A umesto njih - omladinci? (©Reuters)
A umesto njih - omladinci? (©Reuters)

Haos u kvalifikacijama, Slovan na Farskim Ostrvima s rezervnim timom?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.08.20. | 15:05

Ovo već postaje zabrinjavajuće

Drita je već izbačena, čekamo da vidimo šta će biti sa Prištinom, a novi problem sa pozitivnim testovima na korona virus dobili smo u Slovanu iz Bratislave. Slovaci su, naime, otputovali na gostovanje kod KI Klaksvika nakon što su svi igrači bili negativni na testu, međutim, na Farskim Ostrvima je „pocrveneo“ test fizioterapeuta i domaće vlasti su Slovanu zabranile da igraju.

Večerašnji meč je, dakle, odložen, a prema poslednjim informacijama UEFA je Slovanu ponudila drugu, mada ne baš sasvim primamljivu opciju: da mu plati da do sutra na Farska Ostrva dovede rezervni tim u kome neće biti nijednog igrača koji je sa prvom ekipom doputovao na Farska Ostrva i da se utakmica onda igra u petak.

Izabrane vesti

Rezervni tim Slovana se inače takmiči u drugoj ligi Slovačke, trenutno je poslednji na tabeli pošto je u prva tri kola pretrpeo tri poraza uz gol razliku 1:7. Jeste da Klaksvik nije bauk, ali jasno vam je da u Slovanu nisu radi da prihvate ovakav predlog, pa najavljuju žalbu.

Ostrvske vlasti su Slovanu poručile da mogu ili odmah da se vrate ili da ostanu u dvonedeljnom karantinu. To naravno nije izvodljivo pa se UEFA umešala. A čak i da Slovan pošalje drugi tim na Farska Ostrva ko garantuje da se ni tu neće pojaviti novi pozitivan test.

Sezona je tek počela. A već deluje da će se pretvoriti u potpuni haos. I nismo sigurni da će ovako moći da se nastavi. Jedan zaražen i u zagrebačkom Dinamu, nedelju dana pred gostovanje kod Kluža. I ko zna šta nas sve još čeka.


tagovi

Liga šampionaSlovan Bratislava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara