Flik (©Reuters)
Flik (©Reuters)

Haman traži Flikovu glavu: Sa njim nemamo šanse za evropsku titulu

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.03.23. | 23:55

Oštre reči bivšeg fudbalera Liverpula

Cveće ne cveta u reprezentaciji Nemačke već neko vreme. Na minuom Svetskom prvenstvu nije prošla grupu, a poslednja prijateljska utakmica protiv Belgije (2:3) pokazala je da nekog napretka od Katara nije bilo.

Bivši reprezentativac Diter Haman, nekadašnji as Liverpula, prst krivice upire u selektora Hansija Flika i traži njegovu smenu.

Izabrane vesti

Štaviše, po Hamanovom mišljenu, otkaz za selektora „elfa“ uveliko kasni.

Ne možemo ovako da nastavimo. Rekao sam i posle Mundijala u Kataru da ne vidim razlog zašto bi reprezentacija nastavila s njim. Ako neko veruje da imamo i najmanje šanse da osvojimo Evropsko prvenstvo sledeće godine pod Flikovom komandom, taj se zaluđuje. Sa njim ne postoji šansa da osvojimo titulu“, poručuje Haman, koji je sada stručni konsultant Skaj TV.

Nekadašnji as Liverpula odbacuje reči igrača, koji smatraju da je sve posle ekspresnih 0:2 (10. minut) bilo dosta dobro.

„Svaki tim na svetu može da zaigra bolje nakon što protivnik pobegne na dva gola razlike. Kada rival malo uspori ili napravi nekoliko izmena. Mi smo u konfuziji, ali uveravamo sami sebe da je sve u redu. Ništa neće biti bolje u ovom sastavu“, tvrdi Diter Haman.

Nemački as koji je odigrao 59 utakmica za reprezentaciju smatra i da bi se trebalo zahvaliti na saradnji iskusnim igračima kao što su Tomas Miler, Manuel Nojer i Ilkaj Gindogan.


tagovi

Hansi FlikFudbalska reprezentacija Nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara