toga
T

Tite

pre oko 1 godinu

I da im Barak Bahar dodje ne bi im pomogao